Перейти до змісту

Неділя №...ы, сезон - 2013

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Раньше нас это не пугало. И самые веселые покатушки были, как ни странно, в нелетную погоду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 373
  • Створено
  • Остання відповідь

Друзья сегодня в Тараканов поехали. Когда звонил им - шел сильный дождь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є ідея в наступну неділю махнути в підгірці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

львівська область, а там Підгорецький палац-фортеця. Планується в область доїхати дизелем а там вже своїм ходом, після замку можна пошукати якусь водойму для відпочинку-купання і назад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

милості просимо деталі трохи пізніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я подивився по карті, можна сісти на потяг до стоянова а звідти 47 км своїм ходом, або овер 80 км з луцька своїм ходом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація наступна, в неділю в 9.30 з луцька йде потяг Здолбунів-Луцьк-Стоянів. Ми виходимо зі стоянова і своїм ходом рулимо в Підгірці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте катнемо в Підгірці туди і назад,тільки іншою дорогою вертатись додому)))

???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте катнемо в Підгірці туди і назад,тільки іншою дорогою вертатись додому)))

кілометраж великий, майже 200 км,а знами поїдуть як мінімум 3-є дівчат для яких то буде закруто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як мінімум 3-є дівчат

я з вами, умене на вихідні нету немає, набери мене в суботу, так в гдині 6 вечора(0990590131).

дуже дякую за увагу та співчуття)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді зрозуміло,середня буде не більше як 20 км,але зато є дєфчонкі)Я пас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щасливої поїздкі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тёзкаа (бывший), ты кроме борды, вообще где-то катаешься? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тёзкаа (бывший), ты кроме борды, вообще где-то катаешься? :smile3:

Так звісно що катаю,борда це для тих хто сутками сидять,наприклад сьогодні вкатав з 11 години на розслабоні 132км.Дивись і не думай що я без борди жити неможу http://www.panoramio.com/user/5641267

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Катнули ми були в Тараканівський форт минулого тижня. Хто любить це місце, раджу відвідувати частіше, бо скоро йому кранти настануть. В одному місці обвалився дах, метрів 8-9 довжиною, по якому ми ще колись ходили. В декількох місцях споруда в аварійному стані, зима друга і позавалюється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Накалякаю ка я звіт про те як Я і Ко "мали" їхати в Підгірці.

Отже, все почалося з того, що я занадто повірив інфі в інтернеті про розклад потягів, і ми приїхали на вокзал і на годину спізнилися на потяг. Подумавш покуривши, вирішили рванути в Тараканів. І ніщо не віщувало біди. Першою зупинкою було поле де стояв якийсь гранітний пам'ятник юнеско(нафіга міро нас туди потащив хз). Там перекусили, хто шо мав, плюс були грядки з овочами, тому перекусили свіжою цибулькою та морквою. Пробували шось зробити з байком одного хлопаки на ім'я Андрій(на борді нема). Замінили йому ланцюга поперли далі. Пригнали в Дубно, думали піти замок подивитись але ціна в 50 грн трохи напрягла, тому ми спробували поклянчити грошей у прохожих (злі жителі Дубно). Поїли в місцевому генделику і покрутили в Тараканів. Там полазили, подивились, зрбили сінглспід Андрію і вирішили назад їхати електричкою з Рівного. До електрички залишалось трошки більше 2-х годин, ми в темпі прискореного вальсу мали подолати 41 км до рівного. Язик на плечах, добре що траса була чудовою доїхали до Рівного і найцікавіше те, що електричка до Луцька поїхала за 2 хв до того як приїхали ми. На небі все затягло чорнющими хмарами, стало дико холодно та і одягу теплого не було, тому ми вирішили почекати прибуття київського потягу. Потяг прибув, але нас не взяли туди, домовляння з провідником не допомогли, правда вмовили хоча б взяти наймолодшу учасницю нашого пробігу. Тому ми фактично ночували на Рівненському вокзалі. В 5.30 прибула електричка, ми погрузились, і все було б нічого, якби контролер не почав вимагати з нас за байки повну вартість білету. Спорили спорили, контролер плюнув і пішов. В ківерцях позвав якогось мужика, і почав йому (при нас) втирати шо ми відмовлялись платити за байки. І тут справедливість виграла, бо той мужик сказав шо ми маємо рацію, щодо того що маємо платити лише половину вартості. Готовий закластись що контролер в думках нас дико посилав.

В результаті покатушки, купа нових вражень. Практично відсутність сна протягом доби(дрімання на вокзалі не рахується). В понеділок всі пороз'їжджалися хто куди, хто на роботу а хто додому спати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очередной раз встречаю, что люди едут из Дубно через Ровно. Чи я чьо-то не понимаю...

Проехали б километров на 15 больше, но оказались бы прямо дома. И в тот же день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проехали б километров на 15 больше, но оказались бы прямо дома. И в тот же день.

було реально влом їхати, ну і дуже похолодало. Доречі Міро поїхав сам, двічі пробивався, та ще й під зливу попав. Краще вже ночувати на вокзалі ніж мокнути під дощем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тогда понятно. Каждому свое приятно.

Но мне кажется, если б вы не тупили, то до дождя б успели. И согрелись бы, заодно, педаляжем :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мля.. не позорте нас..!!! :0124:

НАступного разу як поъдете не признавайтесь звыдки ви.. бо придушу. :0130: :0130: :0130:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька фото з поїздки до Тараканова:

post-9632-0-87535500-1374591629_thumb.jp post-9632-0-29435600-1374591735_thumb.jp post-9632-0-84177900-1374591817_thumb.jp post-9632-0-10584800-1374591941_thumb.jp post-9632-0-51228000-1374592054_thumb.jppost-9632-0-74648700-1374592167_thumb.jp post-9632-0-83080500-1374592292_thumb.jp post-9632-0-59827500-1374592397_thumb.jp post-9632-0-05547400-1374592555_thumb.jp post-9632-0-78219100-1374592688_thumb.jp post-9632-0-92709300-1374592842_thumb.jp post-9632-0-21628700-1374593041_thumb.jp post-9632-0-46250600-1374593122_thumb.jp post-9632-0-88754800-1374593216_thumb.jp post-9632-0-49497500-1374593380_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хєрня то всьо. Злива, пробої.. Живі-здорові? Наступна поїздка - ще раз Кременець (Підгорецький замок не виключається).

П.С. Все-таки волиняни - вони найкращі в світі. Якби не.. незнайомець на бордовій "Волзі" із початком держномеру "072-.." - був би я дома тільки годині о п'ятій.. по мінімальним розкладам. Мав дві запаски - і "ушли", із Дубно гнав на пробитій камері.. Коротше, наука наперед - брати тільки перевірені Максіси .. Огляд виявив - одна була розпорота.. А були в герметичному поліетилені! Заводський брак. Заклейка першої нічого не дала. Пєсєц..ммать!) В Крупі повнісю зупинився - підкачка насосом давала толк хвилину-дві.. далі - хард-кор, байк на плечі, щоб шину не жувати. От так - він сам зупинився (десь перед Пдгайцями було) і запронував підвезти до Луцька. Дівчина сиділа з ним.. Пофіг! Коротше, мужик виявився, справжній. Не барига, яких повно. Грошей не взяв, хоч і пропонував. Зустріну - кон'яку бахнем, по повній.

П.П.С. Група- рулить..сцуко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Рівного треба валити було на Луцьк а не чекати потяга а потім дизеля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...