Перейти до змісту

Arden

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Джек – покоритель великанов / Jack The Giant Slayer

xIi7o.jpg

Год выхода: 2013

Жанр: фэнтези, приключения

Выпущено: США

Продолжительность: 01:54:20

Перевод: Профессиональный (полное дублирование) (Чистый звук)

Режиссер: Брайан Сингер / Bryan Singer

В ролях: Николас Холт, Элинор Томлинсон, Юэн МакГрегор, Стэнли Туччи, Эдди Марсан, Юэн Бремнер, Иэн МакШейн, Кристофер Фэйрбэнк, Саймон Лоу, Мингус Джонстон

Описание: История начинается с похищения принцессы, что грозит нарушить хрупкий мир между людьми и великанами. Юный фермер возглавляет вылазку в царство гигантов в надежде спасти девушку.

• Відповідей 528
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Офф:

Раніше багато фільмів брала з цієї і аналогічної теми. Зараз, нажаль, тема перетворилась на банальний список фільмів з лінками - ніхто не ділиться враженнями і суб"єктивними думками про фільми, які радить.
Опубліковано

Офф:

Раніше багато фільмів брала з цієї і аналогічної теми. Зараз, нажаль, тема перетворилась на банальний список фільмів з лінками - ніхто не ділиться враженнями і суб"єктивними думками про фільми, які радить.

Стараюсь відписуватись про ті фільми, які залишають осад, деякі не дивлюсь оскільки не під мій смак. Крім мене бачив більш-менш регулярні відгуки/рецензії хіба що від Arven Rivendell, а більшість час від часу просто пишуть в 2 словах що фільм лайно/сподобався - а чому - секрет. Лінуються юзери :(

Опубліковано

36341a540a8b412d1641ae0dbc97bc9e.png

Название: Место под соснами

Оригинальное название: The Place Beyond the Pines

Год выхода: 2012

Жанр: драма, криминал

Режиссер: Дерек Сиенфрэнс

В ролях: Райан Гослинг, Рэй Лиотта, Ева Мендес, Брэдли Купер, Бен Мендельсон, Роуз Бирн, Махершалалхашбаз Али, Брюс Гринвуд, Харрис Юлин, Крэйг Ван Хук

О фильме: История профессионального мотогонщика, который начинает грабить банки, чтобы содержать новорожденного сына. Однажды на его пути встает полицейский, и столкновение парней перерастает в личную войну.

imdb_tt1817273.gif

Выпущено: США / Focus Features, Sidney Kimmel Entertainment, Electric Ci

Продолжительность: 02:20:13

Озвучивание: Дублированное [Лицензия]

Ну чому ж, я вставляю часом свої 5коп.

Ти пишеш скупо, в 2х словах. Взагалі рецензій на хоча б пару речень дуже мало (авторства бордівців), тому останнім часом вставляю лєві рецензії.

Опубліковано

Посмотрела "Место под соснами" и хочется сказать не всегда доверяйте отзывам, оставленным в раздачах фильмов. После одного из них, я вообще сомневалась стоит ли качать этот фильм, было сказано, что его рейтинг на Кинопоиске завышен и бла бла бла. Оказалось это ерунда, фильм действительно стоящий, отличный сценарий, в который вплетены и драма, и триллер, и криминал...Мужской актерский состав не придерешься, особенно удивил Бредли Купер, он часто играет уверенных в себе, красавчиков, тут он совсем другой, сыграл достойно. Насчет Райана Гослинга...мало!!! единственное что постоянно крутилось в голове, но зато качественно)))Порадовало и появление Рэя Лиотты, как всегда жуткий тип и как всегда молодец)Что до женских ролей, то тут мое субъективное мнение, Ева Мендес очень странная в этом фильме, не пойму в чем дело, плохо выглядит как то...Насчет Роуз Бирн, видно, что роль писалась не для нее, в фильме ее не много, но возможностей раскрыть героиню хватало, но она была такой, как во всех своих фильмах, опять же ИМХО. В общем, давненько не снимали в Голливуде чего то подобного, и я рада, что все новое, это хорошо забытое старое...

P.S. Трюк Globe of death в начале фильма...ничего подобного не видела, другое слово не могу подобрать...жесть.

Опубліковано

Народ, кому цікаво, зараз на Uniongang.tv (реліз-група ELEKTRI4KA) відкрита реєстрація (поки що, зазвичай або закрита або платна по 7-10 євро), качайте новинки звідти - оперативно, екслюзивно, без фейків, і зручно. Дуже часто релізять першими на весь рунет - ви напевно не раз звертали увагу що з мене тут вимагали на підтвердження пруфлінк, і виявлялось що скачати можна тільки там. Відношення до їхньої адміністрації не маю, раджу бо сам там зареєстрований з січня 2009 року, жодного разу не пошкодував.

