Перейти до змісту

Пошук занять з тайського боксу/Муай тай

Amor

Рекомендовані повідомлення

Знаю що тема не раз піднімалась на борді, але всеж таки ще раз запитаю так як перечитавши попередні теми я не знайшов відповіді на питання

Шукаю секцію для занняття тайським боксом, те що це дуже жорстокий вид спорту, що там б"ють як локтями так і ногами я ознаймлений)

Хочеться знати чи взагалі існує таке в нашому місті, чи ні. І чи візьмуть мене в групу якщо мені 16років, зазвичай набирають з малечка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звернись до цього хлопця, він займався муай-тай yura2281

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукаю секцію для занняття тайським боксом

Файний спорт

те що це дуже жорстокий вид спорту, що там б"ють як локтями так і ногами я ознаймлений)

Тут розминка близько години, і якщо ви далі зможете працювати, то вам сюди.

Хочеться знати чи взагалі існує таке в нашому місті

Існує, і не одна
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за допомогу, завтра сходжу розпитаюсь все детально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що там Юра підсказав ???... можна озвучити ?, бо я теж цікавлюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Metalowar ходив та питався в Адреналін, начебто непогано, сьогодні перший раз піду на тренування :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще є десь в інших місцях кроме адреналіну?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Адреналіні не сподобалося?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там все класно, тренер мені не сподобався, нажаль, дуже хотів туди ходити і хочу, але я хочу вчити техніку, правильні удари, а не тільки на своїх помилках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді ще у Університеті "Україна", що на Карбишева, пн-ср-пт 18.00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки інфа про Україну? Хто тренер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там все класно, тренер мені не сподобався, нажаль, дуже хотів туди ходити і хочу, але я хочу вчити техніку, правильні удари, а не тільки на своїх помилках

кращого тренера по Тайскому боксі як в Адреналіні по техніці і підготовці, напевно в Луцьку не знайти!

як це на своїх помилках? а на чиїх і ще?

тобто по голові получив чи як?

Слабкість виходить через біль....

П.С. шо шукать? "тренер шо дівка" шо має подобатись? тренера потрібно слухати і поважати! а любити треба дівчат :_08: :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді вам сюди

тільки там плата 100грн/міс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кращого тренера по Тайскому боксі як в Адреналіні по техніці і підготовці, напевно в Луцьку не знайти!

як це на своїх помилках? а на чиїх і ще?

тобто по голові получив чи як?

Слабкість виходить через біль....

П.С. шо шукать? "тренер шо дівка" шо має подобатись? тренера потрібно слухати і поважати! а любити треба дівчат :_08: :_08:

Може бути і таке, що тренер в якого не має за плечима досягнень, підгутує кращого спортсмена як людина в якої вся стіна в медалях....Ходив у ВНУ на бокс, там тренером був Вихор Валерій Іванович. він стояв у спарингу з Тайсоном, так його тренеровка це щось з чимось після Динамо це - курорт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HelloBoy я якщо чесно не бачу сенсу вашого посту, я прекрасно знаю куди я йду і що там пожна получити по голові, якби я получив і не хотів ходити я б не запитував.

Не хочу сказати що тренер поганий чи ще щось, але мені не подобається його метод тренування.

Хочеться чогось дійсно навчитись, а не мене поставили в спаринг, а я задаюсь питанням "а як в стойку стати то???"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як в луцьку, а от в львові є пару дійсно класних місць з секціями тайського. Сам пару років займаюсь.

Якщо хтось переіде в львів - звертайтесь, допоможу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HelloBoy я якщо чесно не бачу сенсу вашого посту, я прекрасно знаю куди я йду і що там пожна получити по голові, якби я получив і не хотів ходити я б не запитував.

Не хочу сказати що тренер поганий чи ще щось, але мені не подобається його метод тренування.

Хочеться чогось дійсно навчитись, а не мене поставили в спаринг, а я задаюсь питанням "а як в стойку стати то???"

а як ти хотів вчитись??

все правильно.... тренування, потім спаринг... в спарингу тренер дивиться за тобою і виправляє, що не так

чи ти хочеш навчитись битися з реальним суперником, махаючись весь час з повітрям?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все правильно? поставити людину яка нічог оне вміє в спаринг?... у нас напевно різні поняття правильного тренування...

