Перейти до змісту

Я НЕНАВИДЖУ УкрАвтоДор!

difoto

Рекомендовані повідомлення

jack74, здається, ти не вмієш або читати, або розуміти прочитане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 194
  • Створено
  • Остання відповідь

Якщо Греція в жопі, то я хочу в ту жопу!

Діфото, ми тут про дороги, а не про зовнішню економіку :) не троль :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Греція в жопі, то я хочу в ту жопу!

І у чому проблеми? Скатайся туди, розкажи нам, як там класно. Німці он пишуть, що Україна - дивовижно гарна країна і люди тут живуть так, шо весь євросоюз заздрить.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучани!!! Хто може! Постеліть коври біля пятої школи на світлофорі. Самі знаєте дану картину там

...вже проскакувала така думка, як скинутися автобордою Vanus'у на ремонт тієї ділянки...Бо від нашої влади за наші ж гроші не дочекаєшся нічого....Ремонт там такий, як я викладав відео в сусідній темі.

Або протестно перекрити автівками той шмат проспекту. Може, хоч тоді хтось зашевелиться?...Але знов-же таки, купа громадського транспорту їде тудою, постраждають люди, які ним пересуваються, бо нікуди не доїдуть. З іншого боку впевнений, що 80% з них зрозуміє...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо, замість умнічати, тупо порахувати навантаження на кв метр дороги по Луцьку,то участок біля 5ї школи виявиться найбільш зношуваним.

В ідеалі було б зробити виїзд із привокзального р-ну прямо до розвязки на К Карого, розширити проїздну частину біля 5 школи, ну і звісно вкласти там нормально покриття та зробити нормальне водовідведення.

Якщо все це грамотно та чесно зробити в кредит-нащадки тільки подякують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучани!!! Хто може! Постеліть коври біля пятої школи на світлофорі. Самі знаєте дану картину там

...вже проскакувала така думка, як скинутися автобордою Vanus'у на ремонт тієї ділянки...Бо від нашої влади за наші ж гроші не дочекаєшся нічого....Ремонт там такий, як я викладав відео в сусідній темі.

Або протестно перекрити автівками той шмат проспекту. Може, хоч тоді хтось зашевелиться?...Але знов-же таки, купа громадського транспорту їде тудою, постраждають люди, які ним пересуваються, бо нікуди не доїдуть. З іншого боку впевнений, що 80% з них зрозуміє...

Готовий підтримати таку акцію. Так як нерви вже здали давно. Люди самі в пробках стоять від варшавки до пятої школи, а перехожі не можуть нормально перейти дорогу. А все через ті колодязі на дорогах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм...Цікава ідея, взагалі-то...

Створю-но я темку іншу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клуб прихильників

4Fn21.jpg

приєднуйтесь!

А можна таке написати: "я ненавиджу УкрАвтоДир!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) сказала Моська Слону
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Queen

=) про Росію але ж так схоже на нашу ситуацію =)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухав недавно по радіо, що на дороги у Луцьку планують розпиляти 25 млн.грн. Тут цікаво зробити одну фішку. Сума серйозна і багато хто потирає вже ручки, але ж вони не державу намахують, а нас з вами, в яких потім колеса відпадають. Так от як потепліє повиїжає купа всякої зомбі-техніки: сталінських тракторців, смоляних бочок, сурових мужиків з шухлями і відрами і т.д. Короче всі ті ким прикривається розпил бабла, а не ремонт дороги. Давайте не лінуймося і гарненько ті всі тендерні ремонти фотографуємо, знімаємо, ситематизуємо, по можливості взнаємо підрядчиків і це все в цій чи іншій темі викладаємо, щоб бачити цілісну картину розкрадання в особливокрупних. Можливо такі нехитрі дії допоможуть зменьшити кількість вже сьогодні запланованих і прорахованих на наступну весну ям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що зруйнувало луцькі дороги. Ця зима була не найхолодніша, навпаки, звичайна собі зима, без великих відлиг, супернизьких градусів. Можна сказати, що падав величезний сніг? Так, пару раз за зиму випав сніг, великий сніг, і його не було чим прибирати - техніки не було взагалі, сніг вкатувався, перетворювався в лід, розпирав і без цього рихлий асфальт і його просто не стало. Якщо б техніка якісно прибирала сніг, навіть той асфальт що був можна було б врятувати і за 25 млн. грн можна було б відремонтувати перефирійні дороги. Але сніг ніхто і не збирався прибирати. Центральних доріг практично немає, летять ходові, СТО перевантажені роботою.

Так сталось, що затверджена всіма нашими ДБН, перевірками, тендерами технологія вкладання асфальту не витримує зими. У всій Європі (включаючи Білорусь) витримує, а у нас не витримує. Наша зима спеціально заточена на руйнування нашого асфальту. Це мільярди збитків в зубожілій здеградованій країні. Як з цього вийти? Можливо варто поміняти технологію? Як може здаватись дорога з усіма вашими підписами, якщо на ній навіть влітку стоїть вода? Де снігоприбиральна техніка? Її відсутність - це сучасний стан доріг в Луцьку. Скільки бабла вдалось заощадити громаді Луцька через таку ефективну економію коштів на прибиранні снігу? Куди ті кошти пішли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та до ср````ки, які дороги, заплати,закони, - хай хтось інший, замене це вирішує. Така думка більшості. Дохера більшості. так що не парся, років 100-150 по-любе, доки доростемо до певної свідомості. А зараз раджу розслабитись та отримувати задоволення, ну на "крайняк" вкатувати оасфаль в себе на подвірї приватного обійстя (з опери Верді- моя хата скраю).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куди ті кошти пішли?