До речі там не тільки релізи фільмів, але й ігор, музики, музичного відео, etc...

Опубліковано

Название: Стукач

Хто очікував чергового бойовичка з Дуейном Джонсоном - я вас розчарую. В цьому фільмі він приміряв зовсім інше, драматичне амплуа. Ви не побачите ані поламаних щелеп, ні купи м"язів і стальних кулаків, та й зі спецефектами досить туго. Тягне фільм він як герой звичайної людини зі своїми страхами і вразливостями, якій в певний момент треба взяти волю в кулак і зробити вчинок - і це Дуейну вдалося. Фільм дещо тяжкуватий в психологічному плані, і це, замість звичних вибухів, перестрілок і мордобою тримає глядача біля екрана. Чомусь згадався Тренувальний день.

Всім дивитись, 9/10, зняв бал за шаблонних наркоторговців і дещо передбачуваний фінал.

Опубліковано

Подивився фільм "Другие" (2001). Має високі рейтинги на кінопоіску, і відгуки хороші.

Чесно кажучи, думав буде страшніший. З самого початку очікував появу привидів). Хоча розвязка досить неочікувана.

Опубліковано

Переглянув "Стукач", зі Дуейном "Скеля" Джонсоном.

Ну... 4/10. Все якось занадто просто вийшло. Прямо, як по маслу.

Одним словом - могло бути і сильніше. АБо не з Джонсоном у головній ролі. Бо він якогось лоха там грає!

Опубліковано

Ну важко Дуейну грати простих людей, такого плану актори стараються бути занадто вже простими і від того йдуть страшні переігровки, як от постійно заплаканий погляд при спілкуванні з родиною. Кожен має бути на своєму місці:)

Один з найкращих фільмів Джонсона - Скарби Амазонки (Rundown) 74352074.jpg

Опубліковано

Передивився втретє фільм "Престиж" (2006). Фільм про фокусників. Один з моїх найулюбленіших фільмів. Надзвичайно цікавий, розгадка відкривається в кінці,...Фільм який заставить вас вникнути в сюжет, думати, шукати відповіді. Хто не дивився - обовязково перегляньте.

Опубліковано

Ну... 4/10. Все якось занадто просто вийшло. Прямо, як по маслу. Одним словом - могло бути і сильніше. АБо не з Джонсоном у головній ролі. Бо він якогось лоха там грає!

Просто та не просто. Простіше могло бути тільки з мордобоєм і стріляниною, а режисер цього спеціально уникав. Та й я б сказав що Дуейн Джонсон тягне фільм а не сценарій/режисура/постановка/Сьюзен Сарантон - за вдалу спробу зміни амплуа - респект йому. Не знаю, я готовий любому фільму який не наганяє на мене сонливість і не відпускає від екрана ставити високі оцінки, цікаво, а що для тебе є оцінкою 8-10/10? Можна якийсь приклад? Бо для мене "4/10" - це шлак на який шкодую витрачений час/сплю під час перегляду/дивлюсь 20 хвилин і Шифт+деліт.

Опубліковано

Просто та не просто. Простіше могло бути тільки з мордобоєм і стріляниною, а режисер цього спеціально уникав.

Це маразм, влізти в НАРКОКАРТЕЛЬ просто отак прийшовши додому до нігера.

Да там "перевірок" вагон. Потрібна неабияка довіра. Втертися. А тут БАЦ! і ти вже везеш 25 000 000 доларів!

Опубліковано

028dc248c9ec131a58e88db1618909c3.jpg

Информация о фильме

Название: Тревожный Вызов

Оригинальное название: The Call

Год выпуска: 2013

Жанр: Триллер

Выпущено: США, Apotheosis Media Group, Emergency Films, Troika Pictures

Режиссер: Брэд Андерсон

В ролях: Холли Берри, Эбигейл Бреслин, Моррис Честнат, Майкл Эклунд, Майкл Империоли, Рома Маффиа, Эви Томпсон, Стивен Уильямс, Жустина Мачадо

О фильме: Фильм расскажет про оператора колл-центра 911, куда поступает звонок от девочки, ставшей жертвой маньяка. Героине предстоит столкнуться со своими кошмарами, чтобы спасти девушку...

