Перейти до змісту

Mouse back :(

Jack

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Microsoft готує заміну комп'ютерної мишки

Microsoft представила набір для розробників, за допомогою якого в різні додатки можна буде вбудовувати підтримку розпізнавання просторових жестів за допомогою бездротового контролера Kinect, що входить в комплект ігрової приставки Xbox.

Компанія Microsoft навчить сенсор Kinect реагувати на рухи пальців і кистей, повідомляє The Verge. Це дозволить користувачам керувати комп'ютером рукою, а не маніпулятором-"мишкою".

Зводячи і розводячи руки, користувач зможе змінювати масштаб зображення, а розмахуючи рукою - переміщати курсор по екрану. Стиснення пальців у кулак, в свою чергу, стане аналогом "кліка" по кнопці миші.

55774.jpg

P.S. я ми тепер будемо в танки грати :(

Опубліковано

Разом з таким девайсом в подарунок будуть таблиці давати, щоб до юзера ближче 1,5 метра непідходити - небезпечно, є можливість при кліку в пику отримати.

Опубліковано

Тепер за компом будем втомлюватись не тільки морально-психологічно, але й фізично. Хоч якась користь. А якщо до рук примудрувати якісь свинцеві пластини то можна буде і підкачатись.

А яким буде правий клік?

Опубліковано

Тепер за компом будем втомлюватись не тільки морально-психологічно, але й фізично. Хоч якась користь. А якщо до рук примудрувати якісь свинцеві пластини то можна буде і підкачатись.

А яким буде правий клік?

ну цеж елементарно!!

лівий клік - ліва рука

правий - права.

ух..нуй бред придумують. мало сенсорніків їм..

Опубліковано

По великому рахунку то фігня все.

Підійде хіба для керування телевізором, презентацій...

Уявляю скільки на роботі за день намахатись прийдеться з такою штукою :)

Опубліковано

Мишка безсмертна, як і клавіатура :)

Мене дивують люди, які щиро вважають, що планшети витіснять персональні комп'ютери.

Але як хороше доповнення, думаю, має повне право на існування.

Все знайде своє призначення

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...