Перейти до змісту

Домашня Піца


Zheny@

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, kayot сказано:

Юрчик, тісто окремо катав чи готове взяв?

 Купив у Там-там,реально  Бомба! я вже  писав і не раз і не тут (вроді би),бляха заплатив 9грн. ще і залишилося, але головне що тісто саме то що тра!!!не те що впадло самому катати,а просто не хочу паритися,бо воно шикарне саме для піци)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
8 годин тому, kayot сказано:

Слойоне чи просте?

Да воно у них тільки одне,у тому відділі де готові салати,звичайне дріжджове.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
On 05.04.2008 at 22:41, foxx77 сказано:

Напиши рецепт майонеза будьласка.

Я роблю наприблизно. І нашвидкоруч. На одне яйце - 1 столова ложка оцту, 1 чайна солі і одна чайна цукру. І в процесі змшування того всього блендером доливаю олію, допоки не загусне і не набуде консистенції і кольору майонезу яку я бажаю на той момент. В кінці можна додати гірчиці. Солі та цукру можна трохи менше. Я пробувала деколи буває пересолений. З часом "на автоматі" навіть оцет перестаєш міряти точно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...
On 13.03.2014 at 17:20, Zheny@ сказано:

Домашня піца, це - вот! :)

Фарш - уже не піца! А якийсь не закритий біляш!

Піца з фаршем - болоньєзе. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 7 місяців потому...

Підніму тему.
Ви ж були в кафешці напроти ЦНАП.

Там вже 30 років роблять одну ту саму піцу.
Неможу ніяк зрозуміти як вони роблять коржі?, які виходять як тільки що спечені, хоча це заготовки бо піца приноситься швидко.
І що там за начинка? Там не просто сир, там якась суміш.
Хтось знає як вони то всьо готують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 року потому...

Сезон піци розпочався!

Зараз сама смачна піца виходить,  всі інгредієнти є і всі свіжі! Помідори, перець, гриби... мм..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...