Перейти до змісту

Помогите советом. Отпугиватель собак.

kotzar

Рекомендовані повідомлення

Hamed, чем сцикливей мужик, тем о большем пистолете он мечтает, давно заметила

тобто якщо в мене є ружжо, то я навіть комарів боюся?

Думаю, да, фигурально, конечно. Но боитесь вы многого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 123
  • Створено
  • Остання відповідь

odna, хочеться вам посперичатись - будьласка... але я вже в тому участь приймати не буду... не бачу сенсу переконувати і слухати переконання. Всі вчаться на помилках... я вам побажаю вчитись не на своїх помилках...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А моя мама, для прикладу, і дід мій, завжди казали мені одну приказку: "Собаці - не вір!" І я чомусь її прислухаюся. Це сьогодні вона гарно і привітливо виляє хвостиком, мокрим носом впирається в долоню, а завтра, може кинутися без усілякої на те причини (в неї, може причина і є, але я її не знаю, і собака мені її не розкаже).

Прекрасно знаю про страх, адреналін і т.д. Але притримуюся принципу - хорша собака, це ... та яка сидить на повідку (у воль'єрі) в дворі свого хазяїна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna, хочеться вам посперичатись - будьласка... але я вже в тому участь приймати не буду... не бачу сенсу переконувати і слухати переконання. Всі вчаться на помилках... я вам побажаю вчитись не на своїх помилках...

Спасибо, я буду лучше на ваших учиться.

Zheny@, я про то и говорю, если вам с детсва вдолбили, вы не выдобите уже ни чем. Я вам и другим, тем более, не выдолблю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кусали. В детсве. Много. Пока не научилась их понимать.

Улыбнула фраза про понимание! Тут людей не поймешь, а Вы про собак! Одно дело одна собака - одни инстинкты, при которых достаточно остановится и повернутся к собаке и она не бросится. Другое дело когда стая! К какой поворачиваться? Я собак не боюсь, но раз оказался в центре 15 собачек - ощущения не из приятных!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий день.

тема справді важлива вуличних собак де далі більше і комунальники з ними не боряться. я сьогодні говорив з однією людиною, він обіцяв спаяти прототип відлякування собак і очвучіти ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та заспокойтеся ви. ще на борді не було такого холівару де б хтось признав свою неправоту ))

з.і. без образ, просто в тєму

згадалося з десь з квн "бросил пить. начал понимать людей... собак - перестал..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чого не вміння читати переходить на не порозуміння і образи?

я вам побажаю вчитись не на своїх помилках...

Спасибо, я буду лучше на ваших учиться.

я то в чому винен, що ви не вмієте читати????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna,

Розумієш, тут же ж справа не в тому, "вдолбили" "не вдолбили". У кожного є своє сприйняття. Окрім "вкусить", ще ж у бродячих собак може бути тьма хвороб! І лишай, і сказ, і блохи, і т.д.і.т.п. І я не хочу, щоб моя дитина потім отрмувала болючі уколи в живіт, чи лежала в інфекційній лікарні в "боксі" лікуючи стригучий лишай.

Якщо є змога обійти собаку, я її обійду. А не полізу до неї "обнимашки!!!" бо вона також хотіла привітатися.

Розумієш - молодчина +1 в карму. Я не розумію. І краще хай так і залишиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВаЛеРа, вы меня подловили, да, я безграмотная.

Меня в этой ситуации тревожит такой момент, чем больше будет "отпугивателей" собак, если их пустят на поток, и будут применять без разбору, тем больше будет испуганных собак, и, как следствие, немотивированных нападений. Тогда уже и я не ручусь, что не нападет на меня без причины "укушенная" человеком собака. Но винить всех собак я за это не буду. И злобы и страха не затаю. Потому что знаю объяснение и что у них в башке тоже знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо по темі, то мого кума такий - ПОУ-2Ф. З його слів, коли тепер ввечері йде з дачі на зупинку, всі собаки сидять тихо в своїх конурах. Раніше навіть пневмат не допомагав відганяти "добрих друзів" від дітей .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципі.. згоден з Танюшою. Але....

Сам, у відповідь на агресію... тупо валю їх велом і більше вони до мене не біжать.. а навпаки.. змотують вудочки.. ще здалеку мене побачивши.

АЛЕ... катаю велом і все частіше з донькою.. так ці .. б.. хм.. промовчу.. підіймаються по гавканню.. якоїсь 1 особи яка біжить в нашу строну..і шоблом ломляться до нас.. Мені в принципі.. по барабану.. якбит був сам.. а тут з дитиною.. Що робити.. ?

