Lyusya Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 13:50 #51 Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 13:50 Для тіста необхідно:2 скл.борошна, 1 ч.л. цукру, 0,5 ч.л.солі, 15 гр. дріжджів (якщо сухі, то 0,5 ст.л.),приблизно 3/4 скл.теплої води - замішуємо тісто і вистоюється 3 год. Потім розкачуємо тоненько (прибл. 0,5 см) і на деко, змащене олією і посипане трішки мукою, тіско колимо виделкою, змащуємо кетчупом чи соусом, посипаємо базиліком і виложуємо начинку (ковбаску, м'яско, чи овочі, майонез і тертий сир).
valuzk Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 14:03 #52 Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 14:03 Настоящее тесто для пицци делается без дрожжей обычным методом... Мука вода .... НО она тчательно перемешивается постоянно.... И смазывается обычным оливковым маслом...Тесто для пицци не должно иметь ни вкуса ни запаха. Не должно подыматся больше чем на 7-10 мм.... Все остальное считается обычными пирожками с большой начинкой.... Работал год в пиццерии знаю точно )) Вибачте що на російській, просто знайшов в неті. Хто знає рецепт справжнього тіста для піци без дріжджів?
Kusya Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 14:12 #53 Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 14:12 Малий підсказав тісто посипати середземноморськими травами, дрібниця, але смаку придає.Для тіста необхідно:2 скл.борошна, 1 ч.л. цукру, 0,5 ч.л.солі, 15 гр. дріжджів (якщо сухі, то 0,5 ст.л.),приблизно 3/4 скл.теплої води - замішуємо тісто і вистоюється 3 год. Потім розкачуємо тоненько (прибл. 0,5 см) і на деко, змащене олією і посипане трішки мукою, тіско колимо виделкою, змащуємо кетчупом чи соусом, посипаємо базиліком і виложуємо начинку (ковбаску, м'яско, чи овочі, майонез і тертий сир).смачне тісто виходить...самі постійно робимо по цьому рецепту..
erica Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 14:45 #54 Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 14:45 А в кого тісто виходить як в Фелічиті? Поділіться рецептом плз
sweetlena Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 20:41 #55 Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 20:41 Сьогодні готували тісто за ось цим рецептом http://www.koolinar.ru/recipe/view/8798 Вийшло доволі смачно
koi30 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 12:50 #56 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 12:50 А в кого тісто виходить як в Фелічиті? Поділіться рецептом плз * 350г. борошна * 250мл. теплої води * 2ч. л. сухих дріжджів * 2ст. л. оливкової олії * сільСухі продукти змішати, додати воду, розмішану з олією. Замісити молоде тісто, змазати оливковою олією і залишити на 25-40 хв. Розділити на 3 частини (з середні піцци). Скатати кулю (якщо зарідке тісто - можна трохи домісити), покласти на підготовлене деко, приплюснути посередині і, починаючи з середини по колу продавлювати пальцями, створюючи тонкий круглий корж. Обов'язково тісто змазувати томатним соусом, бажано приготованим самостійно. Майонезу не додавати категорично. На соус зразу тертий сир гострих сортів, а на сир уже все інше. Базилік і т.п. після того, як дістанете з духовки.
Aisberg Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 13:23 #57 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 13:23 .......Майонезу не додавати категорично......А чьому так категорично?
yura2281 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 19:37 #58 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 19:37 .......Майонезу не додавати категорично......А чьому так категорично? Тому що піца з майонезом це - не правильний гарячий бутерброд.
erica Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:09 #59 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:09 Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема
sashulya Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:22 #60 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:22 Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема Такое в Сильпо видела)))))
talja Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:24 #61 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:24 Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема Такое в Сильпо видела))))) ага, і на Варшавці бабульки в бочечках іноді продають
erica Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:26 #62 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:26 ага, і на Варшавці бабульки в бочечках іноді продаютьВ бабульок хіба не мариновані?
