Перейти до змісту

eleKtrik якщо адмін то все можна?

bablo

Рекомендовані повідомлення

Werwolf777

але менi соромно тут озвучувати, що тобi прийдется для цього зробити :)

кмд не захочет

Зевс, звiдки знаеш ? ))))))))))))) Теж *повер юзерс* хотiв ? ))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь

Werwolf777

кмд не захочет

Зевс, звiдки знаеш ? ))))))))))))) Теж *повер юзерс* хотiв ? ))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)

ага,

ещё 2-3 нарушения и я "повер юзер"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еще в ПМ лезут с настойчивыми просьбами "пришпилить тему"

как мне это знакомо :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага,

ещё 2-3 нарушения и я "повер юзер"

*кто ж его посадит, он же памятник* (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еще в ПМ лезут с настойчивыми просьбами "пришпилить тему"

как мне это знакомо :D

ага,

а некоторые и по 2 раза :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автор лечит подгоревшую попу в бане, армия клонов остановлена. Пора б уже опустить занавес

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Werwolf777

кмд не захочет

Можно с t0rik'ом порешать не таким извращенным способом. Скажем, *****х3 или ******х2, ну или просто *******! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обіжені, створіть топік з назвою "Порушення модераторів і адмінів". Відслідковуйте ляпи, публікуйте... найбільш активний наглядач за адміністрацією зможе в подальшому теж стати модером :) Мені, як модератору, цікаво буде :)

Значною частиною модератори борди - це люди, які впродовж тривалого часу довели свою адекватність, наприклад, на 95%. І саме тому, що всі ми люди - модератор теж може десь помилитися. Але здобута ним раніше позитивна репутація працює на нього, і це порушення залишається непоміченим.

Якщо коротко, то quod licet Jovi, nоn licet bovi.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обіжені, створіть топік з назвою "Порушення модераторів і адмінів".

Не пройде модерацію :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одним словом нема на цьому сайті "імпічменту", коли дійсно якийсь модер дозволить собі пару раз лишнього, щоб його реально забанити. Печально(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, Ворон ворону око не виклює, якось так ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одним словом нема на цьому сайті "імпічменту", коли дійсно якийсь модер дозволить собі пару раз лишнього, щоб його реально забанити. Печально(((

Знову ж таки, якби читав, хоч трохі форум, то не писав би таких тверджень...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так ще треба реально дивитись чи той модер дозволив собі щось занадто лишнє і чи це має систематичний характер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

popcorn-yes.gif

Ото дітей криє! Що вони курять? Чи п'ють? Відсипте! Чи відлийте :)

По темі.

Значиться, чув я історію, про те, що Топікстартер є клоном користувача vasya_шото-там@ukr.net. Від 2-х людей чув.

Напишіть плакат біля лого борди, що ресурс приватний, і що створений він для задоволення моральної втіхи власників. А всі решта тут - кагбе в гостях. Їм дозволити тут бути. ВСЕ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову ж таки, якби читав, хоч трохі форум, то не писав би таких тверджень...

всі все поняли, хто не поняв хай доганяє, бо спілкування то політика, або правильно і з миром, або силою і з проблемами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жень, думаєш хтось буде читати чи звертати увагу на той напис біля лого?

Всеодно завжди будуть незадоволені.

Такі теми можуть з"являтись, але перед тим як створити тему про порушення модера треба щоб були якійст аргументи а не з пальця незрозуміло що висмоктали і давай писати неадекватну ахінею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такі теми вспливають періодично. За рік дві-три з них набирають обертів.

Нічого нового.

P.S так хто обідив Кусю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишіть плакат біля лого борди, що ресурс приватний, і що створений він для задоволення моральної втіхи власників.

Весь час підозрював, що воно так і є :) Свій вибір я давно зробив - це природнє явище, можна його любити, можна ні, розумно напевне просто використовувати (що більшість і робить в Барахолці), однак спілкуватися мені тут неприємно, є і інші місця, де можна "відвести душу".

Але повертаємося до риторичного питання - борду створюють адміни та модери, чи люди, які тут пишуть? Можливо варто поважати обидві сторони?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але повертаємося до риторичного питання - борду створюють адміни та модери, чи люди, які тут пишуть? Можливо варто поважати обидві сторони?

