Перейти до змісту

Помогите советом. Отпугиватель собак.

kotzar

Рекомендовані повідомлення

ех... тут мене в пм звинувачують про лояльність до "велоподружки" - так по-перше не потрібно картінок з матами, на які відповідають таким самим, я видалив і таніне повідомлення, а по-друге - мене восени нагнав песик іззаду і вчепився у рукав. Добре, що я змерзлюк і полюбляю теплі, цупкі речі на собі. Він "зачепився" мені на рукаві куртки, підбігши ззаду. Я не боявся його, я нічого не встиг зрозуміти - все було ніби в тебе гаманець витягують з карману: раз-два-.... той собака десь відлетів, а я нічого не встиг, крім як ногою його підбадьорити. Але після того я зрозумів те, що на рівні мого рукава знаходиться шия моєї доньки.

Так шо до собак я зовсім не толерантний і не згоден з odna. Але це моє діло - я бачив, як сусідська собака роздирала дитину, яка йшла по вулиці, у містечку мого швагра було вже два судових процеси , коли "теля" рвало дітей(дві смерті) і "підсудний" отдєливался 5 і 8 тис грн штрафу відповідно, але собаку не вбив і не віддав.

Користуйтесь правилами:

1. якщо собака на вас гавкає - скоріш за все вона не вкусить (якщо це гурба собак - відміняємо це ствердження, поки зграя гавкає - вас вкусять)

2. якщо собака втікла з двору, навіть дуже велика - вона вас не вкусить, навіть якщо за нею цеп волочиться.

3. саме головне: якщо собака гавкала на вас з-понад забору, а потім вибігла - шукайте, чим замахнутись(необов"язково кидати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 123
  • Створено
  • Остання відповідь

Але після того я зрозумів те, що на рівні мого рукава знаходиться шия моєї доньки.

И вот, опять же, включается воображение. Думаешь, если он метил в шею, он бы до твоей не допрыгнул? Доця не при чем, думаю. Могу поспорить, были у тебя раньше встречи с этим песиком. Ты, скорее всего и не припомнишь, а у него память по лучше.

И когда рассказываете страшилки про собак-убийц, обязательно уточняйте, что они были хозяйские. Среди бродячих невростеники редко попадаются (а тема то про бродячих) и те, благодаря людям, естественно. Невростениками и психами они стают благодаря добросовестной "дрессуре".

Крупные собаки, чаще, как и крупные люди - флегматичные и добрые. Самые злые псы, встречаются среди самых мелких пород. Просто ущерба от их злости меньше.

И не путайте стаю собак со сворой. Свора - это уже опасное и непредсказуемое существо, как и толпа. Человек в толпе способен на то, что никогда б не подумал сделать в одиночку, или в малой группе. Так и у псов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні ну якось це однобоко казати, що собачки насправді не мають злих намірів, і що завжди у всьому винні жорстокі людиська. Як на мене, як і люди, так і тварини - в кожної свій характер і свої заскоки

Роки 2 дому біля школи за РАГСом дворічну дівчинку вкусив пес за лице, хоча вона його і не чіпала. Тому в будь-якому разі ставити собачку вище безпеки дитини це, як мінімум, абсурд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому в будь-якому разі ставити собачку вище безпеки дитини це, як мінімум, абсурд

А это, где вы увидали?

Я ж пытаюсь подсказать, как сделать так, чтобы ни детей, ни вас не кусали. Вы тоже подаете факты однобоко, только развязку, собака укусила, а что предшествовало вы и не вспомните сейчас, если б даже видали ситуацию целиком.

Моя собака тоже укусила племянницу за лицо. Насквозь щеку прокусила.

А вот, как было на самом деле. Племянница в избытке чувств тискала собаку, та только уворачивалась, как могла. Когда девочка в очередной раз ее придушила сзади за шею, та выворачиваясь отмахнулась башкой и клыком ударилась о ее щеку, попала туда, где зубы и щека пробилась насквозь. Она ее не кусала, и не пыталась. Если б я все не видала, тоже думала б, что укусила. Кровищи было, крику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna, дивна у вас логіка... якась однобока. ви забули про одну дуже важливу річ - МИ ВСІ РІЗНІ і у кожного є свої страхи. наприклад, я боюсь висоти, дружина - води. при цьому я люблю море, а вона - гори :_07: і це нормально.