Вважаю купівлю шокера.. який саме тріскотом відлякує АТАКУЮЧИХ (!!!) собак виправданим кроком.. мож застосую його раз, два.. для локальних свор.. а мож і ні.. але його наявність мене заспокоїть. Вибираючи між застосуванням шокера і тим, що злякається мала і різко поверне на дорозі ліворуч... я оберу шокер.

Можна ще виробити умовний рефлекс.. одночасно зі звуком шокера голосно сказати "ФУ".. дворняги.. зазвичай атакують..а в них інстинкт самозбереження набагато вижчий ніж у бійцівських.. яких.. на території міста я зустрічав ОДИНЦІ.. і то в погоні за тічною сукою.

Звичайно проти того, щоб вс тріщали цією куйнею.. чи поливали газом... але.. й домовлятися мені не хочеться ні разу.. Тупих і агресивних перебють машини.. а ласкавій і добрій собачці.. не впадло і кусок печива дати.

Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що значить розуміти собак, я не собачий психолог. Якщо в неї оскал, то я можу це сприймати тільки в одному сенсі.

Можу не боятись тільки тих що махають хвостами і явно дружелюбно настроєні, інших волію обходити десятою дорогою

Так, я боюсь собак, бо в дитинстві на мене з бабусею напала собака і кидалась мені в ноги, бабуся намагалась захистити і собака прокусив їй зап"ястя наскрізь

Боюсь і не можу нічого з собою зробити, розумію що вони відчувають адреналін, але справитись з собою не можу. Тим більше коли йду з малим. Не хочу навіть уявляти що може статись...

Ношу з собою шокер і ні грама про це не шкодую, одного разу довелось включити... То собака дременула світ за очі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://aukro.ua/otpugivatel-dlya-sobak-pet-trainer-pet-trejner-i3060872242.html

оптимальний варіант.

Можна і самому спаяти генератор частоти (на одній кроні 9в) 24кГц маючи п'єзоелектричний випромінювач Дб так на 100, схем в неті повно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если вам с детсва вдолбили, вы не выдобите уже ни чем

Ви констатуєте факти але нічого толкового не пропонуєте людям яким вже "вдолблено" окрім абстрактного "понять і простіть". На таке не кожен здатен і навіть не кожен п"ятий. Не всі мають такі здібності якими наділені ви. Щодо показної агресії в сторону собаки: в сусідньому будинку живе дурнувата шавка, приблизно раз в тиждень я з нею стикаюсь (її вигулює хазяйка). Так от, буває топну в її сторону (якщо вона ззаду вже підбігає на відстань 1-1,5м), або кину снєжку чи камінець - відбіжить на 5 метрів і знову вертається не дивлячись на зауваження своєї хазяйки. Як її зрозуміти?

Як ви пропонуєте зрозуміти собаку яка хвора на сказ?

Щодо сабжу. Родичу по роботі видали ультразвуковий відлякувач собак. Великої практики користування слава Богу ще не було, був один випадок, відлякувач подіяв з відстані 3-4 метри. Якщо цікавить можу запитати модель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конечно, констатирую, я ни чем помочь не могу. Коректировать подсознание - это не сабж найти в инете.

Я ж не заставлю людей любить собак, как не заставлю любить вареный лук, хотя, его некоторые любят.

А не захочешь - не полюбишь. не полюбишь - не поймешь, не поймешь - будешь бояться, будешь бояться - будешь злиться, будешь злиться - будут кусать.

Кусайтесь на здоровье, господа. Мне до вас дела нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так тут на борде где-то продают эти отпугиватели......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не захочешь - не полюбишь. не полюбишь - не поймешь, не поймешь - будешь бояться, будешь бояться - будешь злиться, будешь злиться - будут кусать.

Ця логіка помилкова.

Я не злюсь і не боюсь.. навіть не боюсь укусів. В карпатах підходив до отари спокійно розмовляючт з вожаком.. який не почивши загрози супроводжував нас без видимої агресії, хоча. думаю, якби я щось не те вчудив.. то був би на землі в секунді. Сама ж в курсі.. була там не раз... і тебе кусала собака.. за твою черезмірну увагу до неї.

Зупинятися .. спілкуватися не маю бажання в першу чергу. Так .. не працюють комунальні служби, так.. розвели зоопарк... В чому винен чувак не веліку який їде повз зупинку і на нього кидається свора собак?

ЧИМ? Що йому робити? Зупинятися і трандіти з ними? А з дитиною? Чи може дитину в сльозах до них тягнути пояснюючи, що це в них тут територія (теплі люки, хтось прикормив), яку вони рахують своєю і кидаються на все, що рухаються не через те.. що хочуть зїсти, а тому, що відганяють?

