Перейти до змісту

Домашня Піца


Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Для тіста необхідно:

2 скл.борошна, 1 ч.л. цукру, 0,5 ч.л.солі, 15 гр. дріжджів (якщо сухі, то 0,5 ст.л.),

приблизно 3/4 скл.теплої води - замішуємо тісто і вистоюється 3 год.

Потім розкачуємо тоненько (прибл. 0,5 см) і на деко, змащене олією і посипане трішки мукою,

тіско колимо виделкою, змащуємо кетчупом чи соусом, посипаємо базиліком і виложуємо начинку (ковбаску, м'яско, чи овочі, майонез і тертий сир).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
Настоящее тесто для пицци делается без дрожжей обычным методом... Мука вода .... НО она тчательно перемешивается постоянно.... И смазывается обычным оливковым маслом...

Тесто для пицци не должно иметь ни вкуса ни запаха. Не должно подыматся больше чем на 7-10 мм....

Все остальное считается обычными пирожками с большой начинкой....

Работал год в пиццерии знаю точно :)))

Вибачте що на російській, просто знайшов в неті. Хто знає рецепт справжнього тіста для піци без дріжджів? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Малий підсказав тісто посипати середземноморськими травами, дрібниця, але смаку придає.

Для тіста необхідно:

2 скл.борошна, 1 ч.л. цукру, 0,5 ч.л.солі, 15 гр. дріжджів (якщо сухі, то 0,5 ст.л.),

приблизно 3/4 скл.теплої води - замішуємо тісто і вистоюється 3 год.

Потім розкачуємо тоненько (прибл. 0,5 см) і на деко, змащене олією і посипане трішки мукою,

тіско колимо виделкою, змащуємо кетчупом чи соусом, посипаємо базиліком і виложуємо начинку (ковбаску, м'яско, чи овочі, майонез і тертий сир).

смачне тісто виходить...самі постійно робимо по цьому рецепту..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні готували тісто за ось цим рецептом http://www.koolinar.ru/recipe/view/8798

Вийшло доволі смачно :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

А в кого тісто виходить як в Фелічиті? Поділіться рецептом плз

* 350г. борошна

* 250мл. теплої води

* 2ч. л. сухих дріжджів

* 2ст. л. оливкової олії

* сіль

Сухі продукти змішати, додати воду, розмішану з олією. Замісити молоде тісто, змазати оливковою олією і залишити на 25-40 хв. Розділити на 3 частини (з середні піцци). Скатати кулю (якщо зарідке тісто - можна трохи домісити), покласти на підготовлене деко, приплюснути посередині і, починаючи з середини по колу продавлювати пальцями, створюючи тонкий круглий корж. Обов'язково тісто змазувати томатним соусом, бажано приготованим самостійно. Майонезу не додавати категорично. На соус зразу тертий сир гострих сортів, а на сир уже все інше. Базилік і т.п. після того, як дістанете з духовки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.......Майонезу не додавати категорично......
А чьому так категорично?

Тому що піца з майонезом це - не правильний гарячий бутерброд. :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема :(

Такое в Сильпо видела)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема :(

Такое в Сильпо видела)))))

ага, і на Варшавці бабульки в бочечках іноді продають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, і на Варшавці бабульки в бочечках іноді продають

В бабульок хіба не мариновані?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в кого тісто виходить як в Фелічиті? Поділіться рецептом плз

* 350г. борошна

* 250мл. теплої води

* 2ч. л. сухих дріжджів

* 2ст. л. оливкової олії

* сіль

Сухі продукти змішати, додати воду, розмішану з олією. Замісити молоде тісто, змазати оливковою олією і залишити на 25-40 хв. Розділити на 3 частини (з середні піцци). Скатати кулю (якщо зарідке тісто - можна трохи домісити), покласти на підготовлене деко, приплюснути посередині і, починаючи з середини по колу продавлювати пальцями, створюючи тонкий круглий корж. Обов'язково тісто змазувати томатним соусом, бажано приготованим самостійно. Майонезу не додавати категорично. На соус зразу тертий сир гострих сортів, а на сир уже все інше. Базилік і т.п. після того, як дістанете з духовки.

Пользусь этим рецептом уже 3ри года, самый вкусный!!!!

Только я готовое раскатоное тесто слоем 5мм, сначала смазываю оливковым маслом, тонким слоем, потом сверху тоже очень тонко, томатной пастой, и уже сверху ложу всю начинку в один слой, второй слой это сыр, и чем больше свежего базилика тем ароматнее и вкуснее!!!

Время выпечки 10-15минут :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема :(

Знайомий возить продукцію з Італії, є такі помідори Sugo у власному соку з базиліком та зеленню. Скляна банка 1л. коштує 20 грн. Якщо цікавить, пишіть в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пользусь этим рецептом уже 3ри года, самый вкусный!!!!

Якраз сьогодні готувала за схожим рецептом. Тісто дуже сподобалось в роботі - зовсім не липне до рук!

Знайомий возить продукцію з Італії, є такі помідори Sugo у власному соку

Дякую, вже з"явились в Фуршеті. Сьогодні купила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 року потому...
  • 4 місяця потому...

піца з ковбаси - це збочення. імхо

Піца з салямі - це класика "жанру". От тільки українські виробники ковбас так і не навчилися робити справжню Салямі.

"Діабло" (салямі, пепероні, сир) - моя улюблена. Якщо готую піцу вдома, використовую перець "Верес".

post-10440-0-18187300-1374937829_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо готую піцу вдома, використовую перець "Верес".

А я його сам роблю. Купую на базарі стручки, або ж якщо вродять на дачі, то дачний.

Рецептом уже ділився в темі "Аджика".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 7 місяців потому...

Кум порадив забабахати піцу з фаршом і плавленим сирком. Обжарити цибульку з фаршем добавити приправи, часничок видушити, потім розложити на тісто (змазане томатною пастою і майонезом)я роблю так в тарілці до майонезу добавляю пасту і вимішу, пасти не багато щоб був світло рожевий колір. Ну а зверху натерти сир плавлений(перед тим положити в морозилку щоб підмерз і добре натерався) можна в перемішку з звичайним російським, буде ще краще.

PS: робив вже не раз особисто мені дуже подобається, дружина каже "так собі" більше похоже на пиріг з м"ясцем)). Так згоден не для гурманів,але як для перекуса да щей із чаєм ммммм..........))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Кум порадив забабахати піцу з фаршом і плавленим сирком.

За бугром це називають "лазань'я" :) Рецепт можеш погуглити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кум порадив забабахати піцу з фаршом і плавленим сирком.

За бугром це називають "лазань'я" :) Рецепт можеш погуглити.

Нє,нє, це не лазан"я(тісто-начинка,тісто-начинка,і так декілька разів+ соус бешамель),а це сама справжня домашня піца, просто тісто і багато начинки+ сирок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домашня піца, це - вот! :)

Фарш - уже не піца! А якийсь не закритий біляш!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домашня піца, це - вот! :)

Фарш - уже не піца! А якийсь не закритий біляш!

Біляш! ))))), бачиш як на мене домашня піца, це тісто, багато начинки, в принципі можна сказать різної, ну крім там всяких морцепан, мідій, фуагра ну ти поняв без дорозни тої, ну і сиру побільше, зрозуміло що це трішки не то, але принаймі спосіб приготування як звичайної класичної піци.

Не закритий біляш )))))))))))) прикольно звучить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...