Перейти до змісту

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 01.09.2018 в 15:15, Voronin10 сказал:

можна юзанути конектор з останнього модуля до контроллера,

а вчому проблема то.

Вже обжав. 

Проблеми зараз ніц. Запрограмував ардуінку і законектив з малинками через RS485. Все працює, все ок.

Тепер по ситуації. Уяви собі закриту мережу між малинками і лед-екраном. Виходу до інтернету немає, приєднатись до будь якої мережі немає змоги і не можна. На малинках ведеться якийсь обрахунок логіки і результат виводиться на екран. Тепер питання. Як на через huidu подати інформацію з ARM raspberry?

• Відповідей 550
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
2 годин тому, Zeuss сказано:

Вже обжав. 

Проблеми зараз ніц. Запрограмував ардуінку і законектив з малинками через RS485. Все працює, все ок.

Тепер по ситуації. Уяви собі закриту мережу між малинками і лед-екраном. Виходу до інтернету немає, приєднатись до будь якої мережі немає змоги і не можна. На малинках ведеться якийсь обрахунок логіки і результат виводиться на екран. Тепер питання. Як на через huidu подати інформацію з ARM raspberry?

просто, є декілька пінів які керують лічильниками, є старт стоп для таймера є + та - збільшення та зменшення счьотчіка... всьо просто

Опубліковано (змінено)

Там вивід годинника, лічильник і службова інформація. Давайте напрограмуємо то пінами)

І взагалі, я не кажу що це складно чи ні. В кожного своя сфера. Для мене просто писати продуктові корпоративні рішення, а сидіти паяти землю так собі)

Змінено користувачем Zeuss
Опубліковано
On 02.09.2018 at 22:59, Zeuss сказано:

Там вивід годинника, лічильник і службова інформація. Давайте напрограмуємо то пінами)

І взагалі, я не кажу що це складно чи ні. В кожного своя сфера. Для мене просто писати продуктові корпоративні рішення, а сидіти паяти землю так собі)

ну раз така штука то удачі,

а якщо по простому то логічний аналізатор і трохи часу і все нормально пишеться......

• +1 1
  • 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)

прийму в дар датчик температури ds18b20 або ds18s20. потрібен для АПРС діжіпітера в Луцьку. старий датчик при переїзді в нове приміщення втрачено =(

от такий девайс якщо комусь цікаво http://microsat.com.pl/product_info.php?cPath=21&products_id=100

може в когось лежить без діла

Змінено користувачем laser
Опубліковано
7 minutes ago, laser said:

прийму в дар датчик температури ds18b20 або ds18s20. потрібен для АПРС діжіпітера в Луцьку. старий датчик при переїзді в нове приміщення втрачено =(

от такий девайс якщо комусь цікаво http://microsat.com.pl/product_info.php?cPath=21&products_id=100

може в когось лежить без діла

перевір лічку, телефонуй та забирай

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Доброго дня. Купив собі Arduino Nano  і не можу нічого на них записати, певно злетіла (не було) загрущика, хто зможе допомогти? Як варіант куплю 2-і робочі плати

Опубліковано
11 часов назад, laser сказал:

а що проблемно бутлоадер залити?

Проблемно якщо немає програматора. У мене є робоча Уно, думав через її прошити але не вийшло... 

• Подобається 1
Опубліковано

зрозуміло. ну да - без програматора то як іномарку молотком ремонтувати. все таки варто розжитись. юсб-ттл недорогі зараз.

Опубліковано (змінено)

@Kypidon  можу прошити, протестую заодно

є usbasp чуть шо лпт в плмощь ;)

всьо є всьо шиє

Змінено користувачем Voronin10
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
В 11.12.2018 в 18:55, Voronin10 сказал:

@Kypidon  можу прошити, протестую заодно

є usbasp чуть шо лпт в плмощь ;)

всьо є всьо шиє

@Voronin10 Поки пробую своїми силами але нічого не виходить. Був раз що пристрій адекватно розпізнався але потім після перепідключення відвалився...

Опубліковано (змінено)
On 15.01.2019 at 19:04, Kypidon сказано:

@Voronin10 Поки пробую своїми силами але нічого не виходить. Був раз що пристрій адекватно розпізнався але потім після перепідключення відвалився...

може все таки подивитись в сторону холодної пайки і драйверів на ch341?

якщо непоможе тоді вже шити, але компорт має детектитись влюбому випадку даже якщо атмега повністю нульсова

за стільки часу можна вже було щось дай докулупати :)

Змінено користувачем Voronin10
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
14 хвилин тому, Софійка сказано:

закажіть на алі, місяць прийдеться чекати, але ціна, головне з рейтингом у людини брати, це важливо!

жартуєш?

до Волинська Луцької області так довго посилки йдуть?

Опубліковано
7 годин тому, Zevs_Isver сказано:

жартуєш?

до Волинська Луцької області так довго посилки йдуть?

ну -+3 тижні

а комусь уже місяць ;)

• 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
On 01.03.2019 at 10:00, VADIK сказано:

Можливо в когось є  ємнісний датчик вологості грунту ардуіно - куплю.

а можна конкретніше(марку), в нас певно цілі співпадають, 

теж шукаю що купити

Опубліковано
2 годин тому, laser сказано:

Такий? Я думав він резистивний...

IMG_20190312_28222.jpg

та нє, то троха нето, він окислюється з часом, чи я чогось незнаю?

Опубліковано
В 11.03.2019 в 23:09, Voronin10 сказал:

а можна конкретніше(марку), в нас певно цілі співпадають, 

теж шукаю що купити

Ось такий, але вже замовив з Китаю.

Ємнісний датчик вологості грунту.jpg

• +1 1
  • 3 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...