Перейти до змісту

Хто скільки заробляє?

Opiumni

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

щоб заробляти у Луцьку 3000-4000 UAH/міс. що треба вміти?

Поділіться думками і досвідом

зайнятись своїм бізнесом і будеш мати 30000-40000 грн на міс....

і чим раніше зрозумієш шо "пахати на дядю" не дасть результату тим краще буде для тебе і для твоїх фінансових справ

• +1 1
  • Відповідей 786
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Щоб отримувати такі прибутки, який стартовий капітал потрібен і скільки часу ?

а хто сказав шо Ви відразу будете мати дохід?

і дані цифри були "чисто показові" ...

а починати треба... адже саме головне в житті це досвід....

• Подобається 1
Опубліковано

Щоб отримувати такі прибутки, який стартовий капітал потрібен і скільки часу ?

Немного удивился такой постановке вопроса, я знаю пример бизнеса который начался с нескольких сотен долларов, и 100% занятости по времени, как результат 30к-40к в месяц были достигнуты через несколько лет

Опубліковано

Сьогодні починати бізнес з кількох сотень доларів ой як важко, а за роки ведення бізнесу, з постійними змінами в нашій країні, можна дійти і до банкрутсва. В нашій країні займатися чесним бізнесом, при тому прибутковим на роки, майже не можливо.

Опубліковано

Сьогодні починати бізнес з кількох сотень доларів ой як важко, а за роки ведення бізнесу, з постійними змінами в нашій країні, можна дійти і до банкрутсва. В нашій країні займатися чесним бізнесом, при тому прибутковим на роки, майже не можливо.

А ти пробував, що так впевнено про це говориш?

Чи кажуть?

Спробуй - розкажеш, а ні, то сиди на 1500грн.

Повір, якщо в людини є задатки то вона без грошей почне справу і розбагатіє. Принаймі я знаю кількох таких ;)

Опубліковано

ну якщо ти років з 10 працюєш на себе або на когось але близько до адміністрації - то приходить розуміння що чесно в цій країні не заробиш багато грошей. Варіанти звичайно є, але їх небагато і переважно все ж вимагають капіталовкладення стартового.

А щоб заробляти нечесно треба мати багато високопоставлених знайомих в державних установах.

• +1 3
Опубліковано

ну якщо ти років з 10 працюєш на себе або на когось але близько до адміністрації - то приходить розуміння що чесно в цій країні не заробиш багато грошей. Варіанти звичайно є, але їх небагато і переважно все ж вимагають капіталовкладення стартового.

А щоб заробляти нечесно треба мати багато високопоставлених знайомих в державних установах.

Ну тут людина хоче заробити гроші на прожиття, то при бажанні знайде ресурси і заведе потрібні знайомства:

"Як то кажуть хочеш жити вмій вертітися"

Кому не кому, а я думаю, що тобі вже не тра це розповідати :)

Опубліковано

зайнятись своїм бізнесом і будеш мати 30000-40000 грн на міс....

і чим раніше зрозумієш шо "пахати на дядю" не дасть результату тим краще буде для тебе і для твоїх фінансових справ

То ти саме тому вже більше півроку роботу шукаєш? :)

Чи кажуть?

Я пробував і можу стверджувати, що доля правди в його словах є

Повір, якщо в людини є задатки то вона без грошей почне справу і розбагатіє. Принаймі я знаю кількох таких ;)

То ти і сам не пробував, а лише чув? ;)

• +1 1
Опубліковано

Чи кажуть?

Я пробував і можу стверджувати, що доля правди в його словах є

То ти і сам не пробував, а лише чув? ;)

1) Є то є! Але він же ще певно не пробував, щоб таке стверджувати!

2) Пробую, але ще на відміну від знайомих не "розбагатів" :D

Опубліковано (змінено)
То ти саме тому вже більше півроку роботу шукаєш?

так шукаю!

адже мені до власного бізнесу ше "пахать пахать и ше раз пахать".....

щоб розпочати свій бізнес потрібно кошти...

а де мені ті кошти взяти? вкрасти? уви я не такий!

тому і шукаю роботу!

Змінено користувачем HelloBoy
Опубліковано
То ти саме тому вже більше півроку роботу шукаєш?

так шукаю!

адже мені до власного бізнесу ше "пахать пахать и ше раз пахать".....

щоб розпочати свій бізнес потрібно кошти...

а де мені ті кошти взяти? вкрасти? уви я не такий!

тому і шукаю роботу!

Ні.

1) Тра пізнати себе, що є в тобі такого, щоб воно кому небуть було тра, і за що б могли платити кошти

2) Потім: вчитись, вчитись і вчитись цьому, навіть за їжу, навіть за безоплатно!

