Перейти до змісту

eleKtrik якщо адмін то все можна?

bablo

Рекомендовані повідомлення

Всякий свою правду скажет, а редкий чтобы себя осудил.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь

Оце ж і роздули тему... Ну да я згідний, що буває адміністрація форуму і часом перегинає палку але я поняв одну істину: "Грай за правилами і все буде пучком"... Хоча як вже було в вище вказаних постах :" моя територія, мої правила" і я не бачу сенсу на когось щось постійно жалуватись і спорити бо це часний ресурс і ніхто не заставляє на ньому сидіти. :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@,Kusyaйдуть на 3 дні в РО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інтрігі... :)

ЗІ а тема то у флеймі! Молчу, молчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба темку придумати, де повідомлення видалені лежати будуть.

Або в спойлерах переписка. Нащадки раді будуть, новоприбулим - уроки, як поводити себе не треба.

Наскільки знаю я, підтримує форум повідомлень перенесення між темами.

Аби тільки підтримала адміністрація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба темку придумати, де повідомлення видалені лежати будуть. Або в спойлерах переписка. Нащадки раді будуть, новоприбулим - уроки, як поводити себе не треба.

смієшся - хто ж їх читати то буде як на правила болт кладуть і в темі важко попередню сторінку відкрити прочитати? ))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні ображені і нетільки.... Скоро лютий ... Приходим всі на бордовку і фейс- ту-фейс поспілкувались, випили пивка (поставили лютому модеру коньячок) і все буде пучком :);)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут ти якби не правий: працівники на борді адміністрація, і якби не користувачі, то і вам тут нічого робити. Подібних тем би не виникало, якби деякі модератори усвідомлювали, що права - це не привілеї, а робота.

— Кто сказал, что демократия — это власть народа?

— Демократия — это власть демократов!

угу-угу..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ви вже як пишете "дехто з модерів" то уточняйте, а то сказали "а" але не сказали "б". Якось це не тойво.

Ще хтось там десь вище писав що модери злосні - да ладно, які там злосні, я колись із Ярчиком сперечався в одній темі кілька днів (правда не як з модером а як з юзером), ще й трошки здивувався що "пронесло". Я б на його місці себе може тоді й забанив би :D

Сперечайтесь з модерами аргументовано, тільки дії їхні обговорюйте в приваті і буде вам щастя.

Пішов ще за попкорном.

P.S. і да, назва теми не правильна, eleKtrik не адмін а кандидат в модери (онлі барахолки) на випробувальному терміні, тому кому що в його діях не подобається - аргументуйте тому модеру, в чиїй об"єктивності ви не сумніваєтесь, в приват, поки звання ще не присвоїли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покажіть ше мені ту власть, де ви її бачили? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще хтось там десь вище писав що модери злосні - да ладно, які там злосні, я колись із Ярчиком сперечався в одній темі кілька днів (правда не як з модером а як з юзером), ще й трошки здивувався що "пронесло". Я б на його місці себе може тоді й забанив би :D

Нда? Нагадай лінком, будь ласка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сидят значит три мужика в лодке, рыбачат. Ночь, светать начинает. Один говорит:

- Солнышко всходит!

Второй:

- Да давно такого красивого восхода не видел!

Третий двумя пинками выкидывает первых двух из лодки.

Мужики выныривают:

- За что!?!

- Первого за оффтоп, второго за флуд.

- Да ты что охренел совсем???!

Мужик достает весло и хрусь обоих по голове:

- А за оскорбление бан!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але повертаємося до риторичного питання - борду створюють адміни та модери, чи люди, які тут пишуть? Можливо варто поважати обидві сторони?

Абсолютно згоден! Користувачі, поважайте модераторів!

я вас не неповажаю, я вас баюсь :D

E

Борда - це свого роду фірма. Що була заснована кількома друзями-однодумцями.

Згодом - у фірму стали набирати "персонал" - користувачів, які могли б там писати. Бо між собою спілкуватися можна і в асці, а ще із кимось - на форумі цікавіше.

А ще згодом, коли фірма набрала обертів з'явилися інші учасники, окрім засновників. Модератори - начальники відділв. Знову ж таки самі вони не назначилися - їх назначив генеральний директор (читайте власник фірми - борди).

Ще згодом, як і люба фірма (форум), затвердила статут (правила користування) та посадові інструкції. Згідно яких кожен, хто працює на фірмі має виконувати ті чи інші роботи аюо слухатися того чи іншого начальника.