Саме актуальне питання на території України <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Як з цього вийти? Можливо варто поміняти технологію? Як може здаватись дорога з усіма вашими підписами, якщо на ній навіть влітку стоїть вода?...

Якщо актори погано грають то потрібно не меблі а акторів міняти. Всі вони просто хочуть відкосити бабло й при цьому ні за що не відповідати.

Якщо ці чиновники зроблять нормальні дороги (уявимо собі що така казка збулась) то як вони отримають такі великі гроші на ремонт доріг у наступному році? Вай! А як же забезпечити нащадка у 20-му поколінні?! То нафіга цим громадянам такі хороші дороги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо варто поміняти технологію?

Краще поміняти психологію. Комусь. Хто це робить. Але, звісно, цього вони робити не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот анекдот життєвий:

я проживаю на вул.Пролетарська, дорога метрів зо триста викладена каменями (багатенно років тому їх насипали і машини вкатали) короче не дорога а хз шо! їжджу на 1й передачі все життя і згадую автодор. Коли вирішив поскаржитись чи щось змінити та почав взнавати, то виявляється у мене ідеально дорога, по документах на вул. Пролетарська чи не раз на кілька років ремонт дороги роблять, але вже років з 25 (скільки себе памятаю) стан дороги не змінився і крім заміни лампочок у ліхтарях ніхто нічого не робив по факту, а по документах плановий ремонт постійно виконується...

і що? і всім пох...

П.С. Облавтодор знаходиться на сусідній (паралельній) вулиці і що? і читайте рядок вище :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спокуха, не панікуйте, все нормально. пакращення доріг вже роблять!

закупили дохуе цегли, і самосвальчик. на всі 25 млн. грн...

0_b54f9_80c748c7_orig.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли вирішив поскаржитись чи щось змінити та почав взнавати, то виявляється у мене ідеально дорога, по документах на вул. Пролетарська чи не раз на кілька років ремонт дороги роблять, але вже років з 25 (скільки себе памятаю) стан дороги не змінився і крім заміни лампочок у ліхтарях ніхто нічого не робив по факту, а по документах плановий ремонт постійно виконується...
тобто місцеві не такі вже й безгрішні
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спокуха, не панікуйте, все нормально. пакращення доріг вже роблять!

закупили дохуе цегли, і самосвальчик. на всі 25 млн. грн...

0_b54f9_80c748c7_orig.jpg

ямковий ремонт! ТОВ "аквалабеан"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот анекдот життєвий:

я проживаю на вул.Пролетарська, дорога метрів зо триста викладена каменями (багатенно років тому їх насипали і машини вкатали) короче не дорога а хз шо! їжджу на 1й передачі все життя і згадую автодор. Коли вирішив поскаржитись чи щось змінити та почав взнавати, то виявляється у мене ідеально дорога, по документах на вул. Пролетарська чи не раз на кілька років ремонт дороги роблять, але вже років з 25 (скільки себе памятаю) стан дороги не змінився і крім заміни лампочок у ліхтарях ніхто нічого не робив по факту, а по документах плановий ремонт постійно виконується...

і що? і всім пох...

П.С. Облавтодор знаходиться на сусідній (паралельній) вулиці і що? і читайте рядок вище :)

Ти врахуй що облавтодор, той що на паралельній вулиці взагалі ніяким боком не відноситься до доріг, які знаходяться в межах міста Луцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він

взагалі ніяким боком не відноситься до доріг

Хлопці, веселі новини, дороги все ж будуть ремонтувати, правда за наші гроші, шляхом наступного підвищення акцизу на пальне. Пальне в середньому зросте до 20%. Всьо буде як в Європі, пацанчики. І тут питання, а хіба тротуари не в жахливому стані? Не загорами податок з пішоходів. Ну і чекаємо зростання всіх цін.

http://korrespondent.net/business/economics/1538237-vlasti-hotyat-podnyat-stoimost-akciza-na-toplivo-do-sredneevropejskogo-urovnya

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого це не дасть. Зараз платять акциз і що з того виходить. Акциз сплачений, а його сума не йде для дорожників, а йде в інші галузі.

Якби ці кошти давали на дороги то ситуація була б кращою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого це не дасть. Зараз платять акциз і що з того виходить. Акциз сплачений, а його сума не йде для дорожників, а йде в інші галузі.

Якби ці кошти давали на дороги то ситуація була б кращою.

ну да, ну да! Просто вкрали б быльше. Ы звыдки така інфа, що ці кошти не давали. Працює старий радянський принцип: дали 100 тис.: 50 вкрали, 50 на дороги, дали 200 тис: 150 вкрали, 50 на дороги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...