3) Щоб почати свою сраву не треба красти, можна почати по тихеньку: копійка за копійкою, в залежності від обраної спеціалізації. Не оспорюю, що капітал прискорить розвиток бізнесу на подобі "ракети", але не кожен же ним володіє.

ІМХО Коли почнеш з "0" то є можливість здобути досвід, а ось коли почнеш з капіталу то є ризик необачно його втратити і доведеться все ж таки починати з "0"

Опубліковано

тому і шукаю роботу!

Можливо і чоловік "тому" шукає роботу, а ти його в бізнес посилаєш. Та й не усім треба той бізнес. А то як усі підуть в той бізнес, то хто двори замітати буде?

• +1 1
Опубліковано

тому і шукаю роботу!

Можливо і чоловік "тому" шукає роботу, а ти його в бізнес посилаєш. Та й не усім треба той бізнес. А то як усі підуть в той бізнес, то хто двори замітати буде?

А ти думаєш з підмітання дворів не можна зробити бізнес? Бізнес то не лише "барижнічество", а й виробництво, послуги, тощо. ;)

П.С.

Я краще платитиму прибиральнику, двірнику сам і оберу того прибиральника/двірник5а який мені більше сподобається, і в кінці кінців спитаю його за якість виконаної роботи, ане той що нам насаджують ЖЕКи, з яких і спитати нічого не можна.

Опубліковано

А ти думаєш з підмітання дворів не можна зробити бізнес? Бізнес то не лише "барижнічество", а й виробництво, послуги, тощо. ;)

Ти от читаєш, що я пишу, а зрозуміти не можеш...

Я краще платитиму прибиральнику, двірнику сам і оберу того прибиральника/двірник5а який мені більше сподобається, і в кінці кінців спитаю його за якість виконаної роботи, ане той що нам насаджують ЖЕКи, з яких і спитати нічого не можна.

Це вже зовсім інше питання...

• +1 1
Опубліковано

Ти от читаєш, що я пишу, а зрозуміти не можеш...

Це вже зовсім інше питання...

Пардон Сір не збагнув ваш тонкий, завуальований, Ангілійський гумор :D

Опубліковано

щоб заробляти у Луцьку 3000-4000 UAH/міс. що треба вміти?

Поділіться думками і досвідом

Пропоную такий шлях:

http://dou.ua/lenta/interviews/profit-show-live-dmitry-korchevskyy-itstep/

Мається наувазі - ІТ-напрямок (але спочатку трошки підучитись). Зарплати там достойні, можна працювати на себе (фріланс), і ще багато очевидних переваг.

Учасники подкасту, як на мене, влучно підкреслюють ту проблему, що в наших школах діти, та й взагалі люди (батьки) навіть не підозрюють, що програмісти, дизайнери, інші працівники ІТ-індустрії можуть заробляти на порядок більше, ніж ті самі юристи, адвокати, фінансисти, банкіри.

І не обовов'язково бути відмінником з математики. Програмування - на даний момент, це далеко не математика, хоча логічне мислення ніхто не відміняв.

Якщо є звичайно бажання, час та цілеспрямованість.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

А я все таки погоджусь з нікелем. Треба знати межу своїх потреб. Не всім потрібен бізнес, і не всі готові жертвувати 100% часу заради грошей. Вони - засіб, а не мета

• +1 1
Опубліковано

Скажу так, що деякі умудряються і з 300 доларів стартанути, як варіант привести якогось товару який всім треба, а тут в нас його немає.

Скажете що у нас є все? Брехня, як до справи то нічого немає толкового за адекватну ціну, і парадокс в тому що якщо починаєш шукати то дійсно немає такого товару, який підходив би вам.

Опубліковано

Не всім потрібен бізнес

"Есть разница между понятиями быть бедным и быть разоренным. Разорение - явление временное, а бедность - явление постоянное". Р.Киосаки "Богатый папа, Бедный папа".

• +1 1
Опубліковано

"Есть разница между понятиями быть бедным и быть разоренным. Разорение - явление временное, а бедность - явление постоянное". Р.Киосаки "Богатый папа, Бедный папа".

А яке відношення це має до цитати? :)

Опубліковано

А яке відношення це має до цитати?

Різниця, про яку говориться у моїй цитаті, полягає у бізнесі, про який говориться у вашій цитаті. І це не спор, +1 до вашого посту, з яким я повністю згідна, був моїм.

Надалі: старайтесь читати "между строк". Я троль, а тому не маю такої розкоші, як ви, - маю лише 5 дозволених постів на день.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...