Перейти до змісту

Інтернет через телефонну лінію

Рекомендовані повідомлення

Маю домашній телефон. Виділеної лінії для інтернету немає.

Чи можна якось, використовуючи бубен, користуватись інтернетом.

Знайомі запевняють що теоретично це можливо, але як саме невідомо.

У телефонному проводі на роз'ємі 2 проводка, як через перехідники, чи інше залізо, переробити його на RJ-45?

По суті швидкості dial-up'у вистачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зрозуміло ... А що заважає піти в телеком та й підключити собі якийсь ОГО?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У телефонному проводі на роз'ємі 2 проводка, як через перехідники, чи інше залізо, переробити його на RJ-45?

у розетці теж 2 проводка.

Отак перероби

57570.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи можна якось, використовуючи бубен, користуватись інтернетом.

Знайомі запевняють що теоретично це можливо, але як саме невідомо.

Можно, виглядит как диалап модем + комп с сетевухой + софт = на виходе сетевухи инет

Знакомим привет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звернися в укртелеком, тобі змонтують на твій дріт конектор RJ-12, тоді через сплітер підключаєш ADSL-модем і користуєшся. тим паче зараз там акція - модем за 1 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зрозуміло ... А що заважає піти в телеком та й підключити собі якийсь ОГО?

Заважає проживання в сільській місцевості, де не дають можливості підключити інтернет.

диалап модем + комп с сетевухой + софт

А какой именно софт?

звернися в укртелеком, тобі змонтують на твій дріт конектор RJ-12, тоді через сплітер підключаєш ADSL-модем і користуєшся.

Заходив, не змонтують. Треба якось самому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ніби укртелеком зараз практично в усіх селах має змогу підключити інтернет. Можуть бути обмеження по тарифному плані (обмежена швидкість або навіть самий мінімальний тариф). зателефонуйте 0-800-506-800 і уточніть чи точно немає можливості підключити ОГО, а не в знайомих питайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ніби укртелеком зараз практично в усіх селах має змогу підключити інтернет. Можуть бути обмеження по тарифному плані (обмежена швидкість або навіть самий мінімальний тариф). зателефонуйте 0-800-506-800 і уточніть чи точно немає можливості підключити ОГО, а не в знайомих питайте.

Я заходив у районне відділення УКТ, м. Горохова - сказали, що не підключають.

А один знайомий казав, що в нього в старому комп'ютері є роз'єм RJ-11, і він підключає до нього телефонну лінію і працює інтернет(хоча я сам в це мало вірю, але можливості перевірити нема).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, хто знає, як правильно програмно-апаратно все це самому організувати.

І чи буде працювати інтернет після всіх цих переробок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ніби укртелеком зараз практично в усіх селах має змогу підключити інтернет.

ФІГАСЄ!!!! Працюю на укртелекомі, вперше про таке чую. )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, dial-up

але ж це також не з повітря береться. треба мати карточки доступу. раніше були датагруп і укртелеком. чи зараз є, не в курсі

А один знайомий казав, що в нього в старому комп'ютері є роз'єм RJ-11, і він підключає до нього телефонну лінію і працює інтернет(хоча я сам в це мало вірю, але можливості перевірити нема).

не просто розєм, а модем (внутрішній. в ноутах вони більше прижились.)

в сучасних компах такого мабуть немає. тому треба купляти діалаповський модем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий інтернет як ото вам розказували в принципі ще в природі існує, але я не впевнений що ви ним схочете користуватися. Видавати він буде швидкість десь 15 мегабайт в годину реально, а при нинішніх навантажених сайтах, це 5-10 хвилин чекати поки завантажиться сторінка. Хіба для аськи лише

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, dial-up

але ж це також не з повітря береться. треба мати карточки доступу. раніше були датагруп і укртелеком. чи зараз є, не в курсі

---

не просто розєм, а модем(внутрішній. в ноутах вони більше прижились.)

в сучасних компах такого мабуть немає. тому треба купляти діалаповський модем

В моєму ноуті є rj-11-роз'єм, але при підключенні телефонної лінії ніяких дій не відбувається.

Потрібно напевно якийсь софт, чи створити підключення, але я не знаю з якими параметрами.

Я думав, що на форумі хтось з такими проблемами стикався.

А якщо через спліттер і діал-ап модем підключити лінію, то що потрібно налаштовувати, щоб інтернет запрацював?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чи не простіше буде користуватися безпровідним інтернетом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий інтернет як ото вам розказували в принципі ще в природі існує, але я не впевнений що ви ним схочете користуватися. Видавати він буде швидкість десь 15 мегабайт в годину реально, а при нинішніх навантажених сайтах, це 5-10 хвилин чекати поки завантажиться сторінка. Хіба для аськи лише

Про 5-10 хв - це перебільшення, а для того щоб почитати новини/перевірити пошту/подивитись погоду має вистачити.

А чи не простіше буде користуватися безпровідним інтернетом?

Колись користувався, не в захваті від нього:

Постійні глюки модему, залежність швидкості від погоди, обмежений трафік...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в даний момент ця сторінка займає чуть більше як 1.7 мегабайта. Найбільша теоретична швидкість діалапа 56 кілобіт. Реально буде іще меньше. Ну порахуємо в "ідеальному" випадку

56 кілобіт це 7 кілобайт в секунду.

коли поділити розмір сторінки на швидкість - виходить що в ідеалі ця сторінка буде завантажуватися 5 хвилини.