Tanushka Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 10:31 #63 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 10:31 А в кого тісто виходить як в Фелічиті? Поділіться рецептом плз * 350г. борошна * 250мл. теплої води * 2ч. л. сухих дріжджів * 2ст. л. оливкової олії * сіль Сухі продукти змішати, додати воду, розмішану з олією. Замісити молоде тісто, змазати оливковою олією і залишити на 25-40 хв. Розділити на 3 частини (з середні піцци). Скатати кулю (якщо зарідке тісто - можна трохи домісити), покласти на підготовлене деко, приплюснути посередині і, починаючи з середини по колу продавлювати пальцями, створюючи тонкий круглий корж. Обов'язково тісто змазувати томатним соусом, бажано приготованим самостійно. Майонезу не додавати категорично. На соус зразу тертий сир гострих сортів, а на сир уже все інше. Базилік і т.п. після того, як дістанете з духовки. Пользусь этим рецептом уже 3ри года, самый вкусный!!!! Только я готовое раскатоное тесто слоем 5мм, сначала смазываю оливковым маслом, тонким слоем, потом сверху тоже очень тонко, томатной пастой, и уже сверху ложу всю начинку в один слой, второй слой это сыр, и чем больше свежего базилика тем ароматнее и вкуснее!!! Время выпечки 10-15минут
GalinkaS Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 11:06 #64 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 11:06 Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема Знайомий возить продукцію з Італії, є такі помідори Sugo у власному соку з базиліком та зеленню. Скляна банка 1л. коштує 20 грн. Якщо цікавить, пишіть в приват.
erica Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 18:53 #65 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 18:53 Пользусь этим рецептом уже 3ри года, самый вкусный!!!!Якраз сьогодні готувала за схожим рецептом. Тісто дуже сподобалось в роботі - зовсім не липне до рук!Знайомий возить продукцію з Італії, є такі помідори Sugo у власному сокуДякую, вже з"явились в Фуршеті. Сьогодні купила.
MaestroA Опубліковано 27 Липня, 2013 в 15:09 #67 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 15:09 піца з ковбаси - це збочення. імхо Піца з салямі - це класика "жанру". От тільки українські виробники ковбас так і не навчилися робити справжню Салямі. "Діабло" (салямі, пепероні, сир) - моя улюблена. Якщо готую піцу вдома, використовую перець "Верес".
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2013 в 07:21 Автор #68 Опубліковано 29 Липня, 2013 в 07:21 Якщо готую піцу вдома, використовую перець "Верес".А я його сам роблю. Купую на базарі стручки, або ж якщо вродять на дачі, то дачний.Рецептом уже ділився в темі "Аджика".
bodia88888 Опубліковано 1 Березня, 2014 в 14:51 #69 Опубліковано 1 Березня, 2014 в 14:51 грибно-ковбасна
yura-patriot Опубліковано 1 Березня, 2014 в 15:11 #70 Опубліковано 1 Березня, 2014 в 15:11 Кум порадив забабахати піцу з фаршом і плавленим сирком. Обжарити цибульку з фаршем добавити приправи, часничок видушити, потім розложити на тісто (змазане томатною пастою і майонезом)я роблю так в тарілці до майонезу добавляю пасту і вимішу, пасти не багато щоб був світло рожевий колір. Ну а зверху натерти сир плавлений(перед тим положити в морозилку щоб підмерз і добре натерався) можна в перемішку з звичайним російським, буде ще краще.PS: робив вже не раз особисто мені дуже подобається, дружина каже "так собі" більше похоже на пиріг з м"ясцем)). Так згоден не для гурманів,але як для перекуса да щей із чаєм ммммм..........))
Zheny@ Опубліковано 13 Березня, 2014 в 14:09 Автор #71 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 14:09 Кум порадив забабахати піцу з фаршом і плавленим сирком. За бугром це називають "лазань'я" Рецепт можеш погуглити.
yura-patriot Опубліковано 13 Березня, 2014 в 14:56 #72 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 14:56 Кум порадив забабахати піцу з фаршом і плавленим сирком. За бугром це називають "лазань'я" Рецепт можеш погуглити. Нє,нє, це не лазан"я(тісто-начинка,тісто-начинка,і так декілька разів+ соус бешамель),а це сама справжня домашня піца, просто тісто і багато начинки+ сирок.
Zheny@ Опубліковано 13 Березня, 2014 в 15:20 Автор #73 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 15:20 Домашня піца, це - вот! Фарш - уже не піца! А якийсь не закритий біляш!
yura-patriot Опубліковано 13 Березня, 2014 в 15:52 #74 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 15:52 Домашня піца, це - вот! Фарш - уже не піца! А якийсь не закритий біляш! Біляш! ))))), бачиш як на мене домашня піца, це тісто, багато начинки, в принципі можна сказать різної, ну крім там всяких морцепан, мідій, фуагра ну ти поняв без дорозни тої, ну і сиру побільше, зрозуміло що це трішки не то, але принаймі спосіб приготування як звичайної класичної піци. Не закритий біляш )))))))))))) прикольно звучить.
Саша Иванов Опубліковано 13 Березня, 2014 в 16:05 #75 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 16:05 Найкращу піцу в світі робить моя дружина!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.