Jump to content

Mouse back :(

Jack

Recommended Posts

Posted

Microsoft готує заміну комп'ютерної мишки

Microsoft представила набір для розробників, за допомогою якого в різні додатки можна буде вбудовувати підтримку розпізнавання просторових жестів за допомогою бездротового контролера Kinect, що входить в комплект ігрової приставки Xbox.

Компанія Microsoft навчить сенсор Kinect реагувати на рухи пальців і кистей, повідомляє The Verge. Це дозволить користувачам керувати комп'ютером рукою, а не маніпулятором-"мишкою".

Зводячи і розводячи руки, користувач зможе змінювати масштаб зображення, а розмахуючи рукою - переміщати курсор по екрану. Стиснення пальців у кулак, в свою чергу, стане аналогом "кліка" по кнопці миші.

55774.jpg

P.S. я ми тепер будемо в танки грати :(

Posted

Разом з таким девайсом в подарунок будуть таблиці давати, щоб до юзера ближче 1,5 метра непідходити - небезпечно, є можливість при кліку в пику отримати.

Posted

Дуля буде "Double-click"? :)

Ну відповідно- відразу зрозуміло як буде виглядати середній клік...

Posted

Тепер за компом будем втомлюватись не тільки морально-психологічно, але й фізично. Хоч якась користь. А якщо до рук примудрувати якісь свинцеві пластини то можна буде і підкачатись.

А яким буде правий клік?

Posted

Тепер за компом будем втомлюватись не тільки морально-психологічно, але й фізично. Хоч якась користь. А якщо до рук примудрувати якісь свинцеві пластини то можна буде і підкачатись.

А яким буде правий клік?

ну цеж елементарно!!

лівий клік - ліва рука

правий - права.

ух..нуй бред придумують. мало сенсорніків їм..

Posted

По великому рахунку то фігня все.

Підійде хіба для керування телевізором, презентацій...

Уявляю скільки на роботі за день намахатись прийдеться з такою штукою :)

Posted

Мишка безсмертна, як і клавіатура :)

Мене дивують люди, які щиро вважають, що планшети витіснять персональні комп'ютери.

Але як хороше доповнення, думаю, має повне право на існування.

Все знайде своє призначення

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...