Якщо хтось із працівників (користувачів-учасників) починає возмущатися, мовляв ЗП не влаштовує, не згоден із посадовою! таких людей звільняють, або ж карають чимось у вигляді догани.

Сподіваюся зараз - ситуація прояснилася? (не потрібно згадувати ПРО ЗП, я про структуру кажу).

Прояснилася, але на підприємстві має бути профспілка і підписуватися колективний договір

ТС певно хотів бути її головою?! :D

ух як мені це близько!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

має бути профспілка

Яка на приватних підприємтсвах пляше під дудочку генерального. Перевірено досвідом.

колективний договір

Правила читав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жень, ти ж в РО ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жень, ти ж в РО ;)

Получається той хто його туди відправив - балаболка :) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

має бути профспілка

Яка на приватних підприємтсвах пляше під дудочку генерального. Перевірено досвідом

Ага

Автору ді показав, як все відбувається в реальному житті

колективний договір

Правила читав?

читав, але вони якраз нагадують інструкції для "смертних", а не колективний договір :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чё? неплохой вариант поднять эту тему на бордовке.Глаза в глаза,за одним столом,где не будет ни админов, ни модеров,ни юзеров.А будут обычные реальные люди,со своими мнениями,мыслями,размышлениями.Уверен,после такой встречи в реале количество обиженных на политику Борды сократится намного. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...випили пивка (поставили лютому модеру коньячок)...

Ага, а на другий день "Надзвичайні новини" дивимся)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я обома руками за методи впливу на модераторiв, всiповиннi думати перед тим, як щось робити й нести вiдповiдальнiсть за своi дii, але е одне *НО* , у юзерiв е право тут знаходитись безкоштовно й оголошення подавати теж безкоштовно , модери модерують теж безкоштовно, щоб *спитати з модера* повиннi бути одна з двох складових, або модер повинен отримувати платню за свою роботу й вiдповiдно боятись втратити цю платню, або модераторами мають бути не знайомi адмiнiстрацii особисто, люди, до яких адмiнiстрацiя не буде ставитись з прихильнiстью, а буде обьективною, але з нову ж питання з *Партизанiв краiн усього свiту* : *А нахолеру воно менi треба?* Тобто де знайти модераторiв, якi будуть квалiфiковано працювати *за дякую* ще й отримувати *наганяй* вiд адмiнiстрацii в разi помилок ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер зрозуміло чому модерування на Борді перебуває в такому жалюгідному стані ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер зрозуміло чому модерування на Борді перебуває в такому жалюгідному стані ...

А у чому, на твою думку, виявляється його жалюгідність?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Правила читав?

Це каже той, хто поклав на правила і зараз в РО. /o

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто уже сама наявність такої теми та той резонанс який вона отримала свідчить що з цим є якісь проблеми. "Не все в порядке в датском королевстве." В свій час я "зависав" на http://www.linuxquestions.org. Доволі серйозний (як на мене) міжнародний форум лінуксоїдів. Там навіть і близько таких проблем не виникало ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борда - це свого роду фірма. Що була заснована кількома друзями-однодумцями.

Згодом - у фірму стали набирати "персонал" - користувачів, які могли б там писати. Бо між собою спілкуватися можна і в асці, а ще із кимось - на форумі цікавіше.

А ще згодом, коли фірма набрала обертів з'явилися інші учасники, окрім засновників. Модератори - начальники відділв. Знову ж таки самі вони не назначилися - їх назначив генеральний директор (читайте власник фірми - борди).

Ще згодом, як і люба фірма (форум), затвердила статут (правила користування) та посадові інструкції. Згідно яких кожен, хто працює на фірмі має виконувати ті чи інші роботи аюо слухатися того чи іншого начальника.

Якщо хтось із працівників (користувачів-учасників) починає возмущатися, мовляв ЗП не влаштовує, не згоден із посадовою! таких людей звільняють, або ж карають чимось у вигляді догани.

Сподіваюся зараз - ситуація прояснилася? (не потрібно згадувати ПРО ЗП, я про структуру кажу).

Ця "фірма" - далеко не єдиний луцький форум, але швидко набравши критичну масу, зокрема у Барахолці став фактичним монополістом, звідти напевне і таке відношення до новачків, мол вас і так було і ще буде. А між іншим це люди, кожен з своїм маленьким ЧСВ і публічна дискусія і публічні образи. Інколи варто побути і вихователем (старійшина Барахолки це зрозумів, віртуально тисну руку ;))

А ви все-ще продовжуєте бачити користувачів форуму як персонал? )) Допоки це так, будуть і такі теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...