1911644.gif 674295.gif

Файл

Качество: DVDRip

Видео: XviD, 1713 Кбит/с, 704x368

Аудио: AC3, 6 ch, 448 Кбит/с

Размер: 1.37 ГБ

Продолжительность: 01:30:06

Перевод: Дублированный [лицензия]

Опубліковано

Zheny@, не 25 а вроді 87 лімонів :). Ні в якій мірі не хочу применшити характеристику "маразм", та якби режисер це все "втирання в довіру" показав глядачу це був би зовсім інший фільм із зовсім іншим сюжетом. Нам натякають і трошки навіть показують що його перевіряли - і першим рейсом, і соціальний статус, і якась супер-пупер база даних яка наркополіцаям одразу показує що хтось щось переглядав. Та й толком і не влазив - так, одноразовий виконавець якого б мали одразу утилізувати. Якщо так вникати в деталі то у 99% відсотках фільмів є такі жестокі маразматичні неспівпадіння, але ж оцінюється фільм не тільки по цьому - мінус 60% оцінки за 1 нюанс по сюжету. Я вже мовчу про всяких Рембо з Міцними горішками які маючи 100500 дірок в тілі здатні вести двобій чи взагалі активні бойові дії - тоді значить треба всі голівудські бойовики записати в шлак.

Ти так і не навів мені приклад фільму (екшн бажано) з високою твоєю оцінкою. Впевнений що любий фільм можна рознести в пух і прах за твоїм принципом.

Опубліковано

А я взагалі не звертаю увагу на реалістичність фільму.

Головне, аби картинка красива була, гарних дівчат побільше і спецефекти "паярчє" :lol:

Опубліковано

Невже навіть "хіти" боллівуда витримуєш?

Ніколи не дивився.

Але якщо вже понесло в ту стєпь, то 2199: Космическая одиссея чи Взвейся в небо цілком можна дивитися.

P.S. Але ще мені здається, що ми вже наадто засмічуємо тему.

Опубліковано

Але ще мені здається, що ми вже наадто засмічуємо тему, тому варто дискусію перенести в інше місце, а тему підчистити.

Ну, тут ніби вітається обговорення фільмів, точніше новинок.

Опубліковано

Вітаються:

Рецензії як з інших ресурсів, так і власні;

Рекомендації - чому цей фільм варто подивитися, чим сподобався;

...

Допускаються:

Обговорення релізів, обґрунтована критика, тощо.

чом би й ні, аби до флуду не дійшло :)

Опубліковано

Эпоха алчности / Bailout: The Age of Greed

OCLPf.jpg

Страна: Канада

Жанр: триллер, драма

Год выпуска: 2013

Продолжительность: 01:38:24

Перевод: Одноголосый закадровый [den904]

Cубтитры: нет

Режиссер: Уве Болл / Uwe Boll

В ролях: Доминик Пёрселл, Эрин Карплак, Эдвард Ферлонг, Джон Хёрд, Кит Дэвид, Майкл Паре, Локлин Манро, Тайрон Лейтсо, Майк Допуд, Барклай Хоуп

Описание: Это история обычного, среднестатистического жителя Нью-Йорка, с хорошей работой и счастливой семьей. После того, как наступает экономический кризис, он лишается работы и будучи в отчаянии он берет оружие и отправляется мстить за свою испорченную жизнь.

Сэмпл: http://multi-up.com/866978

Качество видео: WEB-DLRip

Формат видео: AVI

Видео: 720x400 (1.80:1), 23.976 fps, XviD build 50 ~1717 kbps avg, 0.25 bit/pixel

Аудио: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~384 kbps

tt2368553.png 678127.gif

http://rutracker.org...c.php?t=4443535

Опубліковано

Пишіть не просто опис з сайту здернтий, а свої враження про фільм. Варто? Не варто? Оцінка?

Опубліковано

Пишіть не просто опис з сайту здернтий, а свої враження про фільм. Варто? Не варто? Оцінка?

Ага, тобто якщо реліз відбувся 1 числа, а переглянув 30го, і за 30 днів ніхто інший не додумався скачати і переглянути то читачі, які можливо б одразу глянули цей фільм почують про нього аж через місяць? А якщо цей фільм не викликає якихось емоцій чи відчуттів про які тут варто писати, то і не варто взагалі згадувати про реліз? А може в когось іншого буде навпаки? А може просто впадло писати рецензію? А може я оцінив шедевр оцінкою 4/10?

Якщо не вистачає зкопіпащеного опису - вперед на Кінопоіск читати рецензії.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...