Перейти до змісту

До холостяків: які вареники обираєте?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нечасто, але доводиться раз в місяць купувати напівфабрикати у вигляді морожених вареників. І майже щоразу трапляється така фігня, що вареник тільки в воду опустився - вже за дві хвилини на ньому тріщини:

2012121809.jpg

Хто знає, вареники якого виробника не грішать розварюванням? :)

Варіант "женись!" не пропонувати...

Опубліковано

Нечасто, але доводиться раз в місяць купувати напівфабрикати у вигляді морожених вареників. І майже щоразу трапляється така фігня, що вареник тільки в воду опустився - вже за дві хвилини на ньому тріщини:

2012121809.jpg

Хто знає, вареники якого виробника не грішать розварюванням? :)

чесно як попаде. було що пробував пару раз одну і туж фірму, то одні нормально інші розварюєтся))

пробуй сам ліпити)) цікавож)

Опубліковано

Про пельмешки скажу:

"белый медведь" вроде, или "большой медведь" - покупал в сильпо оокло варшавки, правда 900 гр - 49,00грн, но по вкусовым больше понравились из там-тама, по 3,50грн за 100 гр

Опубліковано

Знайомий одружений і купляють вони вареникі (різні) пілімені в однієї жінки каже що супер. що по скількиі де ту жінку шукати я не знаю!П.С Отве до холостяків: які вареникі обираєте? я обираю жіночі вареникі.

Опубліковано

в магазині від Тростянця, який знаходиться по пр.Грушевського, навпроти роддому-обласної лікарні (та не тільки...їхніх точок по Луцьку вроді пару штук) продаються пельмені тростянецькі - власного виробництва - по 29 грн./кг. та вареники власного виробництва - десь по 15 грн/кг.)

так народ їх розгрібає моментально - дуже смачні..і не розварюються)

сам їх частенбко купую...

Опубліковано

А варіант "сам навчись робити" ? :) Я пельмені робив, вареники робив та чебуреки (останніми, рецептом ділилася sweetlena). Тільки не кажи - "прийди та наробимо(иш) вареників".

А-Тос давно спаскуджена марка. Як варіант - власне виробництво "Там-Там"-у. Купували їхні голубці (от їх не пробував ще робити..) то навіть смачні. І не розкипають. Головне добре заправити (томатна паста та сметана, ну і пасерована морква з цибулею).

Опубліковано

Вопак , той що на Театральному .

Років 2 брав там вареники з "картоплею і сиром" і "сиром солодким " та пельмені , власне виробництво . Останній раз брав літом

Опубліковано

Варіант "навчитися" не підходить. Тому що я не є великим шанувальником вареників, і вчуся готувати лише те, що сам дуже полюбляю. А напівфабрикатні вареники потрібні, коли немає багато часу на приготування їжі, і це найменше зло з усіх можливих напівфабрикатів. Тому що-що, а вареники я ліпити точно не планую - краще суші накручу, це в мене ліпше виходить :)

я обираю жіночі вареникі.

А я з картоплею :)

Опубліковано

насправді суть в тому, щоб їх зробити і вони собі десь в морозилці валялися (лежали). Щоб потім РАЗ і вкинув у воду і все - готово.

Опубліковано

Ліплю сам. Підтримую Zhenya, зліпив, і закинув в морозилку. Пробував колись напівфабрикатні вареники, крохмальний слиз замість картоплі, охота їх купляти зникла мабуть назавжди.

Борошно роблю за таким рецептом:

Пшеничне борошно – 500 г

Яйця – 2 шт.

Олія – 1 ст. ложка

Вода – 200 г

Сіль – 1/2 ч. ложки

Висипати борошно, зробити ямку, влити воду, сіль, олію, яйця, і вимішувати, підбираючи борошно з усіх боків.

Опубліковано

Варіант "навчитися" не підходить. Тому що я не є великим шанувальником вареників, і вчуся готувати лише те, що сам дуже полюбляю. А напівфабрикатні вареники потрібні, коли немає багато часу на приготування їжі, і це найменше зло з усіх можливих напівфабрикатів. Тому що-що, а вареники я ліпити точно не планую - краще суші накручу, це в мене ліпше виходить :)

я обираю жіночі вареникі.

А я з картоплею :)

Ну це і так ясно...... бо якби вибирав жіночі вареникі то цієї теми не булоб.....

Опубліковано

Нема терпіння готувати будь-що, а тут радите "зліпи сам". Танунах!

Раніше купував, що попадеться, смаки сильно не відрізнялись (да, я не гурман). З часом почались проблеми зі шлунком з таким харчуванням. Зрозумів, що треба змінювати свої погляди на кухню, треба щось готувати нормальне. Знайшов найоптимальніший варіант - женитись! :_31: Так і зробив! :_07:

Опубліковано

З часом почались проблеми зі шлунком з таким харчуванням. Зрозумів, що треба змінювати свої погляди на кухню, треба щось готувати нормальне. Знайшов найоптимальніший варіант - женитись! :_31: Так і зробив! :_07:

Прально! Краще язва збоку на подушці, ніж у шлунку! :)

Жіночки, я жартую ;)

Опубліковано

Вопак , той що на Театральному .

Років 2 брав там вареники з "картоплею і сиром" і "сиром солодким " та пельмені , власне виробництво . Останній раз брав літом

Не лише у тому Вопаці.Раніше регулярно брали власного виробництва Вопак. Вони з картоплею - смачні, та і розвалюються мало.

Опубліковано

#Раджу спробувати вареники з картоплею "Добра кухня" (Ковель).

В нас продаються в Хутірці на Перемоги-Грибоєдова, в "Нашій рябі" (?) на Грушевського перед Грабінскі. Купую тільки з картоплею, але там є і з картоплею і грибами, з картоплею і шкварками тощо. Також вони ліплять пельмені (шось я їх не розпробував, але їх є видів 5, то мо просто не мої були :) ), бендерики, чебуреки тощо.

+1 за Тростянецькі магазини

В Тростянецьких вареників вже дууууууже давно не бачив.
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Сьогодні купувала вареники з картоплею в Салюті на пр-ті Грушевського. Їхнє власне виробництво. Не розварюються, начинки багато. Досить смачно.

Опубліковано

Якщо зацікавить - можу дати номер тел. дуже хорошої господині, яка ліпить на замовлення. Смачно та не дорого.

Опубліковано

Якщо зацікавить - можу дати номер тел. дуже хорошої господині, яка ліпить на замовлення. Смачно та не дорого.

Галинкас +1, беру в тої господині регулярно. Поки нарікань не було. Дякую, що познайомила...

Опубліковано

Прошу озвучити номер телефону тієї господині. Варенички дуже полюбляю ...

• 1 рік потому...
Опубліковано

Вареники ТМ "Геркулес" - найсмачніші з тих, що доводилось їсти

А ти сама не можеш наліпити що купуєш хімію??))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...