Кльова біля собачка живе... Бачила як я відношусь до неї.. і мене вже давно знаєш. :g24:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж логіка не для мене, я не злюсь через те що боюсь їх, я просто боюсь і крапка. І те що боюсь окремих агресивних особин, то не значить що не люблю тварин. Та й якщо любиш когось то ще не факт що розумієш. Та й "не захочеш - не полюбиш"... тут або любиш або ні, застваити себе когось любити не думаю що можливо, та й не факт що якщо ти когось не розумієш то обов"язково боїшся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему надо было не в Зверушках постить. Тут темы тех, кого волнует судьба зверушек, а эта тема о проблемах людишек.

Это так же, если б зоомагазины продавали рядом с кормом для грызунов, отраву для крыс и мышеловки. На упаковке же зверушка нарисована :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если не можете побороть стаю, возглавте её....

Надеяться на шокер или отпугиватель и не владеть элементарными навыками обороны против собачек глупо.

Попадется собачка на которую новомодные игрушки не подействуют и тогда будет большая поблема.

Поэтому по возможности обходите стаи....или если случилась оказия нападения...не бойтесь...вы ЧЕЛОВЕК -царь природы....

ухватив собачку за горло помешаете ей укусить вас, сдевите горло хорошенько и откиньте.....собачка скуля побежит и стая за ней с перепугу.....большую можно еще и приложить по гениталиям ногой....на крайний случай -ломайте шею, но лучше спокойно не боясь,не суетясь, не фукая и не притопывая проходить мимо.

Лично я собачек не боюсь, но когда-то таким способом мой муж спас дочкину собачку от овчарика...я застыла от шока, а овчарка повисла, схаченная за горло ,в руках у мужа.....правда по гениталиям и хозяин овчарки тоже получил....Муж у меня проходил при СССР в ДОСАФ со своей собакой курсы дресуры(эт было раньше обязательно)....он и научил такому, хотя я никогда не попадала в ситуации обороны. Дочка тоже собак не боится, наученная мужем с легкость может (при нападении )зарядить собачке по фаберже и за горло схватить, если нужно, но обычно старается обходить стороной стаи.

Защитникам животных сразу хочу сказать, что жестокость к животным мы не наделены, сами собачники имеем племенных декорашек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собачник - это еще не показатель знатока собак. Зачастую, все, что они усваивают - это школу дрессуры. Так и не научившись понимать, не знают психологию, ни собак, ни человека.

Я собачница. У меня были маленькие дети. Я часто езжу, или хожу по ночам. Велосипедист и собаки - это ж отдельная тема. Я в "группе риска".

Часто встречаю стаи собак. У меня не было ситуаций, чтобы приходилось применять жесткие меры. Вообще, конфликтов с ними не было. Они между собой разбираются. Человек им не конкурент. Но, если ее человек разок долбанул, тут уж можно ждать и агрессии. Но и при этом, она, скорее всего, будет избегать встречи.

Чаще всего опасность мы преувеличиваем. Как следствие, ведем себя неправильно. Как следствие, нарываемся на конфликт.

Достал уже этот холивар. Сколько таких тем по интернету. Я в них стараюсь не заглядывать. А тут зашла, блин...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Romawka, звичайно добре коли є спеціальні навики для захисту, але думаю що подібні трюки вашому чоловіку легше виконувати ніж жінці зростом "метр з кепкою" і вагою меншою ніж у деяких собацюр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Romawka, звичайно добре коли є спеціальні навики для захисту, але думаю що подібні трюки вашому чоловіку легше виконувати ніж жінці зростом "метр з кепкою" і вагою меншою ніж у деяких собацюр

не знаю....я не попадала в такие ситуации....просто собак не боюсь, но и не сюсюкаю с ними...как-то они мне не нужны и я им....бродячие псы врядли имеют большой вес...так, что у страха глаза велики.

как обычно люди сами провоцируют собак...притопывая, фукая и размахивая руками....

я сторонник того, то если можно обойти, лучше обойти, тем более сейчас, в период свадеб, мне кажется брачующим шокер и отпугиватель будет пофигу, ведь процесс спаривания у животных очень болезненный, а если стоят в замке, то вообще лучше десятой дорогой обойти.

Вообщем в городе страшная жизнь-бродячие собаки, божи, неадекватная молодежь, пьницы разные, маньяки. Спасения нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну мати шокер, то ще не значить бігати з ним за собаками. Я їх обходжу десятою дорогою, але якось спокійніше коли шокер в кишені

Та й не всі "безхатченки" маленькі. Один такий всю вагітність зі мною гуляв, щовечора біля під"їзду чекав. Малиш всі звуть... мені по пояс :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...