А якщо ще картинки тут будуть? а швидкість настправді буде меньшою... і от і виходить 10 хвилин на сторінку

У современных модемных подключений максимальная теоретическая скорость составляет 56 кбит/сек (при использовании протоколов V.90 или V.92), хотя на практике скорость редко превышает 40-45 кбит/сек, а в подавляющем большинстве случаев держится на уровне не более 30 кбит/сек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на вашому місці користувався мабуть безпровідним інтернетом. Скажімо від київстар. Там здається є за 1 грн в день безлімітний інтернет. Це в місяць десь більше 30-ти. Або Лайф. Там, точно не памятаю, перший гігабайт в день дають на непоганій швидкості, 256кб.с

а ні. з лайфом я перегнув. тут детальніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно, зараз київстар, мтс чи лайф краще, ніж діал-ап через модем. В крайньому випадку буде така ж сама швидкість. Я сижу на інтертелекомі 50 гр. в місяць на 500 мб в день. Теж живу в селі, кілометрів 20 по прямій від Луцька. швидкість краща, ніж в операторів, зранку може бути 60 кбайт в сек, ввечері 10-20. Є ще ПіплНет, у них зараз є тарифи подібні до інтертелекомовських, 5 гр. в день за гігабайт або 100 гр. в місяць за гігабайт в день (або 1200 мб, точно не пам’ятаю). Там швидкість краща, може тому, що базові станції не такі навантажені.

Якщо ж хочете поринути в минуле, тоді Вам треба мати модем для комутованого доступу, може в когось і завалялось вдома. ці два провідки, що є у вас, правильно під’єднати до джека rj-11, в крайньому випадку можете купити такий телефонний шнур, вони продаються. а ще купіть розетку до такого шнурка з таким роз’ємом. Під’єднувати, здається, треба до двох середніх проводків - червоний і зелений. Потім вибрати провайдера, скоріш за все - це Вільний доступ від Укртелекому. Взнати, на який номер телефонувати і налаштувати в комп’ютері відповідне з’єднання і підключатись через нього. Якщо просто під’єднати шнур, тоді точно нічого не буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

афігеть теми! :)

Колись продавались гарні книжки серії "... для Чайників", раджу для розвитку.

Крім того, в інеті НУ СТІІІІЛЬКИ інфи! Тільки бери й читай!

І по суті.

В тебе в ноуті роз'єм звичайного модема (не ДіЕсЕл, не А-Ді-Ес-Ел, ні мережевої карти!), який підключається до телефонної лінії. Ноут на таке підключення ну аж ніяк не повинен прореагувати :) Це тобі не мережева карта чи ЮеСБі. В системі він (модем) теж повинен бачитись, тобто на нього повинні бути встановлені драйвера.

Далі ти повинен знати телефонний номер провайдера, по якому він роздає інтернет і на який ти будеш додзвонюватись (використовуючи якусь одну з мільйона програм-Dialer) і твій модем буде з'єднуватись (тріщати, шипіти). Потім в кращому випадку в тебе буде з'єднання з інетом з швидкістю максимум 50 кілобіт/с. (56 - це теоретичний максимум) З такою швидкістю в теперішній час можна тільки з розуму зійти.

Почитай краще поради вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись продавались гарні книжки серії "... для Чайників", раджу для розвитку.

Дійсно, колись!

Крім того, в інеті НУ СТІІІІЛЬКИ інфи! Тільки бери й читай!

Інформація є, але перечитувати цілу книгу для створення простого підключення чи правильного обжиму проводків немає бажання та часу.

афігеть теми! :)

Афігєть люди. Сподівався на допомогу від форумчан, але тут добре обка**ли, вказуючи на убогі знання ТС'а.

Для чого засмічувати тему висміюваннями над автором? Зі всіх повідомлень лише 10% потрібної інформації.

Всім дякую. Тему закрито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти знаєш, дуже часто для ривка вперед потрібен добрий стусан під зад...

В розвитку теж саме...

Для того, щоб зрозуміти, що в тебе модем, і як він використовується не потрібно перечитувати тома літератури! Навіть цілої книжки, як ти пишеш. Потрібно тільки трішки зусиль і трішки мозкових напружень, щоб прочитати.

А ти хочеш, щоб поки ти бавишся в Варкрафт, хтось дурніший читав, розбирався, а потім, коли тобі стало потрібно, швиденько тобі виклав підготовлене.

Раніше люди, щоб щось пізнати, ходили в бібліотеки, перешукували купу літератури... Вам же зараз дароване безкінечне джерело знань і інформації - інтернет! Причому, до якого не потрібно добиратись горами/лісами, не потрібно платити шаленні гроші, потрібно тільки нахилитись і попити з цього джерела!

А ви зараз вже розлінувались настільки, що навіть не соромитесь виставити себе ну повним...

Я ще б зрозумів, якби ти запитав про складні речі, але ти запитав ну таку нісенітницю, що це нагадувало запитання блондинки...

Вибач, але це так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно тільки трішки зусиль і трішки мозкових напружень, щоб прочитати.

Або 2-3 розумних речення від людини яка це знає, розуміє і хоче допомогти.

А ти хочеш, щоб поки ти бавишся в Варкрафт, хтось дурніший читав, розбирався, а потім, коли тобі стало потрібно, швиденько тобі виклав підготовлене.

Чому дурніших? Чому щоб читав та розбирався? Я хотів запитати тих, хто у цьому вже розібрався.

Я сам зареєстрований на багатьох форумах, і коли комусь потрібна інформація, яка мені відома, я нею поділюсь, наскільки безглуздою чи простою вона б не була.

Я ще б зрозумів, якби ти запитав про складні речі, але ти запитав ну таку нісенітницю, що це нагадувало запитання блондинки...

Все відносно, я не застав ери діал-апу чи MS-DOS'у. Тому цього міг і не знати.

Якщо ця інформація тобі проста, міг просто коротко описати як зробити всю цю канітєль, а не тратити стільки часу для засмічення теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...