Перейти до змісту

помилка 0x80070570 при спробі встановити Windows 7

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знаю, що Гуру подібних на форумі багато - хочу почути їхньої думки і практичних порад.

Є нотік. На ньому була встановлена ХР "звєрь" якийсь. Хотів переставити на Windows 7. Залізо дозволяє.

Створюю розділи. Вказую куди ставити, йде процес розпакування файлів.

І тут БАЦ! - помилка. Спробував іншу флешку (Ставлю ОФІЦІЙНУ вінду MSDN образ записаний на флешку за допомогою USB DVD Download tool від Microsoft). 32 біта 64 - неважно. З DVD з USB - одна й та ж помилка. Відсотки, на якому сбоїть - різні.

Погуглив, кажуть 90% пам'ять. (і 10% битий дистрибутив, дистрибутив виключив) Ок. Вийняв 1 модуль - 0. Поставив його в інший слот - 0.

З іншим модулем така ж історія.

Victoria 3.51 DOS. показує, що все супер. Режими AHCI / IDE в БІОС-і міняв.

Ще варіанти, народ???

При спробі поставити ХР - також викидало помилку.

Прочитав на одному із форумів, що при встановленні РІДНОЇ ОЗУ (з завода) допомогло. Невже биті 2 планки пам'яті.

Зараз спробую обнулити БІОС (дефаулт).

Опубліковано

В мене таке було, правда не на ноуті. Не ставилась 7-ка в упор, поки не поміняв оперативу.

Була глюкнута планка.

Опубліковано

Перший розділ основний-активний-відформатований?

Було таке поки не зробив ці всі операції стороннім софтом, а вже потім ставив ОС

Опубліковано

Якщо питання не в ОЗП, то...

Женя, в мене колись на ноуті була проблема: я не міг оновити відеодрайвер. Які хочеш версії ставив, як хочеш ізголявся - ніфіга... Виявляється, якийсь файл igfx*.dll був на битому секторі, і система не могла його ні видалити, ні перезаписати під час встановлення дров.

Може, спробуй після форматування провести сканування диска і задати пошук та виправлення (ремап) бед блоків?

Опубліковано

А меметестом не пробував память проганяти?

І глянути які налаштування памяті в біосі, можливо біос некоректно виставляє налаштування для памяті.

Опубліковано

зараз все на дефаулт спробую (БІОС)

Вікторія, навіть "зелених" блоків не показала.

Спробую замінити пам'ять.

Опубліковано

MEMTEST86 поганяти ?

Вийняв 1 модуль - 0. Поставив його в інший слот - 0.

З іншим модулем така ж історія.

Але ж дві планки одночасно глючити навряд чи будуть...

Опубліковано

Память проверьте, загрузившись с дискеты или компакта MemTest. Тестировать часов шесть, или до первой ошибки (появление хоть одной ошибки, которые пишутся красными строками в нижней части, за всё время тестирования говорит о проблемах с памятью).

Опубліковано

Женя, а ЛайdСіДі пробував? розпаковується до кінця?

І ісошні образи на 100% випадають з підозри?

Память проверьте, загрузившись с дискеты или компакта MemTest. Тестировать часов шесть, или до первой ошибки (появление хоть одной ошибки, которые пишутся красными строками в нижней части, за всё время тестирования говорит о проблемах с памятью).

:) про мемтест, здається, вже промусолили, нє? І чому "часов шесть"? ;)
Опубліковано

Була схоже проблема. Також винна була пам'ять. Причому змінив 2 виробника і тільки третій підійшов. Правда не на ноуті.

Опубліковано

Женя, пам"ятаєш я писав про проблему - зніс все Fdisk створи один розділ, форматнув. встановив Віндовс 7 і тоді розбив на розділи. тобто твій LLF суттэво допомыг

Опубліковано

Error 0x80070570.

This is common for a Dell computer, but can happen on non Dell computers. It appears that the built-in SATA drivers aren't recognized during the Windows 7 extraction portion of setup (when your BIOS is set with RAID Autodetect/AHCI). This can work for Dell PC and a non Dell computer:

Note: you should install the latest BIOS update from Dell's support.dell.com website first, or your manufacturers website for a non-Dell computer.

1. Boot into the BIOS (for Dell press F2 while the Dell splash screen is showing, other computers may use a different button).

2. Go to Drives > SATA Operation. (will be different for a non-Dell)

3. Change from "RAID Autodetect / AHCI" to "RAID Autodetect / ATA" (or something similar)

4. Press escape, choose Save / Exit.

Play it safe, shut down your PC and disconnect all USB devices (except the keyboard/mouse) before trying to reinstall.

This can also sometimes be caused by bad RAM, you can use the memory test feature on the Windows 7 DVD.

This error might also occur if the hardware is not compatible, you may check if your computer meets the hardware requirements for Windows 7 from the two links below:

Windows 7: System Requirements:

http://www.microsoft...quirements.aspx

Windows Upgrade Advisor:

http://windows.micro...upgrade-advisor

Опубліковано

БІос збив в дефаулт.

заміна пам'яті результату не дала. Хоч в режимі AHCI, хоч в режимі IDE.

:(

Продовжую танці з бубном.

Опубліковано

в мене була схожа проблема ставив з диска ... птім попробував з флешки і все ОК, виявилось що поганий (поцарапаний) диск

Опубліковано

Zheny@,

В мене була аналогічна ситуація декілька місяців тому з десктопом. Зніс "мохом поросшу" unknown-збірку XP, а 7 не ставиться. Я пробував і з USB, і з ODD, і 32 біт, і 64 біт. XP теж не ставала, ні оріджінал, ні збірки. "Ігри" з БІОС теж не допомогли. Поміняв память - нуль. Поміняв хард - нуль. Поміняв блок живлення - ВУАЛЯ!

Опубліковано

в мене була схожа проблема ставив з диска ... птім попробував з флешки і все ОК, виявилось що поганий (поцарапаний) диск

Була 100% подібна ситуація, ставив з диска, а потім з флешки. Диск не царапаний, новий Verbatim і записаний на 4X, не ставилась вінда і все. З флешки пішло зразу, образ офіційний не зборка, записаний на флеху з допомогою Windows 7 Tools Utilit (назву пишу по пам'яті).

Це був не ноут а комп, трирічної давності.

Опубліковано

WTF??? А яким боком??

Не знаю, маю лише припущення. Установка ОС - ресурсномісткий процес. При нагрузці чо̀мусь не хватало живлення.

Опубліковано

Жека тебе в гуглі забанили? ))

Ти такий розумний! Я з п'ятниці з ним мучуся. Перерив купу інфи. Ти, походу, перший пост не читав?

Опубліковано

Поміняв блок живлення

WTF??? А яким боком?? :)

Поки працює LLF tool 2.36 (Практично під ДОС-ом).

Цілком ймовірно, в мене була проблема з ВІДЕОкартою чи то дрова не ставали чи то підвісав комп при спробі входу в повноекранний режим, не пам"ятаю точно, що я тільки не пробував а виявилось клятий БЛОК ЖИВЛЕННЯ. Наразі купив тестер для блоків, якщо щось "глючить" відразу провіряю блок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...