Перейти до змісту

Найкращий життєвий мультсеріал

LarryCrab

Найкращий мультсеріал  

141 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не беручи до уваги радянських мультфільмів, які, нібито, навчають добру, а також деградоутворюючих "Маша і Ведмідь", "Трансформери", "Пінгвіни Мадагаскару", "Наруто" і їм подібних.

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

LarryCrab, новий кандидат на Тролі? Такий вброс!

А де тут, власне, життєві мультсеріали? І в чому, власне, їх "життєвість"? Може я чогось не зрозумів?

Опубліковано

Не беручи до уваги радянських мультфільмів, які, нібито, навчають добру, а також деградоутворюючих "Маша і Ведмідь", "Трансформери", "Пінгвіни Мадагаскару", "Наруто" і їм подібних.

Це ж треба так в пешому пості обісрати стільки всього... Південний парк має рейтинг років 16, "Маша і ведмідь" - роки 3-5, як і "пінгвіни". Так що порівнювати дитячі мультфільми і мультфільми для молоді - ТУПО. Ще скажу на захист мультфільмів "Маша і Ведмідь" та "Пінгвіни Мадагаскару", а також більшість сучасних американських мультиків, як людина, яка свого часу трохи цікавилася анімацією, робота аніматорів і художників вражає, милує око. Кожен персонажу має величезну харизму і "душу". Особливо раджу мульти компанії "Pixar", коли дивлюся їх просто диву даюся, витвір мистецтва.
Опубліковано

А де тут, власне, життєві мультсеріали? І в чому, власне, їх "життєвість"? Може я чогось не зрозумів?

Дякую, Женя, за пост, бо я вже почала думати, що я якась "ущербна", бо не бачила жодного з них)
Опубліковано

Найтитулованіший мульт серед всіх вказаних Сімпсони. Мабуть не має іншого серіалу який так висміює американський спосіб життя.

Опубліковано

+1 до того, що я не зрозумів життєвість цих мультсеріалів!! Може поясните?? Якщо переконаєте, що вони дійсно життєві, то можливо і я собі, тишком, почну їх дивитися..))

Опубліковано

Ну особисто я порадив би Південний Парк. Правда гумор там трохи "сортирний", але дуже сатиричний підхід до багатьох сучасних проблем і процесів. Ну правда треба мати доволі міцну психіку. З ходу можу пригадати: готи, світ варкрафт, продукція компанії "Яблуко", події 11 вересня, Усама Бен Ладен, війна в Іраку.

Опубліковано

Про футураму щось чув - але все вищеперечислене - для тупих америкосів і їх дітей! Це я можу посміятися із "життєвості" цих мультів. Із сатири та сортирного гумору.

Дитині - я такого не покажу.

деградоутворюючих "Маша і Ведмідь"

Це могла сказати людина, яка не має дітей і передивилася ВСІ вищеописані серіали по 2-3 рази.

Опубліковано

Zheny@, і правильно зробив, що добавив ще один пункт до опитування!

Тепер опитування дійсно є повноцінним! Якщо мені не подобається жоден з представлених мультів, то мені просто обійти цю тему стороною, чи вибрати будь-який варіант?? А так я вибрав останній варіант в опитуванні, так як мені не подобається жоден з представлених варіантів! :)

Опубліковано

Лері Краб, це усього лиш мультфільми, причому усе-таки розважальні, то ж чи варто так нервуватися?

Підтримую Женю. Та й пункт справді потрібен.

Опубліковано

якщо пiсля перегляду цих *життевих* мультфiльмiв гарантовано виростае *подобiе* ТСа, то iх (мультфiльми) треба заборонити на законодавчому рiвнi.

Опубліковано

Найжиттєвіший мульт, не серіал "Жил был пес". А все що в голосувалці крім останнього пункту ніякого відношення до життя не мають і нічого не навчать. Хоча дещо можна показувати і казати "так жить нельзя"

Опубліковано
деградоутворюючих "Маша і Ведмідь"

Це могла сказати людина, яка не має дітей і передивилася ВСІ вищеописані серіали по 2-3 рази.

Із вказаних у голосувалці бачив тільки перші сезон South Park і декілька серій Сімпсонів\Футурами.

Що таке "Тюряга", і чого він може навчити - не маю жодного поняття. "Жив-був пес" розібраний на цитати.

Але "Маша і Медвєдь" викликає рвоту.

Опубліковано

Але "Маша і Медвєдь" викликає рвоту.

дарма. Мої малі із захватом дивляться. І, доречі, дуже тонка іронія в мультиках, якщо не зрозумів. Типу "рояль в кустах" - із серії "Репетиция оркестра". Вовки живуть у старій автівці "Скорая помощь" - тонкий натяк, Волки - санитары леса! А загалом, це втрічі краще за Футураму чи Південний парк із своєю риганиною...

Опубліковано

Для дітей, можливо, "МіМ" - саме то. Але не для дорослої аудиторії.

Як на мене, вже краще "Віднесені вітром" або "Замок Хоула" подивитись.

І, доречі, дуже тонка іронія в мультиках, якщо не зрозумів.

Гм, а можна дивитись мультики без пошуку "дуже тонкої іронії"?

Її якось і в житті з головою вистачає <_<

p.s. та й якщо вже згадувати іронію, то в "Парку" її тоннами більше - починаючи із висміювання війни в Іраку закінчуючи релігійним фанатицизмом.

Хвалити "Парк" не буду - останні сезони скотились в УГе.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...