Перейти до змісту

eleKtrik якщо адмін то все можна?

bablo

Рекомендовані повідомлення

Пора бордовку збирати - тема он яка гаряча :_07:

Тю, а я думав, що вона вже була. І фотки вже помаленьку викладають.

01214148i.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь

nickel, одною бордовкою більше, одною менше.... "Не будем мелочиться" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В каждом правилі єсть ісключенія

Зіберс, ти як раз правило! Незважаючи на близькі стосунки був перманентно забанений - чи це не є справедливість?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0161: Ви гостей хапросіть, перш ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А смисл тебе хапрошувати, ти все одно пісюнькаєш прийти :) От як тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прочитав всю тему й пожалкував за даремно втраченим часом((

п.с. тему варто закрити. там де соціум людей завжди будуть не вдоволені чи люди наділенні владою. нічого не міняється тисячоліттями...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я ниття і не читаю.

Кожен рік одне і те ж, тільки нитіки змінюються :)

Ті хто нормально описує проблему, і звертається з нею до тих хто має можливість її вирішити. Завжди знаходять вирішення.

А не, "Злий модер мене покусав! Спісіть поможіть!" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті хто нормально описує проблему, і звертається з нею до тих хто має можливість її вирішити. Завжди знаходять вирішення.

Да, це факт... перечитував теми борди за 2006-2009 роки... і я таким же нарваним місцями був, і на модераторів гнав, і на адмінів, і демарші робив :) Місцями мене ігнорили, але частіше - слухали. І якось живу далі... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, це факт... перечитував теми борди за 2006-2009 роки... і я таким же нарваним місцями був, і на модераторів гнав, і на адмінів, і демарші робив :) Місцями мене ігнорили, але частіше - слухали. І якось живу далі... :)

І сильно змінився з того часу? Ну крім напису "Модер"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І сильно змінився з того часу? Ну крім напису "Модер"

+4 кг. Ну і пишу менше.

а! Ще аватарку поміняв, о!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А смисл тебе хапрошувати, ти все одно пісюнькаєш прийти :) От як тут.

Так трапилось шо не прийшов. Цього разу не підведу. брючкі, галстук і палка колбси в пакєті :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так трапилось шо не прийшов. Цього разу не підведу. брючкі, галстук і палка колбси в пакєті :)

А брючки зачем в пакете? Все так серъёзно? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А брючки зачем в пакете? Все так серъёзно? ;)

Натюрліх, памперса достатньо було би б...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нельзя буть такими злопамятними. Я ж на відміну від декого не шпійонив за вами.

Так шо менше трьопа - просім Plum'a...так сказать паспасобствовать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви чуете, шо він каже? менше трьопа!!!!! :D

так и вижу картинку: сидят себе бордовчане и бордовчанки,как обычно,на раслабоне,хавают пицу,запивают пивом-вином-водкой-соком-водой со щавлём... прочими ингридиентами,травят байки,перемывают косточки бордовскому сообществу... вобщем отдыхают...

и тут...ВНЕЗАПНО на пороге франт... в пиджачке,брючках,при галстуке.С палкой колбасы под мышкой, и орёт: "Меньше трьопа!!!"

ыыыыыыы))))))) :D. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з тобою вони точно не скучають, повір мені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з тобою вони точно не скучають, повір мені

Троль тролить троля :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий собі "мєждусобойчік"...))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ниття і не читаю.

Кожен рік одне і те ж, тільки нитіки змінюються :)

а шо дєлать коли ті хтио мають привілегії порушують правила, а на простих смертних кидаються, та ще й в РО шлють?

ось ще недавній приклад:

але чомусь ніхто нічого не сказав за офтоп і заборонений ап теми, тому що дописувачі Yarchik-модератор і MANJAK11 з команди форума…

Я теж не ідеал, колись за нецензуру отримав пару РО від Plum'а, хоча він та деякі інші резиденти борди регулярно можуть загнути мат…

А загалом завжди діють 2 правила:

1) модератор завжди прав;

2) якщо модератор не прав, дивись пункт перший.

І в принципі це правильно, тому що, якшо тут хоть якось не підтримувати порядок, то буде повна каша гавна.

Щодо паверів, та інших привілейованих юзерів, то є така тенденція, що люди вже достатньо набралися досвіду на форумі, і інколи такі маленькі шалості можна їм пробачати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо дєлать коли ті хтио мають привілегії порушують правила, а на простих смертних кидаються, та ще й в РО шлють?

ось ще недавній приклад:

http://board.lutsk.u...fotovdeo-sumki/

але чомусь ніхто нічого не сказав за офтоп і заборонений ап теми, тому що дописувачі Yarchik-модератор і MANJAK11 з команди форума…

Ну, тут ти не правий.

Між нами йшов торг. Маньяк відмовився купувати мій паспорт - а я готовий був його продати... Торг Правилами не заборонено, читай уважніше.

Якщо ти хочеш купити паспорт - будь ласка, ціну я озвучив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну... Офтоп там був, це Маньяк признав. І, відповідно, ап.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну... Офтоп там був, це Маньяк признав. І, відповідно, ап.

Визнаю, що цей мій пост порушує правила форуму, тому що провокує релігійну і міжнаціональну ворожнечу.

Але хіба насправді це так? :)

Так що якщо Маньяк визнав - то ще не означає, що Маньяк беззаперечно правий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-вашому, модератор завжи лише модератор і не може бути звичайною людиною?

Як записується в присягах положення про вірність і боротьбу? Хто знає? Я присягаю служити своїй країні вірою і правдою і боронити її від ворогів як "зовнішніх так і внутрішніх".

Ну раз такая тема, то может и сделаем отдельные правила для модеров. :) Могу как вариант предложить следующее:

• Модератор не может причинить вред пользователю или своим бездействием допустить, чтобы пользователю был причинён вред.
  • Модератор должен повиноваться всем приказам, которые даёт пользователь, кроме тех случаев, когда эти приказы противоречат Первому Закону.
  • Модератор должен заботиться о своей безопасности в той мере, в которой это не противоречит Первому и Второму Законам.

Переделано. Содрано у А.Азимова. Все уж очень напоминает, то что он в своих книгах описывал. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

І чого вже тільки не написали. Вставлю і свої 5 копійок. Цитата від ТС :

як тут нахєр продати можна щось якщо гроші треба срочно??

Ось він, корінь зла. :0136: Якщо терміново продати (терміново гроші) потрібно, то що, обов'язково пальці "до крові" об клавіатуру стирати постійними Ап ? :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось ще недавній приклад:

http://board.lutsk.u...fotovdeo-sumki/

Вiдповiдаю : на скiльки я памьятаю, я нiколи й нiкого не банив за оффтоп, пости *скривав*, так, в основному по жалобах топiкстартерiв, але не наказував, бо досi не вiдчуваю цiеi тонкоi *гранi* мiж бесiдою й злосним оффтопом

2 готовий понести будь яке покарання

Хотiв ще щось дописати, але поки не варто, потiм видно буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...