Перейти до змісту

Продам вітаміни для двигуна вашого авто.

Serg20279

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Опис продукту.

MPG-BOOSTбіокаталізатор палива, представлений у вигляді баночок і каністр наповнених готовим концентратом , який легко і просто використовувати. Призначений для двигунів внутрішнього згорання, які працюють на бензині, дизельному і біопаливі. (Автомобілі, човни, мопеди, газонокосарки і сільськогосподарська техніка).

MPG-BOOST™виконує революційну дію на камеру внутрішнього згорання, що збільшує економію палива і зменшує шкідливі викиди вихлопних газів. Розчиняючись в паливі і попадаючи в камеру згорання, обробляє металеві поверхні, утворюючи каталітичне покриття. Практичні дослідження з використання MPG-CAPS показали зниження шкідливої емісії вихлопних газів.

• Перешкоджає втраті тепла і підвищує температуру згорання палива.(зменшення дитонації)
  • Перешкоджає накопиченню шкідливих відкладень, паливна і вихлопна система.
  • Захищає і збільшує моторесурс вихлопної системи і каталізатора.( прибирає сморід вихлопних газів при відсутності каталізатора)
  • Захищає двигун від неякісного пального, покращує старт в холодну пору року.

• Економить пальне (экономит топливо) 17-30%.
  • Знижує СО і Ch на 75%

ВИКОРИСТАННЯ

Використовується як добавка в рідке паливо (бензин, дизель,газ) для легкових і вантажних автомобілів.

БЕЗПЕКА

Продукти з серії MPG являються повністю органічними (не розчиняєця у воді) і не вміщують кислотних елементів, небезпечних для двигуна. Тому використання цієї технології абсолютно безпечне для двигуна і паливної системи.

ФАСУВАННЯ і ДОЗУВАННЯ

MPG-BOOST™ представлений у вигляді невеликих баночок по 236мл ( розрахований на 1800-2000л, 1-1.1 мл на 10л пального з подальшим пониженням дози до 0.6 мл на 10 літрів) і в каністрах по 3,8 л (розрахований на 15тонн рідкого пального). Концентрат уже готовий до використання. Заливати добавку треба в бак перед заправкою пальним.

Використовуйте технологію MPG-BOOST™ і Ви ГАРАНТОВАНО отримаєте економію пального (экономию топлива) в середньому 17-30%

Додаткова інформація тестування продукту http://www.bust1979.myffi.biz/FFI/PDF/MOD_Ukraine-mpg-cap%20test.pdf

Відео сюжети по донному продукту тут https://www.youtube.com/user/serg20279

Ціна за бутилочку 236 мл --- 353 грн

Варіант на пробу , можна розглянути, головна умова це, продукт берете на три заправки вашого авто.

Приклад . (на пробу)

Бак авто 40 літрів, дозування 1мг на 10 літрві пального , продукту треба 4 міліграма на бак, три баки це 120 літрів вам потрібно 12 міліграм продукту.

12 міліграм продукту коштуватиме всьго 25 грн.

Опубліковано

Serg20279, питання рівня школи.

1 міліграм це яка частка грама?

Скільки міліграм в одному грамі?

mem-genij.jpg

Для вас пане , скажу просто , шприц медичний (продають бе рецепта) наберете до поділки 4 то буде в самий раз якщо бак 40ка, якщо бачок на 90 літрів тоді шприц десяточку і зупиняйтесь на циферці 9ть.

Опубліковано

Урок юного торчка скільки набирати і куди наливати - я не просив.

Ви хоч елементарно орієнтуєтесь у величинах котрими оперуєте?

З.І. Таки жду відповідь на своє питання, хоч з гуглом, вікіпедією і вчителькою початкової школи - в поміч.

Опубліковано

Урок юного торчка скільки набирати і куди наливати - я не просив.

Ви хоч елементарно орієнтуєтесь у величинах котрими оперуєте?

З.І. Таки жду відповідь на своє питання, хоч з гуглом, вікіпедією і вчителькою початкової школи - в поміч.

Це не так важливо, кому потрібно той мене чудово зрозуміє, поки ти тут розбирався зі своєю шкільною прогоамою, я заробив хай не багато , але 45 уе +приріст обороту на майбутне.

(маркетологи мене зрозуміють)

Удачі тобі вчителю !!!!!

Опубліковано

Шановні форумчани, кому цікаво що таке цикли і як вони будуються, запрошую всіх на тест драйв .

Адреса http://www.lexys.prav.tv , це безкоштовно і в прямому ефірі.

Саме ваших данних при реєстрації я не вимагаю , це для звязку.

Открытие: 03.04.2013 в 20:00 [время московское]

Закрытие: 03.04.2013 в 21:30 [время московское]

за наши часом це о 19 00, забронюйте собі місце , за 10 хв.

це коротеньке відео по суті реєстрації на тест драйв https://www.youtube....e&v=ofubLwlU3uM

Опубліковано

Я заливал в свой дизелек 2 раза.Ничего хорошего или плохого не заметил.Проверить расход не мог,т.к. с пидометр барахлит

Опубліковано

Оффтоп конечно, сорри, но у меня турбо-дизель CDTI, заправляюсь на ОККО обычным евро-дизелем, в самый сильный мороз заводится с пол-оборота. Расход по городу 6.8-7 литров.

Зачем вообще эти "витамины" ?

З.Ы. пробовал заливать дизель с присадками на ОККО, это тот что Pulls Diesel, машина после него барахлила, доездил бак, залил простой евро-соляры - нормалек. Присадки как по мне - это зло.

