Перейти до змісту

Покупка отечественного автомобиля

Makoro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Покупка отечественного автомобиля. Я герой или ...? )) Стоит ли брать или ну его нафиг?

Опубліковано

Лучше взять китайца, прокатать 50к, продать и купить следующего :)

А хто його купить після пробігу 50к ???

Хіба самовбивця :0162:

Як на мене - краще за ті самі кошти взяти нормальне б/в європейське авто :)

Опубліковано

Для мене єдиний суттєвий недолік нового Сенсу, що він дофіга їсть бензину.

Але якщо зразу перевести на газ, то вдала покупка за адекватні гроші імхо.

Опубліковано

Як на мене - краще за ті самі кошти взяти нормальне б/в європейське авто

За ті гроші б/в европейському авто буде 12 років і більше.

Опубліковано

Один чоловік купив новий Черрі, і посивів, коли обгоняв фуру-йшла зустрічна і тут зламалась педаль газу..

Опубліковано

за нове вітчизняне авто треба віддати не менше 10к дол. США. за ці гроші можна знайти свіжопригнану іномарку - якщо седан і популярних марок (БМВ, Мерседес, Ауді) то буде рік так 96-98, якщо бус або черевичок (Т4, Віто, Добло, Кадді і т.д.) то буде трохи новіший. Зате ці авто ще відбігають ого-го. ІМХО

Опубліковано

Выбирая между этим

за нове вітчизняне авто треба віддати не менше 10к дол. США.

и этим

за ці гроші можна знайти свіжопригнану іномарку - якщо седан і популярних марок (БМВ, Мерседес, Ауді) то буде рік так 96-98,

имхо, лучше выбрать первое

Опубліковано

скільки людей, стільки думок (с)

кожному своє.

а для ТС - походіть в салон, подивіться, пощупайте, посидіть в авто, яке маєте намір купувати. потім сходіть на автобазар - подивіться, проїдьтеся на авто. Потім робіть вибір

Опубліковано

Один чоловік купив новий Черрі, і посивів, коли обгоняв фуру-йшла зустрічна і тут зламалась педаль газу..

а хто вам сказав, що таке саме не може статися на іноземному авто? (96-98рр.)

Опубліковано

отечественного

Офф: Тут би уточнити (або ж взагалі не вказувати) на рахунок вітчизняного.

Не все ж те українське, що виробляється на Україні.

ПС. "на природу" в планах є придбати Луаза. :0147:

Опубліковано

Та якби сам їздив на гольфі 1984 р.колись, ну і не від кого такого не чув, а знайомих гонщиків у мене дуже багато.

Хоча на авто старше 10 років(якщо тільки воно не коштувало новим тис 50 дол) бажання сідати нема.

Опубліковано

у коллеги ваз 99ка, та що новіша, з салону брав, так за 90тис/2 роки нічого серйозного в ній не робив...

можливо просто вдалий екземпляр попався...

та якщо й шось зломиться - цінник на з/ч до вазів на порядок дешевший...

і ще як не дивно, на вазі найменше втрачаєш при продажі... цінуються вони у нас чимось!

взяв нову, відкатав 3-4 роки, і продав майже за ті ж гроші))

Опубліковано

Ваз 2115, рос.зборка. Новий був 65тис.грн. 44,5К км, з яких раз - в Крим, раз - за Одесу. Пішов 4 рік експлуатації. З серйозного ремонту тільки заміна радіатора, пайка переднього бампера, заміна задніх стійок і трошки по мєлочі. Як ви розумієте - то не вина виробника :)

цінуються вони у нас чимось!

дешевизною в ремонті.
Опубліковано

Покупка отечественного автомобиля. Я герой или ...? )) Стоит ли брать или ну его нафиг?

бюджет хоча би озвучте

випередили :)

Опубліковано

Ця тема на автофорумах вже піднімалася не раз. Якщо тезово, то:

1. краще б/в іномарка, ніж новий ТАЗ. Хоч і дорожчі з/ч, але ламається значно рідше, таз може тупо задовбати вічним ремонтом.

2. якщо вибирати між ТАЗ і китай, то за ті самі гроші в ТАЗа буде база, а в Китая - кондей з АБСом. Якість - приблизно однакова.

3. "дешево і сердито" (прийнятно) - це "вітчизняний олігарх виробник" -Ланос/Сенс :) Ще "черевик" - народний вибір - там не платиться збір в ПФ, тому дешево, а як сімейне авто такий "напівбус" - ідеальний (тільки Азірову і Клименко не кажіть ;))

Опубліковано

Ця тема на автофорумах вже піднімалася не раз. Якщо тезово, то:

Більше 5 років їздив/їжджу на Ланосі. Останні два роки їжджу ще й на 21099.

Розписувати +- які мені там і там подобаються/неподобаються не буду, врахувавши ті ж +-, свої "можливості", обрав би, як Ви виразились ВАЗ.

Звісно, якщо авто не береться, виключно, для возіння "п"ятої" точки.

Опубліковано

Лучше взять китайца, прокатать 50к, продать и купить следующего :)

А хто його купить після пробігу 50к ???

Хіба самовбивця :0162:

Як на мене - краще за ті самі кошти взяти нормальне б/в європейське авто :)

Коли ж ми позбудемось цих стереотипів?

Китайський автопром сьогодні - зовсім не той, що був 4-5 років назад,

До того ж оригінальне китайське авто і те ж саме, тільки вітчизняної зборки (КрАСЗ) - це дві великі різниці, причому далеко не на користь вітчизняних.

До речі, погана якість зібраних в Україні автомобілів - одна з причин, через яку автоконцерн Geely відмовився збирати свої авто у нас...

А б/у європейське за ті самі гроші - це автомобілю як мінімум 12 років, А це означає, що в нього відразу потрібно буде вкладати додаткові кошти.

Опубліковано

Я за фольц :0123: . В основному катався на Passat B3, B4, Golf 2 - невбиваєме авто ( звісно якщо зламка некупувати). Комфорту не особо, зато по розходах перепльовує майже всіх ( було з чим рівняти).

Я краще буду їздити на 20- ти річному фольці ніж сяду на таз, ланос чи китай- телегу.

Приклад - купив Гольф 2 (+ 4 колеса майже нові, "музика" норм, кіло 40 запчастин) за 4000$, проїздив 3 роки і місяця 2 назад продав за 4300 (без тих же коліс, музики і остального) :_07:

В авто на першому плані стоїть "універсальність", ціна як авто так і розходи.

Опубліковано

Шановні поціновувачі "шедеврів" китайського автопрому, будь-ласка не полінуйтесь і перегляньте хочаб декілька

краш-тестів "автівок" типу чері, джилі і тп. і зробіть висновки - чи варті такого ризику згадані вище "не базові" комплектіції з "кондеями" та ін.

Опубліковано

Шановні поціновувачі "шедеврів" китайського автопрому, будь-ласка не полінуйтесь і перегляньте хочаб декілька

краш-тестів "автівок" типу чері, джилі і тп. і зробіть висновки - чи варті такого ризику згадані вище "не базові" комплектіції з "кондеями" та ін.

Прочитайте

якщо на такі авто є попит, значить не все так погано :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...