а ви тут зразу починатєте кидати образами типу "сцикуни". я теж з острахом проходжу біля зграй собак. не так давно на мене накинулась. йшов собі мимо, навіть не звернув на неї уваги. перелякався. рєхлєкси йолки-палки.... то шо я тепер сцикун?

батька пес взагалі у квартирі покусав. тинявся по під"їзду. заносили меблі. на нього навіть ніхто не звертав увагу. неочікувано він зірвався, заскочив у квартиру і цапнув батька за руку. про яке тут можна розуміння говорити чи прояв страху?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропустим логику. Безнадежно.

Я просто пытаюсь понять, как так, живем в одном городе, ходим теми ж улицами, ростим детей, ходим на работу, гуляем, развлекаемся в тех же местах. Но у меня совсем иной опыт. Ни свидетелем, ни пстрадавшим не была никогда. А от людей я страдала. Очень серъезно.

А мужичков, которые, чуть что - сразу за пистолеты хватаються, я не могу иначе называть, как сцыкунами.

Мне уже не раз угрожали оружием. Я имею право.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що міняє той факт, що ми живемо в одному місті і ходимо тими ж вулицями? хочете сказати, що безпритульні собаки, що бродять вулицями інших міст, мають якийсь свій місцевий колорит і особливі манери поведінки? звичайно собаки, як і люди різні бувають, та все ж... факт залишається фактом - собаки нападають на людей і це не поодинокі випадки. намагатись зрозуміти чому так, напевно, марна трата часу...

більше того, наведу приклад. думаю, бачили по ТВ сюжети про унікальни випадки, коли людям вдавалось завоювати прихильність тих же левів. їх не просто приручили. тварини людину приймали, як свого. ні зрозуміти причин того, а тим більше пояснити ніхто не може. так шо, можливо, не варто шукати якихось пояснень і не приймати таку агресивну позицію відносно інших форумчан...адже це тільки підтверджує, що люди більш непердбачувані, ніж тварини і їх варто більше боятись

UPD

звернув увагу

А мужичков, которые, чуть что - сразу за пистолеты хватаються, я не могу иначе называть, как сцыкунами.

Мне уже не раз угрожали оружием. Я имею право.

тут ви спираєтесь на досвід, але чомусь не дуже хочете сприймати той факт, що люди бояться безпритульних собак по тій же причині - досвід...і звичайно інстинкт самозбереження. без нього нікуди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що міняє той факт, що ми живемо в одному місті і ходимо тими ж вулицями? хочете сказати, що безпритульні собаки, що бродять вулицями інших міст, мають якийсь свій місцевий колорит і особливі манери поведінки?

Нет, я хочу сказать (и уже в который раз), что я живу с вами в одном городе, но опыт у нас очень разный. (у меня проблемы с дикцией?)

А люди, чаще не на свой опыт опираются, а на свой страх, порожденный страшными историями. А от этого страха и негативный опыт. Ну, что непонятного я говорю. Это ж психологические аксиомы.

Не хотите понимать, считая, что это пустая трата времени, ходите бойтесь дальше, привлекайте неприятности на свою голову. Ваше право.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не всі ж можуть не боятись собак, собака відчуває страх, і не всім везе взагалі, є стаї такі, коли в них поганий настрій то начувайся.

А засоби такі звичайно мають бути, тільки аби не стало ще гірше від такого, включив, а собака сприйняла таке як загрозу й тяпнула.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А люди, чаще не на свой опыт опираются, а на свой страх, порожденный страшными историями. А от этого страха и негативный опыт. Ну, что непонятного я говорю. Это ж психологические аксиомы.

да ладно... і ви, і я говоримо про досвід, тільки ви намагається дати цьому поняттю свою назву

з таким же успіхом можу сказати, що думка

У вас мужички тестостерон зашкаливает. Вам с ним нужно что-то делать. Собаки чуют его за версту.

