Перейти до змісту

Майбутнє Порт-Сіті

cemiynick

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Deemon,во Львов зашли? И к нам подтянуться. По интернету всех вещей не купишь, обувь да, футболка то же да ну а другое тяжело покупать.

Главное что бы секонды не позакрывали ))

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

П.С. Відносно центра і старої частини-у мене лише одна претензія, це шоб той сральник (всмислі, старий базар) прибрали кудись з-під замку і на його місці зробили хороші ремісничі майстерні. Бо вже задовбало те нашестя бабульок з яйцями і молоком і циган з шкарпетками. Коли веду когось з друзів з іншого міста до замку, то мусиш іти серед отого усього, нормально не пройдеш, якшо спускаєшся з вулиці Лесі Українки.

Цей, як ви виразилися "сральник" кормить багатьох простих людей.

По-друге, ті самі бабульки, інколи просто немають з чого отримати копійку на дешеві лікі, окрім цього, як ви виразилися "сральника"

По-третє, в Луцьку немає дешевшого і доступнішого ринку для простих людей з зп 2000грн. Багато таких самих товарів продаються на варшавці з безбожними націнками.

Я не заперечую що грязно і хаос, але хто повинен навести порядок на ринку - муніципальна міліція, а вона нічого по не робить.

По темі, майбутнього в порт-сіті немає, доки будуть такі ціни за оренду. Мій знайомий, замовив класні зимні чоботи Karrimor через контакти за 720грн. якість взуття як колумбія і еко. Народ справді розумнішає, я вважаю, що розумна людина ну.. ніяк неможе собі дозволити придбати таке саме взуття за 3000грн.

Опубліковано

Були в вашому Порт Сіті нічого аж такого не побачили. Страшно, мрачно в ньому бери і фільм жахів знімай)))) я не рекомендувала б його нікому! І краще поїхати в Львів чи в Рівне більше толку буде ніж з Порт Сіті)))

Ваше повідомлення виглядає якось так- :0007:

Ви, випадково не в підземній парковці Порт-Сіті на шопінг ходили?

Тому, що Магазини на рівень вищий, і "мрака" там немає ніякого!!!

В принципі Порт Сіті непоганий торговий центр, страшного нічого немає...тільки товари продають китайські і турецькі, а ціни як на якісні європейські товари ... За модними французькими назвами бутіків ховається китайський і турецький товар.

Моя думка - ціни захмарні , красиві магазини в яких втюхують поганий товар за високою ціною...Гуляти зручніше ніж на Варшавці, але товару якісного немає ...

В підтвердження можу навести передачу про ті магазини , див . нижче.

В кожного своя думка нарахунок Порт Сіті! Якщо розглянути його конструкцію то який мудак розробляв його проект, то ужас а не ТРЦ Порт Сіті) :0166: :0166: :0166:

Опубліковано
В кожного своя думка нарахунок Порт Сіті! Якщо розглянути його конструкцію то який мудак розробляв його проект, то ужас а не ТРЦ Порт Сіті)

Хоспадє, а не пофіг як виглядає кіоск по витягуванню бабла? Головне - побільше пафосу, великих рекламних плакатів і написів "ЗНИЖКА".

Опубліковано

хм а я тама ше небував тре буде зайти подивитися.

На рахунок економічної доцільності: в тому регіоні ніша достатньо заповнена як на мене ....

Шкода тих хто сподівався на "бум" і вклався в оренду там. Фірмові магазини або спецбренди звичайно виправдають себе а от інші підприємці ...

Будь я підприємцем на ринку навряд чи б навіть подумв би про переїзд до такого торгового центру.

Опубліковано

Вангую )) Караван, Варшавский, Буратино будут почти всегда в минусе. Порт будет расстраиваться, построит что то спортивное и утопит адрналин. Если зайдут нормальные магазины с нормальными ценами, то в Львов закупаться будут ездить все меньше людей. Скоро откроют Мак!

Нормальні магазини зайдуть тільки при адекватній ціні на оренду і довготермінових договорах.

Вони добре вміють рахувати власні гроші. Такі магазини заробляють не від націнки,а від обороту.Їх цікавить трафік.А трафік в Порт-Сіті слабкий.Так,для Луцька сильний,але в порівнянні з іншими містами слабкий. Трафік потрібно забезпечувати керівництву ТЦ.

Заманити нормальні магазини не так і легко. Плато не зайде,якщо не буде ще кілька гучних мереж.Тому друга складова-це вміння директора ТЦ вести переговори з мережами. Кілька тижнів тому в ТЦ Екватор(Рівне) була акція-"Ніч шопінгу".У всіх без виключення бутіках одномоментно на обмежений час були знижки 30-70%.Вигребли дуже багато товару.Це і є рівень організації.

ЗІ:чомусь більшість з нас привчили тішитись тим,що є(тіпа,подякуйте й за це).А ми достойні найкращого.Якщо дороги,то не такі,що кожного року латають,а якісні.Якщо ТЦ,то не провінційного рівня,а щоб під ним стояли машини з номерами інших областей і країн.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Ну что тут сказать...хитро, хитро...Отправила сегодня дочку с ее подружкой в "Премьер сити" на "Черепашек ниндзя", ведь среда...а в среду там что???

Дитяча середа.

-50% - КВИТКИ В КІНОТЕАТРИ

Я и билеты им забронировала, звоню узнать все ли нормально, купили ли билеты, а малявки говорят, что заплатили полную стоимость, потому как тетя на кассе сказала, что только на мультфильмы -50%...мдя...даже детей умудряются облапошить...обидно как то...так что не ведитесь, отправляйте детей в кино когда удобно, скидки на фильм не будет!

