Перейти до змісту

Щодо, шопінг-візи у Польщу!

vitaljas

Рекомендовані повідомлення

Закупи в Любліні. Поїздка на 31 січня. Auchan, Carrefour, Biedronka, Lidl, Tesco, Felicity, Lublin plaza та інші. Допоможу з оформленням іменних фактур на шопінг візу та TAX FREE. Можу привезти на замовлення будь-який товар. Заберу пасажирів з Любліна. Їду на Устилуг.

Деталі за телефоном: 067-264-24-62,

+38 050 97 37 997, +48732245869

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 386
  • Створено
  • Остання відповідь

i prostojatu na kordoni ne mensche 7 godun...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їду на Устилуг.

Останнім часом більше півтори години не стояв. Хоч дорога трохи гірша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 sichnja jihalu cherez Jagodun, prostojalu y cherzi 8,5 godun, sami kordon jak ykrajinsjkuj tak i poljsjkuj projshlu schwudko, wid kordony do Nimechunu Berlin zajihalu za 7 godun i 15 hwulun, robulu neweluchki perekyru i dozaprawljalusj.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хто зараз їздить в Польщу,як на рахунок дозволу воєнкомату, виникають питання чи поки без проблем?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без проблем поки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось іде в Польщу сьогодні вночі чи завтра,терміново треба взяти одну людину. 0506000929

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо стане в нагоді в разі екстренних поїздок, та й про ціну можна домовитись.

http://www.blablacar.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Підскажіть. Як там поляки візи видають? Хто нещодавно робив, скаднощів стало менше? Яка ціна без страхівки.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть. Як там поляки візи видають? Хто нещодавно робив, скаднощів стало менше? Яка ціна без страхівки.?

На скільки я знаю то по останнім вимогам лишились :1)дані по картці(операціїз розрахунками по картці)+виписка чи треба чи н треба не памятаю! 2) бронювання готелю! Також є А по ціні сама віза начебто 35 євро як і була! Знайома робить в консульстві то можу дізнатись що до чого більш детальніше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даю нові цифри по рішалам! Вчора взнавав в одного! Платиш сервісний збір 595грн! + 35Єза саму візу остальні папери старховка бронь готелю справка з банка анкета!Ще хоче 1000грн за ці документи!Казав що на закупи відкривають без проблем! Трохі щось відказують на робочі! І ще зараз реєстрація на шопінг десь на 20 березня!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На 20 березня??

Даю нові цифри по рішалам! Вчора взнавав в одного! Платиш сервісний збір 595грн! + 35Єза саму візу остальні папери старховка бронь готелю справка з банка анкета!Ще хоче 1000грн за ці документи!Казав що на закупи відкривають без проблем! Трохі щось відказують на робочі! І ще зараз реєстрація на шопінг десь на 20 березня!

На 20 березня? Мені казали на травень усі реєстрації!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекайте! Це напевно залежить на який тип візи здаєш! На шопінг так як писав! А на робочу можливо і на травень! А за консульство то я вобщє мовчу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра 07.03. поїздка в Польщу маршрут ще оточнюється! Може хто хоче прокатати візу вартість 250грн в дві сторони! О99-290-81-2О поки ще є 3 місця!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На 14.03.субота поїздка до Польщі на закупи(шопінг) маршрут ще уточнюєця! Вартість 250грн! Ще є 2-3 місця! Може кому прокатати візу! Допоможу взяти іменні чеки або фактури на наступну візу! О99-290-81-2О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому важливо пропоную термінову реєстрацію о95о6661о5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Скасування виданих віз – нова практика в Шенгені.

Шенгенські консульства відкликають візи при скасуванні бронювання готелю

http://www.eurointegration.com.ua/articles/2015/03/27/7032318/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Всім привіт! Запрошую прокататись до Польщі! Поїздки здійснюються 2-3 рази на тиждень! Не шукайте дешевшу вартість! Ціни мінімум 250-300грн з людини в дві сторони! Мовна та інформаційна підтримка! Є можливість підвлаштовуватись з виїздом під пасажирів! О99-290-81-2О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не шукайте дешевшу вартість! Ціни мінімум 250-300грн з людини в дві сторони!

Чому не шукати? Люди за 200 возять в 2 боки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не шукайте дешевшу вартість! Ціни мінімум 250-300грн з людини в дві сторони!

Чому не шукати? Люди за 200 возять в 2 боки.

це дивлячись куди! за 200 і я можу завести в Хрубешів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 200 і я можу завести в Хрубешів!

а за 300 Варшава? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варшава може бути за 100! Тільки євро! причому не важно скільки пасажирів! А за 300грн хай везуть тебе ті в кого 200грн прокататись до польщі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так в чому проблема озвучити одразу крайні міста в які доїзд 250-300, а не пафосний маркетінг - дешевше не шукайте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В неділю 25 жовтня запрошую прокататись до Любліна! На закупи! Прокатати візу! Виїзд зранку повернення в той самий день! Мінімальний час очікування на границі! Вартість проїзду на шопінг до Любліна 350грн в дві сторони! Решта варіанти обговорюються по ціні! О99-290-81-2О.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Хто підкаже? Треба повернути Global Blue tax-free. Кантора в Зосіні повертає тільки при наявності паспорта(на кого оформлено такс фрі) чи достатньо самої фактури з печатками?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...