Опубліковано

Я тоже пользовался, остался не очень доволен. Сперва долго не мог подобрать дозу чтобы был нормальный расход но в конце концов подобрал и действительно расход стал меньше не 9 а гдето 7-7.5 и улучшилась тяга, но задело меня другое, так получилось, что лопнул ремень ГРМ, ну и движок пришлось разобрать, а там далеко не так как говорится в рекламе, что мол очищает двигатель, за счет этого и расход меньше и производительность больше. На клапанах был просто ужасный нагар, так что пришлось поменять и те клапана которые не погнулись, и это при том что доза буста была не так как пишут 4 кубика на 40 литров а меньше 3. Я не хочу сказать что это плохая присадка, тяга улучшилась, расход уменьшился, но не люблю когда врут, про очистку двигателя.

Опубліковано

(про очистку двигателя) -- не обманють, нагар свідчить проякисть соляри, і про стан масляних кілець. Нагар в постіно працюючому двигуні , не так просто прибрати, якщо почнуть відвалюватись куски (до блеска металла) то ви в такому випадку далеко не заїдедте, почнуця перебої в роботі двигуна зі всіма витікаючими.

Ця добавка не є очищувачем камери згоряння вона , вона лише запопігає утворенню нагару і тим самим подовжує строк служби важливих деталей.

(на зразок єфекту таких імульсій

)

І це доказано автовласниками які використовували продукт на нових авто, або авто після капітального ремонту двигуна.

І я радий за ваш результат який ви отримали по економії, і по приросту в потужності , що є доказом що продукт працює.

Опубліковано

По перше в мене бензинове авто. Я Ви кажете, запобігає утворенню нагара, тобіш, це старий нагар, а за пів року використання буста нового нагару не утворилось, можливо. На рахунок кілець, все в ідеалі так як сказали що міняти їх не треба.

Опубліковано

Есть определенная инфа по MPG-CAPS.

состоит из моющих присадок и металл-катализаторов горения : Mn Fe Cu Ва Са Ni Со Сг Ре Си Mg Al Na К Zn, CmHnCO2H2O, CmHnH2OCO2H2 , CmHnCH2.

таблетка mpg-caps содержит 90% дешевового антидетонатора: дицик-лопентодиенилжелезо – (C5H5)2Fe или просто «ферроцен» (стоимость килограмма ферроцена – $12 или ~100 грн. emot_smile.gif . И 5 % оксида марганца.

Вот заключение только по выбраным трем металлам:

http://www.fuel-economy.com.ua/wp-content/uploads/2012/10/rezultat-MPZH-Kaps.jpg

А вот свечи:

1 - двойная доза, 2 - рекомендованная, 3 - пол дозы

http://www.fuel-economy.com.ua/wp-content/uploads/2012/10/svechi.jpg

Теперь каждый может выбирать сам. Экономия действительно есть.

Хотя с таким набором дерьма в составе этих таблеток и жидких по заоблачным ценам - я пас.

И если подумать о ресурсе движка с такой подшлифовкой - я вдвойне пас. emot_smile.gif

Опубліковано

Deemon,

тебе ответили вот как:

Це не так важливомені по***й, кому потрібно тойлох мене чудово зрозуміє поведеться, поки ти тут розбирався ср*в я на тебе зі ствоєю шкільною прогоамою, я заробив впарив лохам хай не багато , але 45 уе +приріст обороту на майбутне

(маркетологи мене зрозуміють)

Serg20279,

неправильно ответил, тоже мне маркетолог

а по сути, поциэнт явно не разбирается в элементарных вещах, зато окучивать типа научился, но 95% населения по***й, так как страдают ФГМ

Навіщо писати бред і обзивати Deemon не повноцінним????? НЕ ТРЕБА мене втягувати у вашу хвору уяву!!!! и писати тут всяку гидоту.

Я, висловив думку так як написано саме йому, пану треба було просто мене з провокувати на перепалку от і все.

Я мав на увазі те, що , добавка в пальне, для Deemon немає ніякого значення тому що він не буде вникати в суть цієї теми, і вона його не цікавить, стосовно зароблених уе -- це підказка як час може працювати на вас.

Щоб всім було зрозуміло де взявся volker78 і чого саме така реація ,

це через http://board.lutsk.u...rodam-noutbuki/ я відмовився 05.04.2013р купувати в нього ноут.

По правді буде сказати, це не я відмовився, а мій знайомий Руслан який попросив мене перезвонити і уточнити деталі,

і спитати де можна глянути ноут. І тут класика , Руслан не зміг приххати з 18ї до 19ї в до Цума,

хоча до 17-тої години я був впевнений що зустріч відбудеться.

І переаписка з volker78 в мене збереглась, і запис розмов на мобільному.

.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

переаписка з volker78 в мене збереглась, і запис розмов на мобільному..

Ніколи не любив мати справи з гуманоїдами, які записують розмови по телефону та ще й таємно від співрозмовника.

Опубліковано

Ніколи не любив мати справи з гуманоїдами, які записують розмови по телефону та ще й таємно від співрозмовника.

Схожі симптоми хвороби: ментів, депутатів, або держслужбовеців :D

Вибач не стримався

Опубліковано

Запис нашої розмови стосуєця тільки нас, ти І тут ні до чого із своїм (не коханням справ .....)!

Коженн ГУМаНОЇД має відповідати за те шо він наляпав по телефону, я люблю перестрахуватись , проходять сутки і в гуманоЇдів відшибає память рвуть рубаху на грудях що нічого не казали. Такі запари бувають в кожного, а доказати правоту важко, особливо коли справа на 5ть --10ть тон укр грошей ситуації в житті бувають різні.

Схожі симптоми хвороби: ментів, депутатів, або держслужбовеців :D

Вибач не стримався

Ще журналістів забув :D , вони кожен день все пишуть, і бережуть свої нерви.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...