P.S.Теперь я уже нашла флаер в сети, где сказано, что администрация оставляет за собой право выбора лент для акции, но в общем то, все как всегда...

Опубліковано

Про знижки в кіно Порт-Сіті:

В понеділок дивився Черепахи в першому залі, натрапив на знижку; купував два квитки, вийшло -20% і -20% (принаймні, так на квитках написано).

Суть акції в тому, що знижка діє на зал відповідно до дня тижня, типу перший зал в понеділок, другий зал в вівторок, третій в середу і четвертий в четвер.

Пробуйте, коротше кажучи ^_^

Опубліковано

Про знижки в кіно Порт-Сіті:

В понеділок дивився Черепахи в першому залі, натрапив на знижку; купував два квитки, вийшло -20% і -20% (принаймні, так на квитках написано).

Суть акції в тому, що знижка діє на зал відповідно до дня тижня, типу перший зал в понеділок, другий зал в вівторок, третій в середу і четвертий в четвер.

Пробуйте, коротше кажучи ^_^

Ну у тебя, видимо, другая акция, но я отправила детей, на детскую среду, про которую черным по белому написано, хорошо, что денег с запасом дала, а если б нет...(((

Опубліковано

Луцькі депутати подарували «ПортCity» 2 мільйони

17:21, Серпень, 27

Депутати міськради вирішили таки зменшити пайову участь «ПортCity». Жоден з аргументів на них не подіяв. Вочевидь, міський бюджет може дозволити собі розкидатися мільйонами.

Про це стало відомо під час чергової 63 сесії міськради сьогодні, 27 серпня.

Нагадаємо, керівництво торгово-розважального комплексу «ПортCity» намагається усіма можливими і неможливими методами «збити» розмір пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Підприємство, згідно із законом, зобов’язане сплатити власну частку у розвиток інфраструктури міста. Зауважимо також, що своєрідним вкладом у інфраструктуру міста мав бути, власне, підземний перехід біля торгового центру. Однак переходу як не було, так і немає, а місто наразі залишилось ні з чим.

Проект рішення вже спробували «проштовхнути» раніше, та цього не вдалося. Однак, ПП «Реммеблі» не полишило спроб зменшити пайову участь. Згідно із Договором пайової участі підприємство зобов’язали сплатити 6 мільйонів 26 тисяч 870 гривень до міського бюджету, однак ПП «Реммеблі» цього разу намагалися сторгуватись із міською владою на 3 мільйони 926 тисяч 813 гривень, тобто «збити» суму обов’язкового внеску. Як аргумент підприємці зазначили придбання насосу за 135 тисяч, водопровід – 92 тисячі 476, будівництво автомобільної дороги на вулиці Сухомлинського – 941 тисяча тощо. Не оминули увагою й розмітку дороги на Карпенка-Карого та відновлення тротуарного покриття. Загалом, зі слів винахідливих підприємців, загальна вартість усіх збудованих фірмою інженерних мереж та об’єктів інженерної інфраструктури становить 2 мільйони 100 тисяч 57 гривень. На цю суму і просять зменшити пайову участь.

Депутат міської ради, член групи «Новий Луцьк» Рустам Дячук переконує, що підприємство кілька разів зверталося до міськради з різними зверненнями. Свого часу там вказували роботи, які навіть не можуть включатися до вкладу в інфраструктурний розвиток міста. А розмір зменшення пайової участі склали, висмикуючи цифри з різних звернень.

Депутат міськради Богдан Шиба додав, що ці кошти мали бути заплачені до моменту прийняття в експлуатацію. А місто не настільки багате, щоб пробачати таку суму для бюджету.

Начальник управлінні капітального будівництва міськради Леонід Карабан відповів, що нині в міськвідділі МВС відкрите кримінальне провадження з цього приводу.

Однак голосування відбулося, і рішення депутати підтримали. 30 обранців громади вирішили подарувати підприємству більше 2 мільйонів гривень, які можна було використати на нагальні потреби лучан.

Опубліковано

Депутат міськради Богдан Шиба додав, що ці кошти мали бути заплачені до моменту прийняття в експлуатацію. А місто не настільки багате, щоб пробачати таку суму для бюджету.

Начальник управлінні капітального будівництва міськради Леонід Карабан відповів, що нині в міськвідділі МВС відкрите кримінальне провадження з цього приводу.

Однак голосування відбулося, і рішення депутати підтримали. 30 обранців громади вирішили подарувати підприємству більше 2 мільйонів гривень, які можна було використати на нагальні потреби лучан.

Цікаво було б глянути на список цих "обранців"

Опубліковано

Громада мовчить - будуть і далі обкрадати. Варто було б вимагати громадою ці 2 мільйони на АТО. Єремеєв не збідніє.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Якщо стільки зелені буде за зупинкою, яка зі сторони "Варшавки" - то це навіть не погано виглядає.

ПС. А зупинки-акваріуми - шото не то...

Опубліковано
А зупинки-акваріуми - шото не то...

Да не надо, не сильно отличается от среднестатистического входа в метрополитен ;)

Влітку в тих теплицях буде неймовірна жара.

Там сквозняки скорее будут :)

P.S.

А подземные планы чего не выложили? :)

50f85e3447cd6b3db55fdf588ab9fb53.jpg

Опубліковано

я представляю яка ціна буде на бутікі в підземному переході... цеж якій потік людей за день проходить.. певно тис 10..

а взагалі класно!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...