Zevs_Isver Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 07:55 Поділитися #1 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 07:55 Пробувати домовитись с Оболоню, малий зал?думаю с єтим проблем не будет, просто прошлый раз очень поздно начали договариваться Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 07:58 Поділитися #2 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 07:58 Проголосував за Хмельницький.. бо там можу рішити, в принципі любе.На перед не можна (кажуть забобонники.))).. то проголосував за 1.03.100 грн думаю буде ок.. а як ні.. то доздати на місці.А взагалі.. хочу побачити ваші рожі, накотити "по сотці"... і мені пох де і коли.))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:02 Поділитися #3 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:02 Мне не важно, какая дата и где, я только финансами озабочена. Думаю, чтобы разогнаться, сотни хватит. Лекс прав, нет проблемы, чтобы потом добавить, по необходимости. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:06 Автор Поділитися #4 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:06 Проголосував за Хмельницький.. бо там можу рішити, в принципі любе. порешай что-бы отключили систему видеонаблюдения, а то будет как прошлый раз в прошлом году было скудное меню хавчика и 2-3 сорта пива, которое вообще закончилось к концу (но может за год всё и поменялось) формат зала в оболони мне больше нравится - 1 на всех (можно столы двигать как хотим), и нет всяких опасных ступенек и лесниц Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:23 Поділитися #5 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:23 Да.. в прошлому році вони тільки відкрилися.))))Вчора там був.. 4 види пива розливного... є й пляшкове... хз правда яке. Можна й намішати..... тоді точно терба буде камери відключати,)))))В принципі.. нічого "АЖ "такого не було.. бордівці пожартували з бордівцями..))) але.. якщо питання стане ребром.. то думаю.. з вирішенням його проблем не буде.1 на всіх ніби і нічого.. але можна до другого краю столу і не добратись.... а там... спустився собі вниз, сів.... поговорив з 2-3 людьми .. повернувся назад... двіжуха, і місця валом.))))Повторюсь ... пох де.. головне з ким.. а з ким там буде "до кольору до вибьору".)))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
searcher Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:41 Поділитися #6 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:41 Куди та кому будемо скидати фінанси? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
KiLena Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:41 Поділитися #7 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:41 Бар "Товарищ" на 33м как вариант http://afisha.lutsk.ua/restaurant/kafe-klub-tovarishch http://v.lutsk.ua/catalog/food/kafe/tovarisch.html 1. Праздновали там Новогодний корпоратив - понравилось, места много, стол соорудили один большой, а не отдельные, плюс отдельно внизу место с 2мя столиками для курящих, меню вкуснО, музычка, все такое 2. Лично знакома с владельцем, так что все будет как "для своих" С его же слов - если по 150 грн с человека, то весь кабак отдает для борды, оба зала, левых не будет. Думаю, насчет видеонаблюдения вообще никаких проблем все отключается легко Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:45 Поділитися #8 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:45 Бар "Товарищ" на 33м как варианттак что все будет как "для своих"комуністи нам не друзі ) *троллфейс* Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:46 Поділитися #9 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 08:46 А чого не 25/02? є така гарна прикмета.... "Якщо почнеш з понеділка............. то так і цілий тиждень пройде ....." Проголосував за 22/02 - бо на 01/03 я нажаль незможу (я наприклад цілком серйозно за 25/02). По грошам думаю 100грн хватить - там по ходу всерівно дозамовляють що потрібно самі. Місце - одинаково , головне щоб було зручно, і всі вмістились..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
KiLena Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 09:10 Поділитися #10 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 09:10 комуністи нам не друзі ) *троллфейс*это не коммунисты, это новое развлечение буржуазии - прикидываться коммунистами ))) у коммунистов было бы за счет профсоюза ))))З.Ы. Еси че удалите, ибо не по теме, каюсь ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 11:34 Поділитися #11 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 11:34 22.02, 100 грн, пропоную зайняти верхній зал в Соло на Молоді, де був Мадагаскар. Багато місця, смачна кухня, помірні ціни, ненабридлива музика, хороше обслуговування, а проведення борд-здибанок в Соло -- вже традиція Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 11:37 Поділитися #12 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 11:37 проведення борд-здибанок в Соло -- вже традиція Там немає нормального пива( Значно пізніше дописано: Там дуууже-дуже малий вибір пива. