Перейти до змісту

Щодо, шопінг-візи у Польщу!

vitaljas

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 386
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Люди дайте номера телефонов в визовый.

+38 032 2424564

+38 044 5945496

+38 032 2351776

+38 050 1179053

Слід лише додати, що це номери у візовий центр (тобто, не у візовий відділ консульства)

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Завезу пасажирів легковим авто на закупи(прокатати візу) Люблін Хелм виїзд з Луцька 2-3 рази на диждень Ціна від 250грн Мовна та інформаційна підтримка.при потребі допоможу взяти фактури імені чеки тах фрі на наступну візу. О99-290-81-2О

Опубліковано

Бачу біля візового черги є, значить люди роблять.

Ты записаться попробуй в визовый центр) Я неделю не мог , нету доступных дат.Вчера записался , свободные даты 17,18 декабря.

Опубліковано

Хтось вже робив візу по нових правилах. Як все проходить? Бачу біля візового черги є, значить люди роблять.

Я робив, для отримання ошпінг візи крім стандартного пакету тепер потрібно декілька нових документів, а саме:

1) Якщо ви найманий працівник, вам потрібно взяти довідку з роботи про отриману зарплатню за останні 6 місяців, де має бути вказана ваша посада і відпустка на період поїздки.

2) Якщо безробітний - пишете декларацію письмову (в візовому скажуть, як написати), що маєте кошти для поїздки.

3) Потрібне бронювання готелю оплачене (хоча б на 50%). З букінг ком і ейрбіендбі просто роздруковане підтвердження не підходить, потрібно до нього ще додати або зіскановану фактуру польську, про оплату вами послуг готелю, або піти в банк, щоб роздрукували вам самі чек, але обов'язково має бути зазначено в який готель пішли гроші, і що послуги надав готель. Також в бронванні мають бути вказані імена тих, хто подає документи в візовий.

4) Потрібно принести довідку з вашого рахунку в банку, з обігом коштів за останні 3 місяці. Довідка має бути взята в тому місяці, в котрому подаєте документи, і на момент має бути на рахунку не менше як 300 злотих (еквівалент 1300 грн). Депозитний або крединті рахунки не підходять. Якщо ж у вас немає рахунку - шукайте спонсора. Це може бути родич по першій лінії. В даному випадку ваш родич пише в візовому центрі декларацію, шо він буде спонсором ваших поїздок подальших, і прикріплює виписку з банку зі свого рахунку (дивитись вище, яку).

Здається все!

Опубліковано

Здається все!

І це такий геморой? :) А ще вони (Євросоюз) хочуть нам безвізовий режим робити і так з прикордонних областей знущаються?! Довго нам ще того "режиму" не бачити, це лише загравання і бла-бла-бла...
Опубліковано

І це такий геморой? :) А ще вони (Євросоюз) хочуть нам безвізовий режим робити і так з прикордонних областей знущаються?! Довго нам ще того "режиму" не бачити, це лише загравання і бла-бла-бла...

Безвізовий режим це пусті розмови, поки що. Особливо сьогодні. Тому маємо те, що маємо.

Опубліковано

3.4.Пункт вообще бредовые. Если я подаю доки от фирмы , то всегда сую туда бумажку о том что фирма платит мне командировочные , допустим 50 баксов в сутки, вопрос ,зачем им нужен мой личный счёт? я что за свои деньги еду чтоле??По четвёртому пункту ( смотри 3 пункт)

Вчера мучил оператора кол центра, домучил до того что пункт № 3 не нужен, если есть бумажка от фирмы что оплачивает мне командировочные.Открытым остаётся пункт № 4 , грит всё равно нужен чек)или место где я буду ночевать (адрес,тел) и Внимание скан паспорта того человека где буду ночевать. Чото они там намудрили ИМХО.

Опубліковано
.Открытым остаётся пункт № 4

при відкритті візи, і не тільки шенген, цей пункт є одним з найголовніших для позитивного рішення. Там,якщо бачать, що в вас на рахунку нормальна сума і рух коштів відбувається в +, то для них це вагомий аргумент вашої платоспроможності.

Знаю людину (офіційно не працює, тому довідки з роботи не має), якій спокійно дали тур візу в Францію на два тижні в "нульовий" паспорт. На рахунку казав, що було десь 30000-40000 тис грн :) + бронювання квитків і готелю. Оформляв сам, без "рішал", тур агенств і т.п.

Опубліковано
.Открытым остаётся пункт № 4

при відкритті візи, і не тільки шенген, цей пункт є одним з найголовніших для позитивного рішення. Там,якщо бачать, що в вас на рахунку нормальна сума і рух коштів відбувається в +, то для них це вагомий аргумент вашої платоспроможності.

Знаю людину (офіційно не працює, тому довідки з роботи не має), якій спокійно дали тур візу в Францію на два тижні в "нульовий" паспорт. На рахунку казав, що було десь 30000-40000 тис грн :) + бронювання квитків і готелю. Оформляв сам, без "рішал", тур агенств і т.п.

Какая им разнится сколько у меня денег на счет , если мне оплачивает командировочные фирма?

Опубліковано

Навіщо бронювати готель, якщо наприклад повертатися в той самий день?

Навіщо відпустка, якщо поїхати лише на вихідні чи святкові дні?

В нашій державі є люди які офіційно ніде не працюють, рахунків не мають, ще й отримують пільги та субсидії, хоча мають достатньо бабла.

Опубліковано

Навіщо бронювати готель, якщо наприклад повертатися в той самий день?

Навіщо відпустка, якщо поїхати лише на вихідні чи святкові дні?

В нашій державі є люди які офіційно ніде не працюють, рахунків не мають, ще й отримують пільги та субсидії, хоча мають достатньо бабла.

Думаю, що ці питання варто задавати в консульстві

Опубліковано

Планується поїздка з 18 на 19 листопада в Люблін з Луцька на закупи! Є вільні місця! Auchan, Carrefour, Biedronka, Lidl, Tesco, Felicity, Lublin plaza та інші. Допоможу з оформленням іменних фактур на шопінг візу та TAX FREE. Можу привезти на замовлення будь-який товар або продукцію з Duty Free. Заберу пасажирів з Любліна. Привезу бронь готелю для візи!

Деталі за телефоном: 067-264-24-62, +48732245869

http://vk.com/tovary_zakupy_v_polshchi

Опубліковано

на який термін робити мед. страховку для першої шопінг-візи?

Робіть на місяць. Коштує вона в пзу біля 50 грн.Тільки зазначте в анкеті і страховці одні і ті самі дати. + пзу, що якщо візу не відкриють, то до 600 грн повертають (типу 35 євро по старому курсу :) ).

• 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Як там справи, хто робив візу по нових правилах і з новим переліком документів?

Чи реально зробити без рахунку, заброньованого готелю, офіційно не працевлаштованій людині?

Чи може Ви вже їздите по біометричних паспортах? :_07:

Опубліковано

Кому треба прокатати візу запрошую.Ціни демпінгові!! в порівняні з конкурентами! Луцьк-Люблін-Луцьк вартість 350грн.Люблін при бажані можна відвідати любий заклад.Допомога в оформлені документів на наступну візу.При колективній поїздці буде дешевше! О99-290-81-2О.Щось цікаво дзвоніть підскажу.Рейси максимально адаптовані з мінімальним простоєм на кордоні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...