Перейти до змісту

Домашня Піца

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Найкращу піцу в світі робить моя дружина!

П-ф-ф-ф-ф! перепробував усю??? Найкращу роблю я! Будемо сперечатися?

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо я роблю піцу (домашню) майже завжди використовую дрогобицьку, і мисливські (кабаноси) + перець болгарський(інколи), кусочки помідорів також інколи.Ну і король піци-це сир тільки мало хто знає, що сир по правильному дається спочатку,перед начинкою ,(а не затирається по повній :0159: ) але які правила :0155: якщо ми готуємо домашню піцу!))))))))

Опубліковано
Ну і король піци-це сир

А мені без сиру роблять). Колись, коли я ще випивав, закусили 1 літру сомогону літрою сметани (це на двох). З того часу, уже більше десяти років ніякого молочного взагалі не можу їсти :0155: :_07:

• 4 тижня потому...
Опубліковано

А хто вміє/знає як зробити в домашніх умовах гостру олійку до піци? Знайшла в неті такий рецепт http://webspoon.ru/receipt/ostroe-maslo , а хочеться на вигляд і смак як у фелічіті наприклад...

Опубліковано

як зробити в домашніх умовах гостру олійку до піци?

Сушений гострий червоний перець і оливкова олія. Настоювати кілька тижнів. Так сказали офіціанти з "Фелічіти".

Опубліковано

Найкращу роблю я! Будемо сперечатися?

І це, друзі, правда! Чиста правда!

П.С. Ну то коли приходити в гості, бо я вже призабула її смак :)

Опубліковано

Найкращу роблю я! Будемо сперечатися?

І це, друзі, правда! Чиста правда!

П.С. Ну то коли приходити в гості, бо я вже призабула її смак :)

Як можна так "розсуждати" ви що їли піццу "Саши Іванова"??? . Мав справу з "Zheny@",так видно що людина з толком і руки не з того місця, короче толковий. І що це найкращий "Пиццейоло"! Ще раз переконуюсь що на "Борді" якщо ти без друзів то просто" - ", а з друзями "+".

Опубліковано

і руки не з того місця

1474.gif

Ну дякую...Тепер в мене і руки не з того місця...

Як можна так "розсуждати" ви що їли піццу "Саши Іванова"???

З тої піци, що вона їла, моя їй сподобалася найбільше.

Опубліковано

і руки не з того місця

1474.gif

Ну дякую...Тепер в мене і руки не з того місця...

Як можна так "розсуждати" ви що їли піццу "Саши Іванова"???

З тої піци, що вона їла, моя їй сподобалася найбільше.

Да ти не зрозумів, мав наувазі що руки в тебе "НЕ" з того місця "НЕ" з сраки ростуть)))) можливо я щось не так(( вибачай.

Ну сподобалася, той добре.

Опубліковано

Як можна так "розсуждати" ви що їли піццу "Саши Іванова"??? . Мав справу з "Zheny@",так видно що людина з толком і руки не з того місця, короче толковий. І що це найкращий "Пиццейоло"! Ще раз переконуюсь що на "Борді" якщо ти без друзів то просто" - ", а з друзями "+".

Юра, думаю ми з Zheny@ приймемо пропозицію продегустувати твої кулінарні шедеври і Саши Іванова також. якщо нас ними пригощатимуть.

А на рахунок друзів, то знаходьте друзів тут, на борді, таких, які підтвердять, що yura-patriot це "класний чувак, його кінцівки виросли з правильного місця, піца у нього - зашибісь!" - ну і так далі.

І ще, Юра, піца у Жені класна, просто тому, що він любить і вміє готувати, робить це дуже щиро і дуже смачно. Може й ви з Сашою так можете, та на жаль я не куштувала, тому сказати нічого не можу :)

Опубліковано

Юра, думаю ми з Zheny@ приймемо пропозицію продегустувати твої кулінарні шедеври і Саши Іванова також. якщо нас ними пригощатимуть.

А на рахунок друзів, то знаходьте друзів тут, на борді, таких, які підтвердять, що yura-patriot це "класний чувак, його кінцівки виросли з правильного місця, піца у нього - зашибісь!" - ну і так далі.

І ще, Юра, піца у Жені класна, просто тому, що він любить і вміє готувати, робить це дуже щиро і дуже смачно. Може й ви з Сашою так можете, та на жаль я не куштувала, тому сказати нічого не можу :)

Так вже сказали94d983eb65d60bd86cbe5cb198e880e5.gif

Мда: ще раз переконуюсь! будь-ласка не перекручуйте.

Я говорив, що мав справу з "Zheny@" (куліранії не стосується)про його кінцівки я вибачився, якщо ви не правильно прочитали, або я можливо не правильно написав, "ай єм сорі!" Ні разу не їв піцу Саши, тому і не говорю чия краща, знаходити друзів на Борді ось це розумно 3a83435f423339297863229f911e5406.gifа я вже хотів посватитися61f57ad37df9a90d4933486573a57932.gif. Ще одне, я не дуже "любітєль" готувати, думаю якщо людина готовить будь-що(для інших, я наприклад для сім"ї) ще вже щирість. Не думаю що створюю шедеври ((але думаю, що немаю права говорити в кого це виходить найкраще.

PS:прошу нічого не перекручувати, я взагалі дуже добрий, але коли полюбив Борд, зрозумів що треба бути трішки таким68d8f119ab8b43377b85a7a3ded24294.gif, аби не бути такимd4fe0d95dffe96598d4ea7be24e6d587.gif . Не ображайтеся, на Борді "великіх" друзів не шукаю, якщо у вас є, я не те що радий, а дуже, дуже радий. Я більш ніж впевненний "на вкус и цвет товарищей нет" ну хіба це не правда.А взагалі dd43ff823eb221ac7cbdeb3becb33d3a.gif

• 1 місяць потому...
  • 3 місяця потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Вчора вийшла шикарна піца із залишків їжі в холодильнику.

Ось така черговість шарів вийшла:

1. домашній майонез +творог+змелена грибна трава+змелене насіння кропу+змелений базилік=все в блендері змішати.

2. печена картопля+зварена цвітна капуста+зварена брюселька+2 помідора=все в блендері змішати.

3. оливки+скибочки помідора+полоски перцю солодкого+жменька вареної квасолі

4. Тертий твердий сир(маздам+російський+пармезан+ще якийсь)

Донька,коли дивилась,що я туди кидаю категорично відмовилась їсти.Але коли спробувала скибочку,то причмокуючи сказала відкласти їй шматок.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Женя!!!!!! хорош празнувати)) роби піццу))

Ось моя, пишу як є, виглядає "тіпа суха" насправді все гуд,ну в мене такий фотік у смарті(( так мені захотілося, і так далося ууухххх..

post-23661-0-14583000-1420228650_thumb.j

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Если научиться делать коржи, то пицца дома будет намного вкуснее. Хотя что там учиться )))

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...