Перейти до змісту

Чи можна відключити прапори?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні звернув увагу на новацію - прапори навпроти слова "Country" в постах форумчан. Оскільки:

1. Форум не є настільки інтернаціональним, щоб першочерговою інфою про юзера була його країна;

2. Юзери все одно вибирають прапорці по будь-якій, тільки їм відомій ознаці, і ці прапори не відповідають реальній країні місцезнаходження юзера;

3. Не всі можуть з першого погляду на прапор зрозуміти, якої він країни (дехто навіть не знає, не те що не може зрозуміти) - якщо вже стоїть питання про країну, то варто було б продублювати текстом;

4. Анігіфи, як-не-як, з ними вроді боряться...

То чи не можна зробити опцію, яка буде відключати показ прапорців?

Чи це чергова забавка, з якою краще й не пробувати боротися? ;)

ЗІ. Сцуко, реально починає браузер гальмувати... :( РІІІ-800

Опубліковано

Я тоже за то, чтобы их отключить. По крайней мере сделать их меньше и статичными (у меня где-то был набор таких флагов) и добавить в профиле возможность отключать их показ.

• Адміністратори
Опубліковано

Заїбали.. Вибачте на слові.

Хоча ні не вибачайте, бо чесно заїбали.

Опубліковано

kmd, relax... Ніхто ж не хтів тебе ...бати. Я розумію, що цей форум для тебе - як рідна цяцька. І по твоїй добрій волі цією цяцькою інші користуються. Але, погодься, що без інших цей форум не був би тим, чим він є. То може, перш ніж робити якісь зміни, і чекати, що народ повально почне падати на коліна, і бити поклони вдячності за ці зміни - спочатку запитати в народу, чи воно йому треба?

Мені реально це створює незручності (скроллінг починає тупити, при виклику мишкою контекстного вікна на фоні сторінки - воно відкривається не відразу, як раніше, а за секунди 2-3. Юзаю Оперу. Тому й питаю про можливість відключити прапорці (адже відключити аватари і підписи можна, то чому б і прапори не відключити?)

Опубліковано

А якщо я вибирав прапор, а потім мені нехочеться щоб він був у мене, то як мені його "викинути" адже там нема опції щоб його непоказувало у мене :(

Опубліковано

Мені подобається! Кумедно так майоріють! Та й на якомусь там експресивно-когнітивному рівні дають додаткову інформацію про особу (напр. в Silia), навіть якщо стяг не своєї батьківщини :blush:

Опубліковано

2Yurik

А никак :blush:

Блин, похоже, пока только единственный вариант есть - кто не хочет видеть рядом со своим ником флаг - не меняйте информацию в профиле и не нажимайте "сохранить изменения".

Жуть :(

Опубліковано

Хм, прикол. Якби не було цієї теми, й не помітив би ніяких прапорців... +1 заможливість відключення, хоча й зовсім не напрягає.

Опубліковано

ЫЫЫ прикольно, дружба народов)))).

А если серьезно то в опере можно отключить все флаги, ток немного помучится надо).

Правая кнопка по флагу "Копировать адрес рисунка", потом Блок контент---> Добавить---> вставляем адрес риснка, Ф5 и имеем результат. Правда для каждого флага заморочишся делать. Впринципе можно скопировать адрес один разhttp://board.lutsk.ua/forums/style_images/flags/Ukraine.gif , а потом переж разширением дописывать Russia, Urugvay и т.д.

Вооо можно однм махом) http://board.lutsk.ua/forums/style_images/flags/*.gif прописуем это в блок контент. Флаги все в одной директории распологаются. А сначала и не заметил. :blush:

Опубліковано

И ваще!

Пора запретить народу выходить на улицу в футболках с надписями, а то достали в глазах мельтешить! Или хотя б сделать запрос в министерство здравоохранения о возможности фильтрации визуального контента путем блокировки зрительными органами определенных визуальных образов , проч....

ИМХО подобная тема - бесполезная фрустрация :blush:

Опубліковано

difoto

Ну, судячи по тому, що в більшості тих, хто висловився, тема знайшла підтримку - то не така вона вже й непотрібна фрусра...фруста... стра... Коротше, тема потрібна. Дякую адміністрації за розуміння!

Опубліковано
Заїбали.. Вибачте на слові.

Хоча ні не вибачайте, бо чесно заїбали.

Вот іменно! Нікому тут не догодиш блін...

Було з прапорами все норм! Блін налетіли всі нашо для чого :(

Та щоб гарніше було! :)

+1 за тешо їх поставили ;)

-1 за тешо забрали :)

осталася тількі дирка від 0 :(

Опубліковано
Новогоднии игрушки на уши повесить тоже "прикольно" :), а смысл?

Епітафію різнобарвними літерами теж ПРИКОЛЬНО! Прочитаєш і радієш за цю людинку, яка жила і раділа життю :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...