Перейти до змісту

eleKtrik якщо адмін то все можна?

bablo

Рекомендовані повідомлення

Кому тут некомфортно - то чому ви тут? Вас же ніхто не тримає. Йдіть.

З повагою, ПриватБанк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь

Я тоже не торгую тут, но все подобные темы начинаются с того, что кто-то, кого-то забанил за нарушение правил в барахолке.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моё личное мнение - Борда из форума для общения превратилась в торговую площадку!

Фільтр повідомлень налаштуй ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товарисчи, а не кажется Вам, что проблема зарыта в Барахолке???

Для мене - НІ.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене - НІ.

будуть пояснення чи тебе(як справжню жінку) треба сильно просити прояснити? :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тоже не торгую тут, но все подобные темы начинаются с того, что кто-то, кого-то забанил за нарушение правил в барахолке.....

А я кілька речей продав непотрібних, барахолка таки важлива складова форуму. Єдине, що справді не подобається, що модератори інколи закривають теми, які переходять на флуд, замість того, щоб їх чистити, а флудерів попередити або якось провчити..
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене - НІ.

будуть пояснення чи тебе(як справжню жінку) треба сильно просити прояснити? :)

Ді, ми вже проходили це сто разів в різних темах. Вже все потерто - тому щось довести я просто не зможу. Буде - моє слово проти слова модератора.

Просити мене не треба. Я просто сказала, що особисто мені Барахолка ніяким боком (крім того, що я просила туди "Підтримав", за що отримала останнє китайське в приват - тому і мовчу) не впирається, а всі претензії по модеруванню в мене до звичайнісіньких спілкувальних тем)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки не сприйми за образу. А шо на "самому справедливому форумі" сумно і самотньо? Чому там "де все так як треба" 0 користувачів, фактом на цю хвилину.

Якраз в цитованому пості я і дав відповідь. "Перший мільйон" завжди важко заробляється, іншими словами... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі претензії по модеруванню в мене до звичайнісіньких спілкувальних тем

Коли спілкування переходить у форму "сам дурак", є два виходи: закрити рота винуватцям, або закрити весь базар одним махом. Якщо модератор не слідкував за розвитком подій з самого початку, він не може достовірно знати, хто почав какашки кидати, тому були прецентденти із расстрєлом кого-попало, отже лишається один, більш простий вихід - прикрити все і зразу(маньяк11 може й розбирався б з-за своєї патологічної тяги до справедливості, а я от просто закриваю тему - ніхто не забанений і балаган зник) Виникає звісно проблема "останнього слова обіженого Дартаньяна", але це проблема не у модерації.

90% скарг і реакції модераторів - на "Барахолку" і це не змінити, так само як і появу подібних тем(я мовчу про мати і наїзди у приват)

В общєм, падітожим :)

Якщо вас хтось образив - натисніть "скаргу", модератори зреагують.

А жалітись про притискання на форумі - це як мінімум смішно, особливо для дорослої людини. Беріть приклад з Гетто - завжди вєсєл, задорєн і має купу розумних думок :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беріть приклад з Гетто - завжди вєсєл, задорєн і має купу розумних думок :)

Ета ви сєрйозна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ета ви сєрйозна?

Я нє в кугсє, глянь на підпис.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А жалітись про притискання на форумі

Я особливо й не жалілась)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а шо делать? :) лично мне как бэ стыдно строчить жалобы модерам, типа:Дядя модер,а такой то негодяй меня дураком обозвал,забаньте его!!!!

да и воще,я за всё время не написал ни на кого ни одной жалобы,на меня писали- знаю,а я нет.Наверно потому что никто мне не давал повода?

короче,я какой то неправильный юзер,всё не так,как у людей. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ХХХ: Долой пи%арасов с чата!

Аdmin: пользователь ХХХ удален по собственной просьбе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електрик дійсно загадкова особистість і спілкування з ним у пп та на форумі не складається і по сьогодні.

По відношенню до самого безсмертного класу користувачів на борді (ну, це мИ, тролі) він доволі лояльна особистість.

От нашего обЩєства прошУ:

Тєму закрить, віновних наказать (я так поняв вже наказані :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та чому ж закривати, цікава і актуальна тема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vetalforever, я бы не рекомендовал расписываться за всех юзеров из группы Тролли.Зачем тему то закрывать?Она ведь получилась универсальная,зацепила не только сабжа ТСа,а и прочих модеров.Так что...

а по поводу безсмертного класса Троллей... тут один так рвался в эту группу... так рвался!!! его туда пустили,через неделю вср@вся.

:D

заскулил,попросился обратно,но обратно дороги то нет!!! :(:D

сейчас,по ходу,ещё один на грани бана.Так что не льсти себе,просто будь собой.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та чому ж закривати, цікава і актуальна тема

та ніфіга вона не цікава, така сама як і 100500 попередніх - то на Маньяка гнали, то на всіх модерів разом, регулярно вспливають і регулярно закриваються. Ця не особлива.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, модератори і адміни роблять вигляд, що їх це насправді турбує, тіпа демократія. Стоять люди з плакатами - до них виходить політик, пхає свої брудні промови і т.п. - всі задоволені. Ми ж в Україні живемо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, модератори і адміни роблять вигляд, що їх це насправді турбує, тіпа демократія.

Ми ж в Україні живемо.

А я тобі вірила)... Думала, що

Завдяки таким, як ти, наші діти бордівці будуть гарно жити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, модератори і адміни роблять вигляд, що їх це насправді турбує, тіпа демократія. Стоять люди з плакатами - до них виходить політик, пхає свої брудні промови і т.п. - всі задоволені. Ми ж в Україні живемо.

а мене, турбуе, принаймнi думка адекватних людей. Хоча з iншоi сторони, був свiдком однiеi цiкавоi теми на *екурiльному* форумi, коли однi майстри вирiшили зробити одну приблуду для парiння, була створена тема, де будь хто привносив своi iдеi й побажання щодо нового девайсу, майже всi бажання (розумнi) були врахованi й виконанi. Перший блiн на шляху провала цього девайса була конструктивна особливiсть, яка доволi часто приводила до перегорання аккумулятора, другий блiн це цiна, бо неможливо зробити вiдносно технологiчну рiч задешево, в iтозi такий гаряче обговорюваний проект майже загнувся. Це я до того все вiв, що навiть куча здавалось би правильних й розумних iдей можуть дати не зовсiм правильний й очiкуваний результат, тому й приходится, хоч й зважати на думку користувачiв, але дiяти так, як вважаеш правильним сам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема у тому, що замість "поговорити" з адмінами чи модерами піднімають питання космічної важливості привселюдно. Оксано, скажи хто тебе обідив - забаню, навіть якшо мене потім забанять - нашо ті недомовлення, от скажи?

Якщо вас дійсно без причини забанив модератор, раджу звертатись до kmd - він дійсно справедливий в таких питаннях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вас дійсно без причини забанив модератор, раджу звертатись до kmd - він дійсно справедливий в таких питаннях.

І скільки коштує справедливість? :_07:

А по темі: я в танку, нічого не знаю і нічого не продаю :) Мені норм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І скільки коштує справедливість?

Нічого не коштує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора бордовку збирати - тема он яка гаряча :_07:

А по темі - я не дуже частий гість в барахолці, але хочу подякувати Дімі eleKtrik у за те, що пробує розгребти те все "добро", що там часом пишуть. Я людина більш-менш врівноважена, але часто після читання тем в барахолці виникає непереборне бажання зробити отак :0167: деяким ТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...