Перейти до змісту

Шукаю бізнес партнерів.

Serg20279

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю відповідальних , адекватних, і інергійних людей,

які готові стати патрнерами,

і хочуть розпочати власний дуже прибутковий бізнес.

Суть справи--- це просуваня на світовому ринку продукту який не має конкурентів.

Бізнес без кордонів.

Умови для співпраці.

Наявність мобільного телефону який постійно включени і в мережі з можливістю здійснювати дзвінки.

Наявність компютера , ноутбука , планшета, з доступом до мережі інтернет. (дома, офіс, інтернет кафе,мережа Wi-Fi )

Наявність пластикової карти для розрахунку через інтернет,

як варіант Інтернет карта і система приват 24, або щось схоже.

Стартовий капітал становить --- 63$, ---з таким стартом є парнери які заробляли за 2-ва тижні від 200$ до 800$.

Стартовий капітал в ідеалі це бажано ще + 620$ ---( відбиваюця від 2-х тижнів до 2-х місяців і пертворюються в 1200$ ,залежить тільки від наполегливості самого парнера, превірено на практиці!!!!).

Вік 20 до 60 років.

Графік роботи обираєте самі.

Виплати кровно заробленого відбуваюця що тижня, тільки в Гривні по курсу НБУ.

Всі деталі і запитання за телефонами.

мтс 095 911 200три

лайф 063 321 20 шість 9

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 21:50, Serg20279 сказав:

Стартовий капітал становить --- 63$, ---з таким стартом є парнери які заробляли за 2-ва тижні від 200$ до 800$.

Стартовий капітал в ідеалі це бажано ще + 620$ ---( відбиваюця від 2-х тижнів до 2-х місяців залежить тільки від наполегливості самого парнера, превірено на практиці!!!!).

Поясни но, я так зрозумів що чим меньше вкладаєш то більше і бистріше заробляєш чи як то???

В 18.12.2012 в 21:53, georg сказав:

Нах тебе конкуренты, сам зарабатывай.

Или 63 бакса найти не можешь?

Я так зрозумів що це просто дуже совісна людина, яка хоче допомогти і ншим, а не так як всі, "моя хата з краю нічого не знаю"!

Опубліковано

Я вже стартанув і досить вдало + всю рідню підтянув , але сам ти не воїн, це командний бізнес, чинм нас більше, тим більший прибуток.

Іце не те що мені вже три рази за сьогодні тьотка з М М М звонила, на четвертия попроси щоб ставила вже відмітку що мені телефонувала.

Опубліковано
  Цитата
Суть справи--- це просуваня на світовому ринку продукту який не має конкурентів.

З таким правописом конкурентів і справді не буде.

Пишіть ще - диктанти, твори, перекази (с)

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 21:57, Serg20279 сказав:

Я вже стартанув і досить вдало + всю рідню підтянув , але сам ти не воїн, це командний бізнес, чинм нас більше, тим більший прибуток.

Фи...обыкновенный пирамид...хочетЦа уже какого нибудь креатива...:)

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 21:58, AK88 сказав:
  Цитата

Вибачте але писати не навиджу, краще дивитися в очі і говрити, або телефоном.

Опубліковано
  Цитата

озвучте публічно назву 100501 гербалайфу\присадки\тянь-ши\порошку з копит козєрога....

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 22:01, Serg20279 сказав:

Напиши хоть що за товар, з якої групи товарів??? що не має конкурентів!

може то мелафон?

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 22:00, Андрій Віталійович сказав:

поле чудес в стране дураков (с)

Та ні , просто нас нас натаскали що ми повинні як раби пахати за станками за копійки, а про іші можливості заробітку нам зась знати.

А вони існують, і я пропонуюодин із них, цілком легальний.

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 22:01, Serg20279 сказав:
  В 18.12.2012 в 21:58, AK88 сказав:
  Цитата

Еріксонівський гіпноз? NLP? 25-й кадр? Навіювання? Психотронні технології? За 63 бакси?

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 22:05, AK88 сказав:

Еріксонівський гіпноз? NLP? 25-й кадр? Навіювання? Психотронні технології? За 63 бакси?

мля, ще банк сперми забувся.

Опубліковано

Ок по проханню аудиторії це mpg boost біокаталізатор пального, для двигунів внутрішнього згорання.

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 22:10, georg сказав:
  В 18.12.2012 в 22:09, Nokian сказав:

Думаю, це ,,дуже дешеві,, дзвінки.

А нафиг 63 бакса?

Такі умови .

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 22:09, Serg20279 сказав:

Ок по проханню аудиторії це mpg boost біокаталізатор пального, для двигунів внутрішнього згорання.

скільки тобі років, авто є?

Опубліковано

Авто маю, японець і дуже йому до смаку цей буст, заливаю гидоту що звеця бензин добавляю 2мл буста на 10 літрів того що звеця бензином і мотор шепче на одному дихані.

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 22:11, Serg20279 сказав:
  В 18.12.2012 в 22:10, georg сказав:
  В 18.12.2012 в 22:09, Nokian сказав:

Думаю, це ,,дуже дешеві,, дзвінки.

А нафиг 63 бакса?

Я теж це Амирикосам сказав , а вони мені внас такі умови для контракту на рік і ведення вашої бугалтерії.

ти адекватно сприймаєш дійсність?

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 22:19, Serg20279 сказав:

Авто маю, японець і дуже йому до смаку цей буст, заливаю гидоту що звеця бензин добавляю 2мл буста на 10 літрів того що звеця бензином і мотор шепче на одному дихані.

То вин не шепче, вин матюжиться...по японски...

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 22:19, Serg20279 сказав:

А можна плюнути вам в бак авто безкоштовно? Думаю, що двигун не помітить різниці )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...