Amor завітай якось до нас

:_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Werwolf777 я нічого не маю против спарингу, якщо чесно мені навпаки подобається, але якщо подивитись за іншими як вони діюсь в спарингу то виходить так тренер каже "пробий блок" а він навіть толком не вдарить противника

Тренер в більшості часу займався на ринзі з тими хто ходить точно не перший рік.

Ну хочаб на першому тренуванні я хотів повчитись правильно стояти в стойці та правильно наносити удари, а не стояти в парі з новачком як я навіть без рукавиць і тупо незнати що робити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки інфа про Україну? Хто тренер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Werwolf777 я нічого не маю против спарингу, якщо чесно мені навпаки подобається, але якщо подивитись за іншими як вони діюсь в спарингу то виходить так тренер каже "пробий блок" а він навіть толком не вдарить противника

Тренер в більшості часу займався на ринзі з тими хто ходить точно не перший рік.

Ну хочаб на першому тренуванні я хотів повчитись правильно стояти в стойці та правильно наносити удари, а не стояти в парі з новачком як я навіть без рукавиць і тупо незнати що робити

а шо ти хотів?

ти походи з пів року.... тоді сам побачиш свій результат!

Люди роками вчаться правильно наносити удари..... і не в всіх техніка в ідеалі! а ти знову ж таки хотів щоб з першого тренування ти навчився правильно бити....

Офф топ:

є така система підготовки як "спартанська" коли приходить новачок і його закидують в четвірку до людей які вже не в перший рік в "боксі" .... тобто по раундам 1 рауд ти з легшим суперником за тебе, потім 2=ий раунд з суперником своєї ваги... і 3-ий раунд суперник який на порядок ващий за тебе.... але є одне велике НО... потрібно бути в дуже хорошій фізичній формі і мати "биче" здоров"я...

так побоксуєш з тиждень і в тебе величезна кількість питань про те чи інше, а шо треба чи не треба відпаде... також ти зрозумієш роль "уклонів", "уходів", "нирків" і тд....

то шо ти про таке думав чи як? :)

думав шо перша "тренька" рукавички і в бій?)

П.С. ось тобі ссилочка http://www.youtube.c....0...0.0...1ac. подивись (хоча відео сугубо про бокс воно тобі дуже допоможе)

П.С.С. я не займаюсь в даній секціїї і не рекламую чи пропогандую її

П.С.С.С. а можна поцікавитись з якою метою ти вибрав саме даний спорт і чому? яка в тебе мотивація і які цілі ти переслідуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HelloBoy якщо ви вважаєте цей метод тренування адекватним то я тут з вами аж ніяк не можу погодитись, хоч стояв я в парі з таким же новачком, але я пошкодив собі ногу, а я йому руки це точно, для чого тренування такі коли ти не знаєш що ти робиш? Я розумію на словах, але я тільки собі нашкодив, для чого мені платити за таке? Мені здається ми можемо спорити на рахунок такого безкінечно так як в нас різні погляди, але я тут не для того

Вибрав цей спорт того що хочеться використовувати всі можливості тіла, не тільки руки як в боксі, а ноги і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибрав цей спорт того що хочеться використовувати всі можливості тіла, не тільки руки як в боксі, а ноги і т.д.

Dima4s радить тобі Amor в пості №18 секцію рукопашного бою, повір там можливості тіла ще більше використовуються не тількі ноги і руки...

HelloBoy якщо ви вважаєте цей метод тренування адекватним то я тут з вами аж ніяк не можу погодитись, хоч стояв я в парі з таким же новачком, але я пошкодив собі ногу, а я йому руки це точно, для чого тренування такі коли ти не знаєш що ти робиш? Я розумію на словах, але я тільки собі нашкодив, для чого мені платити за таке? Мені здається ми можемо спорити на рахунок такого безкінечно так як в нас різні погляди, але я тут не для того

перше тренування і вже починається "соплі" ?

потрібно мати голову! голова не для прийому ударів а щоб думати!!!

моя вам порада найдіть собі мотивацію і займайтесь! було б бажання можна і самому навчитись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"тяжело в учении - легко в бою"

а казав, що знаєш, що це дуже жорсткий вид спорту... ніхто з тебе там пилинки не здуватиме... і якщо йтимеш з синяками перші рази звідти - то нічого страшного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб ви тут не казали... важливо щоб тренер викликав довіру і на тренуванні був позитивний мікроклімат. На такі тренування не те, що бігти, а летіти хочеться. Та й результат своєї роботи, за таких умов, швидше можна буде побачити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...