Перейти до змісту

Велодень 2013 - обговорення.

Рекомендовані повідомлення

Во сколько обычно торжество? Может, удастся развести с пробегом по времени? А нет, то нет. Не будет так массово.

Я, например, последний звонок не посещаю никогда. Не учеба же. И малого заберу с этого праздника безболезненно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 415
  • Створено
  • Остання відповідь

Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2012/2013 навчальному році

Лист МОНмолодьспорт № 1/9-92 від 08.02.13 року

..............

У цьому навчальному році навчальні заняття завершуються 24 (25 для шкіл, які працюють за шестиденним робочим тижнем) травня. У цей день проводиться свято "Останній дзвоник".

..............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б сказав, що така накладка - це фігово. Справа не лише в школярах, яких насправді багато приїжджає, а і в батьках, які будуть займатись півдготовкою чад до важливішого, ніж велодень, свята.

Краєм ока читав дискусію стосовно того, а коли ж все-таки має проводитись велодень. По всьому видно, що це визначає в ручному режимі Київ. При цьому вони, як бачимо, абсолютно не враховують важливих зовнішніх факторів, а керуються виключно своїми внутрішніми зручностями і потребами (гонками, шмонками і т.д.). Цілком закономірно, що така ситуація не завжди влаштовує регіони і викликає певне обурення.

Особисто я, схиляюсь до думки, що остання субота травня - це орієнтир, а не 100% дата. Її, в залежності від ситуації, можна змінювати. Випускний, імхо, якраз така ситуація, а не якась чергова грьобана київська гонка, під яку підлаштовується вся країна.

Дайош децентралізацію велодня!!!!

А якщо серйозно, то думаю це питання підняти на велофорумі-2013 в полтаві. А цей рік вже як буде, хоча я б переніс, ще не пізно :-)

Пропозиція не в тому, що кожне місто проводить велодень в свій день, а в тому, що дати визначаються спільно (може і голосуванням) з організаторами в містах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Где-то тут в теме всплывал вопрос о "кричалках" на велодень. На досуге немного сочинил.... Выставляю на обсуждение публики:

1

ВЕЛОДЕНЬ!

Ровер мій найкращий друг

Знають все це всі навкруг.

На собі мене везе

Море щастя він несе.

Лиш педалі закручу

Над дорогою лечу!

Пролітаю над парканом,

Оминаю я авто

Пішоходи розступіться!

Бо на свято я спішу.

Сонце світить, файний день

Бо сьогодні – ВЕЛОДЕНЬ!

2

Нас сьогодні ціла купа

Відмічяєм свято ми

Їдем ми по місту гуртом

І співаємо пісні:

В нас сьогодні ВЕЛОДЕНЬ -

Це найкращій в світі день!

Первое больше как стихотворение, но там парное кол-во строф так что можно и разделить для покричать :) А второе уже задумывалось именно как "кричалка".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Харків проводить Велодень на тиждень раніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас - велоориентирование ;)

Мы можем на неделю позже.

Во Львове гонка на 25. И еще где-то тоже, не помню. Может, Запад согласится на неделю позже, вместе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас - велоориентирование ;)

не бачу проблеми. Раніше в гаразджі святкували - тепер в дачному. вся різниця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому тоді на день не змістити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В последнее воскресенье мая в городе и без нас много мероприятий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во Львове гонка на 25

там велогонка после Велодня, практически в программе. У нас может быть то же самое, можно думать и предлагать.

Биг айдиа: фотовеловыставка-реклама байкодня. Без похдов, без покатушек, просто, как .... лето и весна!

post-24-0-86600900-1365686149_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, что мы решили, когда будет в Луцке Велодень?

Если 19-го, то пускай Велоориентирование будет событием, приуроченным к Велодню. Сити-спринт, проведем отдельно, в другой раз. Как вы на это смотрите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25-го.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я проти того щоб Велодень проводився у день який співпадає з і іншим Молодіжним днем - вивус4ний (шкільна лінійка). Як на мене це недолугість організаторів призначити велодень в період коли це буде зручно усім : дітям, батькам. У випадку, якщо Велодень призначено на 25.05,. Ні мене, ні моєї дочки, ні дружин, ні сусідських хлопців та дівчат 5-10 чол, які постійно беруть участь НЕ зможу БРАТИ УЧАСТЬ!

ПРОШУ ПРОШУ ПРОСИМО призначити Велодень не на 25.05.13

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цьогоріч хотіла взяти і малого на свято, і чоловіка...Якщо 25-го - дуже шкода, пропустимо(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бронюємо біг-борд біля Там-таму.

На ньому цьо фото:

%25D0%2592%25D0%25B5%25D0%25BB%25D0%25BE%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BD%25D1%258C_01.jpg

і текст:

25 травня

Велодень - 2013.

Від малого до великого!

Вдаримо велопробігом по маршруту 15.

Старт: Театральний майдан об 11-00

Фініш: Театральний майдан за дві години.

Провітри свого "металевого коня"

жир!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, конечно, за перенос с 25-го. Но никак не могу понять, почему нельзя пропустить торжественную линейку. Что там важного происходит? У меня к ним с детсва ненависть осталась. Не хожу и детей не заставляю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Планував приїхати на велодень з двома старшими синами. Якщо ж співпаде з останнім дзвоником -- в кращому випадку приїду сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Син закінчує перший клас і це для нього буде перша лінійка в честь останнього дзвоника. Тому нашої сім'ї теж не буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Син закінчує перший клас і це для нього буде перша лінійка в честь останнього дзвоника. Тому нашої сім'ї теж не буде

Малый там изнудится только. Не то, что на Велодне :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не пиміряйте усі камазельки на себе. В одному випадку вело,-це хоббі. Що стосується Лінійки та останнього дзвоника , це загальноприйнята традиція, фінал, якщо хочете шільна дисципліна та дитяча робота, яку також потібно виконувати. Також думаю є осередрк - АВЛ, який як мінімум повинен провести дослідження побажань, думок велотусні. Або ГОЛОСУВАННЯ. Чи не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вірю, але все одно це вперше і ми йдемо туди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а что мешает перенести на следующий день, воскресенье 26'го? или в "похмельный выходной" тоже никто не приедет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если будет 25-го - у меня скорее всего так же не получится приехать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а давайте будемо рижі!!!

Бронюємо біг-борд біля Там-таму. На ньому цьо фото:

%25D0%2592%25D0%25B5%25D0%25BB%25D0%25BE%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BD%25D1%258C_01.jpg

і текст:

25 26 травня Велодень - 2013.

Від малого до великого! Вдаримо велопробігом по маршруту 15.

Старт: Театральний майдан об 11-00

Фініш: Театральний майдан за дві години.

Провітри свого "металевого коня" в перший день літніх шкільних канікул!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...