Абсолютно згоден! Користувачі, поважайте модераторів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго всім вечора!

адміни на цьому форумі вибачте "ахрінєлі"

ви самі правила чатали???

самі флудите в темі, а якщо це хось зробить інший то все пздц БАН

а про електріка я взагалі мовчу була така тема про айпад я написав що дорого хоче він написав пока не представиш факти буде покарання

я представив і все пояснив по пару раз він зняв у мене рейтинг і не тікі в цей раз

Хтось розбирався чи було це насправді, чи то ТС трохи прибріхує на емоціях? А то щось перечитав всю тему так і не зрозумів до чого дійшли. Я зараз дивлюсь серіал "Клан Сопрано" скажу як там. Є пред'ява до Капо(модера) і є один труп (забанений). Сім'ї потрібна сходка...)) :0004:

Хоча ІМХО хлопчина перебільшує . Я не спостерігав ще щоб когось просто так мінусували. Просто так навіть мухи на стелі не... тойво...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Долучусь ще я до жбурляння каміння в огороди модераторів, раз така нагода випала, а тема через блок ТС’а набула ознак загальної.

Дуже сильно грішать модератори вибірковістю застосування правил та накладання власного бачення на правила борди, аргументую:

Створює якийсь Вася Пупкін в тематичному розділі скажімо тему "Вплив місячного світла на ріст телеграфних стовпів", розділ вибрано вірно, ані тематика ані викладена інформація жодним чином не порушують жодного правила борди. Тут же підтягуються місцеві "віздєссущі" PowerТРОЛІ (біля яких Гетто і рядом не валявся), оффтоплять, флудять переходять на особистості, іноді цими тролями являються самі модератори. А далі відбувається один з двох можливих, абсолютно абсурдних сценаріїв:

- модератор каже що повірити в ріст телеграфних стовпів йому не дозволяє релігія, або ж наносить непоправний ущерб його тендітній психіці і успішно прикриває тему, без найменших на те підстав.

- модератор вказує що тема скотилась у флейм та розбірки і знову ж прикриває її, замість того щоб дістати катану і попідрізати тролям їхні міцні горішки і навести в темі порядок ( модерація ж це щоденна рутинна робота а не лише крутий пагон дозволяючий тішити своє ЧСВ?)

А коллапс в мозку наступає тоді коли даний сценарій відбувається у флеймі, який кагбе без модерації....

І не треба прикриватися кнопкою "жалоба" коли ті жалоби читатимуть ті ж самі модератори.

Як на мене то останнім часом на борді можна спілкуватись лише на теми які вписуються в обмежений світогляд місцевих тролів. Тоді скоро барахолка лишиться єдиним цінним розділом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чтобы не повторяться:

.... ресурс приватний, і що створений він для задоволення моральної втіхи власників. А всі решта тут - кагбе в гостях. Їм дозволити тут бути. ВСЕ!

А вы все продолжаете и продолжаете...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ничто не мешает обиженным создать свой форум с преферансом и куртизанками и насаживать там свою демократию, гладить всех по головке и вместо бана выдавать печеньки с изюмом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... ресурс приватний, і що створений він для задоволення моральної втіхи власників. А всі решта тут - кагбе в гостях. Їм дозволити тут бути. ВСЕ!

А вы все продолжаете и продолжаете...

Поки роти не позакривали не забанили - можна ж хоч висказатись)))

І про гості... Вже вкотре... Теж є дві сторони.

Коли я запрошую до себе гостей - стараюсь робити так, щоб їм у мене було комфортно (в межах розумного, звичайно), як і для мене, коли я кудись йду.

Щоб ясно було - останні життєві приклади:

1.Я не їм курячих крилець, а куми їх люблять. Але коли ми всі разом збираємось - купуєм стегна.

2.Коли кума була ще кормлячою мамою і приїжджала до мене - я їй окремо готувала салатик (чи ще щось) щоб вона могла це їсти (без часнику, жовтий перець, а не червоний) і т.д.

Взаєморозуміння і взаємоввічливість має бути завжди, а не залежати від "території".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли я запрошую до себе гостей - стараюсь робити так, щоб їм у мене було комфортно (в межах розумного, звичайно), як і для мене, коли я кудись йду.

Вам не комфортно на борді (в межах розумного)? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...