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 11:38 Поділитися #13 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 11:38 Там немає нормального пива(як для кого Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 11:42 Поділитися #14 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 11:42 "Товарищ", "Соло" - все теплее, все ближе к моему дому. Даешь "Фламинго"! Чтоб я в тапочках пришла. Слабо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 11:46 Поділитися #15 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 11:46 Даешь "Фламинго"! Чтоб я в тапочках пришла. Таня, від "Фламінго" до "Соло" я тебе на руках занесу, можеш приходити в тапочках Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори t0rik Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 13:48 Адміністратори Поділитися #16 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 13:48 Куди та кому будемо скидати фінанси?После дебатов будет соответствующий пост про финансы и все остальное ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 14:51 Поділитися #17 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 14:51 я всё-таки за возвращение традиций и Кораблик. если договориться сейчас, то с залом, imho, проблем не будет. дата значения не имеет. сумма денег тоже - от 100 до 200+ гривен я вполне могу выделить на пропой раз-два в месяц Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 17:04 Поділитися #18 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 17:04 На мою думку Фламінго - однозначно ні (кухня кончена) ,судячи з результатів голосування вважаю в Хмельницький як в минулому році, Кораблік ні він вже себе зкомпроментував. На рах фінансів старт по 100 грн як бракне добавити kmd при розрахунку, з датою проведення прийдемо до спільної думки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 17:24 Поділитися #19 Опубліковано 1 Лютого, 2013 в 17:24 jeck, а как себя скомпрометировал кораблик? не снял чужой заказ зала, чтобы у них покутила компания бордовцев? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
speaker Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 01:21 Поділитися #20 Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 01:21 Усім вітання!Пишу в цю тему за проханням Гетто. (Він париться в бані до 26 числа.)Так от, Гетто просив написати, що має велике бажання і намір приєднатися до спільного святкування 8-ї річниці форуму.Хоче вас усіх знову побачити і поспілкуватися.А також просить адміністрацію витягнути його з бані, хоча б тимчасово, для того, щоб проголосувати і відписатися у цій темі.Обіцяв бути чемним і стриманим.Якось так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 07:25 Поділитися #21 Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 07:25 Передай Гетто, хай нарешті вже заведе собі твіттер! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори t0rik Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 07:29 Адміністратори Поділитися #22 Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 07:29 Разбанил Гетто. Добрый я сегодня. Але не дай Боже, Марко на базарі коньяк каву не поставить..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
marko Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 07:33 Поділитися #23 Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 07:33 speaker, а чим в нас Гетто особливий?Обіцяв бути чемним і стриманим. це вже який раз? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 07:33 Поділитися #24 Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 07:33 В "Хмельницькому" не сподобалося те, що всі змушені були розбитися на компанії, і сиділи за різними столами (чи навіть на різних поверхах) як чужі. Звісно, вже пізніше, коли почалося "бродіння" по залу - можна було всіх обійти. Але на початку святкування такий режим відокремленості напрягав.Я більше за "Кораблик", хоча він теж всіх ледве вміщав.А, да. В "Хмельницькому" ще був такий нюанс, коли одна з форумчанок на вулиці підсковзнулася, і впала. Поряд стояли якісь форумчани (не кажу чоловіки - просто скажу "особи чоловічої статі"), яких це розвеселило, і вони почали реготати, а хтось ще й намагався на мобілку зняти.Тому я за якийсь фейсконтроль, чи що. Розумію, що мало хто це підтримає, але написати мусив. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
marko Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 07:37 Поділитися #25 Опубліковано 2 Лютого, 2013 в 07:37 Разбанил Гетто.Премодерацію залишив? Але не дай Боже, Марко на базарі коньяк каву не поставить.....дануна.. я причому. Хай Гетто тарабанить 2 ***** Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.