породжена безглуздими історіями

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ви, і я говоримо про досвід, тільки ви намагається дати цьому поняттю свою назву

Скоріше за все ми говоримо різними мовами. Але, вважаю, якщо я перейду на українську ви мене тако ж не зрозумієте.

Тестостерон, адреналін, феромони і таке інше. Це для вас теж незнайомі слова, загадково повязані між собою? Тут, щоб розуміти, не потрібно, навіть, бути біологом. Достатньо загальної освіти. Може ви ще й на грім хреститеся? ;)

Про що тут далі говорити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прекрасно розумію (с) і ви розумієте, про що говорю я, тільки вперто не хочете чути цього і гнете свою лінію

Тестостерон, адреналін, феромони і таке інше. Це для вас теж незнайомі слова, загадково повязані між собою? Тут, щоб розуміти, не потрібно, навіть, бути біологом. Достатньо загальної освіти. Може ви ще й на грім хреститеся?

Про що тут далі говорити...

знаю, що таке тестостерон, адреналін, феромони і таке інше. от тільки суть фрази не в біології... :_06:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я б розмежовувала поняття страх і самозбереження. Одне діло коли трусишся коли побачиш будь-якого песика, зовсім інше коли зграя, або й нехай одна, але з оскалом. Тут вже природньо спрацьовує механізм самозахисту, бо виглядає це як відкрита погроза, тому стояти розмірковувати чому саме собачка так діє то якось не для мене

Я, наприклад, не боюсь їх просто так, без причини. Якщо собака не чіпає мене, я не чіпаю її і стараюсь обходити стороною, якщо песик мило хвостиком махає і в очі заглядає, то можу і в магазин за ковбаскою їй збігати. Ну а якщо собака агресивна, то я волію на такий випадок мати шокер в кишені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прекрасно розумію (с) і ви розумієте, про що говорю я, тільки вперто не хочете чути цього і гнете свою лінію

Ну, не гну я, господи!

Меня спрашивают, я отвечаю, неправильно понимают - разъясняю, что имела ввиду. Толку нет, конечно же, но раз зацепило...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Понаписувать понаписували, а ніхто так толком і не допоміг :)

http://wei-shi.com.ua/index.php?route=product/product&path=35&product_id=179

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://wei-shi.com.u...&product_id=179

Так такая штука и своих отпугивать будет, а мне надо, чтоб своих не пугало, а дикие стаи отганяло, есть такое?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При можливості я би скористався цим, такий я негуманний :huh:

Bankoboev.Ru_avtomat_s_glushitelem.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При можливості я би скористався цим, такий я негуманний :huh:

А что мешает, отважный человек?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закон і більше нічого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому не гуманний.. досить таки гуманний.

Наповал.... і без мук... факт.

Ну це жарти.)

А от, як діє пристрій, що у відео на атакуючих собак?... Бо продемонстрований випадок.. це, як мінімум одне з того... проти чого висловлюється ОДНА. ІМХО.. шокер звуком швидше шугане...саме голосним електричним тріскотом, а в темну пору доби, ще й світлом від розряду.

ПОВТОРЮЮ, я висловлююсь про застосування саме проти АТАКУЮЧОЇ собаки чи їх зграї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ульразвуком глушить, на частотах біля 25кГц, ми його нечуємо на відміну від собак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він потім лежав в лікарні і рік отримував уколи... то що йому - тих собак ще й підкормлювати???

Можна і підкормити але з додаванням препаратів від яких ті шавки позасинають вічним сном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от тренерованой псины вас тока огнестрел спасет и то если пользоватса умеете

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://wei-shi.com.u...&product_id=179

Так такая штука и своих отпугивать будет, а мне надо, чтоб своих не пугало, а дикие стаи отганяло, есть такое?

Ага, э таке... своїх голубить, гладить, їсти дає, дупу підтирає і саме купає у ванні... А чужих жене геть, да)

А я думав, що я наївний....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[Ага, э таке... своїх голубить, гладить, їсти дає, дупу підтирає і саме купає у ванні... А чужих жене геть, да)

А я думав, що я наївний....

Так свои не кусают, стаями не нападаюи и гуляют в наморднике и на поводке. А стай я боюсь, что теперь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...