nickel Опубліковано 18 Січня, 2013 в 21:56 Поділитися #176 Опубліковано 18 Січня, 2013 в 21:56 Пора бордовку збирати - тема он яка гаряча Тю, а я думав, що вона вже була. І фотки вже помаленьку викладають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 18 Січня, 2013 в 23:12 Поділитися #177 Опубліковано 18 Січня, 2013 в 23:12 nickel, одною бордовкою більше, одною менше.... "Не будем мелочиться" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 19 Січня, 2013 в 07:43 Поділитися #178 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 07:43 В каждом правилі єсть ісключеніяЗіберс, ти як раз правило! Незважаючи на близькі стосунки був перманентно забанений - чи це не є справедливість? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetalforever Опубліковано 19 Січня, 2013 в 07:53 Поділитися #179 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 07:53 nickel, одною бордовкою більше, одною менше.... "Не будем мелочиться" Ви гостей хапросіть, перш )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 19 Січня, 2013 в 07:59 Поділитися #180 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 07:59 nickel, одною бордовкою більше, одною менше.... "Не будем мелочиться" Ви гостей хапросіть, перш )) А смисл тебе хапрошувати, ти все одно пісюнькаєш прийти От як тут. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 19 Січня, 2013 в 08:04 Поділитися #181 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 08:04 прочитав всю тему й пожалкував за даремно втраченим часом((п.с. тему варто закрити. там де соціум людей завжди будуть не вдоволені чи люди наділенні владою. нічого не міняється тисячоліттями... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 19 Січня, 2013 в 10:31 Адміністратори Поділитися #182 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 10:31 Я ниття і не читаю. Кожен рік одне і те ж, тільки нитіки змінюються Ті хто нормально описує проблему, і звертається з нею до тих хто має можливість її вирішити. Завжди знаходять вирішення. А не, "Злий модер мене покусав! Спісіть поможіть!" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 19 Січня, 2013 в 10:41 Поділитися #183 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 10:41 Ті хто нормально описує проблему, і звертається з нею до тих хто має можливість її вирішити. Завжди знаходять вирішення. А не, "Злий модер мене покусав! Спісіть поможіть!" Да, це факт... перечитував теми борди за 2006-2009 роки... і я таким же нарваним місцями був, і на модераторів гнав, і на адмінів, і демарші робив Місцями мене ігнорили, але частіше - слухали. І якось живу далі... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 11:44 Поділитися #184 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 11:44 Ті хто нормально описує проблему, і звертається з нею до тих хто має можливість її вирішити. Завжди знаходять вирішення. А не, "Злий модер мене покусав! Спісіть поможіть!" Да, це факт... перечитував теми борди за 2006-2009 роки... і я таким же нарваним місцями був, і на модераторів гнав, і на адмінів, і демарші робив Місцями мене ігнорили, але частіше - слухали. І якось живу далі... І сильно змінився з того часу? Ну крім напису "Модер" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 19 Січня, 2013 в 11:53 Поділитися #185 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 11:53 І сильно змінився з того часу? Ну крім напису "Модер"+4 кг. Ну і пишу менше.а! Ще аватарку поміняв, о! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetalforever Опубліковано 19 Січня, 2013 в 11:54 Поділитися #186 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 11:54 nickel, одною бордовкою більше, одною менше.... "Не будем мелочиться" Ви гостей хапросіть, перш )) А смисл тебе хапрошувати, ти все одно пісюнькаєш прийти От як тут. Так трапилось шо не прийшов. Цього разу не підведу. брючкі, галстук і палка колбси в пакєті Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 19 Січня, 2013 в 12:08 Поділитися #187 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 12:08 Так трапилось шо не прийшов. Цього разу не підведу. брючкі, галстук і палка колбси в пакєті А брючки зачем в пакете? Все так серъёзно? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 19 Січня, 2013 в 12:09 Поділитися #188 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 12:09 Так трапилось шо не прийшов. Цього разу не підведу. брючкі, галстук і палка колбси в пакєті А брючки зачем в пакете? Все так серъёзно? Натюрліх, памперса достатньо було би б... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetalforever Опубліковано 19 Січня, 2013 в 13:02 Поділитися #189 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 13:02 нельзя буть такими злопамятними. Я ж на відміну від декого не шпійонив за вами.Так шо менше трьопа - просім Plum'a...так сказать паспасобствовать Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гетто Опубліковано 19 Січня, 2013 в 13:21 Поділитися #190 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 13:21 ви чуете, шо він каже? менше трьопа!!!!! так и вижу картинку: сидят себе бордовчане и бордовчанки,как обычно,на раслабоне,хавают пицу,запивают пивом-вином-водкой-соком-водой со щавлём... прочими ингридиентами,травят байки,перемывают косточки бордовскому сообществу... вобщем отдыхают... и тут...ВНЕЗАПНО на пороге франт... в пиджачке,брючках,при галстуке.С палкой колбасы под мышкой, и орёт: "Меньше трьопа!!!" ыыыыыыы))))))) . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetalforever Опубліковано 19 Січня, 2013 в 13:42 Поділитися #191 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 13:42 з тобою вони точно не скучають, повір мені Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 19 Січня, 2013 в 13:55 Поділитися #192 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 13:55 з тобою вони точно не скучають, повір мені Троль тролить троля Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 19 Січня, 2013 в 14:02 Поділитися #193 Опубліковано 19 Січня, 2013 в 14:02 Такий собі "мєждусобойчік"...)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laser Опубліковано 24 Січня, 2013 в 07:27 Поділитися #194 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 07:27 Я ниття і не читаю. Кожен рік одне і те ж, тільки нитіки змінюються Ті хто нормально описує проблему, і звертається з нею до тих хто має можливість її вирішити. Завжди знаходять вирішення. А не, "Злий модер мене покусав! Спісіть поможіть!" а шо дєлать коли ті хтио мають привілегії порушують правила, а на простих смертних кидаються, та ще й в РО шлють? ось ще недавній приклад: але чомусь ніхто нічого не сказав за офтоп і заборонений ап теми, тому що дописувачі Yarchik-модератор і MANJAK11 з команди форума… Я теж не ідеал, колись за нецензуру отримав пару РО від Plum'а, хоча він та деякі інші резиденти борди регулярно можуть загнути мат… А загалом завжди діють 2 правила: 1) модератор завжди прав; 2) якщо модератор не прав, дивись пункт перший. І в принципі це правильно, тому що, якшо тут хоть якось не підтримувати порядок, то буде повна каша гавна. Щодо паверів, та інших привілейованих юзерів, то є така тенденція, що люди вже достатньо набралися досвіду на форумі, і інколи такі маленькі шалості можна їм пробачати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 24 Січня, 2013 в 07:51 Поділитися #195 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 07:51 а шо дєлать коли ті хтио мають привілегії порушують правила, а на простих смертних кидаються, та ще й в РО шлють?ось ще недавній приклад:http://board.lutsk.u...fotovdeo-sumki/але чомусь ніхто нічого не сказав за офтоп і заборонений ап теми, тому що дописувачі Yarchik-модератор і MANJAK11 з команди форума…Ну, тут ти не правий.Між нами йшов торг. Маньяк відмовився купувати мій паспорт - а я готовий був його продати... Торг Правилами не заборонено, читай уважніше.Якщо ти хочеш купити паспорт - будь ласка, ціну я озвучив. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Michaylo Опубліковано 24 Січня, 2013 в 09:10 Поділитися #196 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 09:10 Ну... Офтоп там був, це Маньяк признав. І, відповідно, ап. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 24 Січня, 2013 в 09:22 Поділитися #197 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 09:22 Ну... Офтоп там був, це Маньяк признав. І, відповідно, ап. Визнаю, що цей мій пост порушує правила форуму, тому що провокує релігійну і міжнаціональну ворожнечу. Але хіба насправді це так? Так що якщо Маньяк визнав - то ще не означає, що Маньяк беззаперечно правий Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Hexus Опубліковано 24 Січня, 2013 в 09:58 Поділитися #198 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 09:58 По-вашому, модератор завжи лише модератор і не може бути звичайною людиною? Як записується в присягах положення про вірність і боротьбу? Хто знає? Я присягаю служити своїй країні вірою і правдою і боронити її від ворогів як "зовнішніх так і внутрішніх". Ну раз такая тема, то может и сделаем отдельные правила для модеров. Могу как вариант предложить следующее: Модератор не может причинить вред пользователю или своим бездействием допустить, чтобы пользователю был причинён вред. Модератор должен повиноваться всем приказам, которые даёт пользователь, кроме тех случаев, когда эти приказы противоречат Первому Закону. Модератор должен заботиться о своей безопасности в той мере, в которой это не противоречит Первому и Второму Законам. Переделано. Содрано у А.Азимова. Все уж очень напоминает, то что он в своих книгах описывал. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sss381 Опубліковано 5 Лютого, 2013 в 20:09 Поділитися #199 Опубліковано 5 Лютого, 2013 в 20:09 І чого вже тільки не написали. Вставлю і свої 5 копійок. Цитата від ТС : як тут нахєр продати можна щось якщо гроші треба срочно?? Ось він, корінь зла. Якщо терміново продати (терміново гроші) потрібно, то що, обов'язково пальці "до крові" об клавіатуру стирати постійними Ап ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 5 Лютого, 2013 в 21:18 Поділитися #200 Опубліковано 5 Лютого, 2013 в 21:18 а шо дєлать коли ті хтио мають привілегії порушують правила, а на простих смертних кидаються, та ще й в РО шлють?ось ще недавній приклад:http://board.lutsk.u...fotovdeo-sumki/але чомусь ніхто нічого не сказав за офтоп і заборонений ап теми, тому що дописувачі Yarchik-модератор і MANJAK11 з команди форума…Вiдповiдаю : на скiльки я памьятаю, я нiколи й нiкого не банив за оффтоп, пости *скривав*, так, в основному по жалобах топiкстартерiв, але не наказував, бо досi не вiдчуваю цiеi тонкоi *гранi* мiж бесiдою й злосним оффтопом2 готовий понести будь яке покаранняХотiв ще щось дописати, але поки не варто, потiм видно буде Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.