Перейти до змісту

Кінець світу ніщо інше, якк велика міждународна афера.

petlatiy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От сиджу уже не перший день, копаюся в мережі і не можу зрозуміти як саме нас в черговий раз дупять і чим ми поплатимося на цей раз за свою наївність...

Хто і що думає на цю тему?

• Відповідей 176
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Міжнародна. Міжнародна і не як не міждународна

Вибачте мене, ідеальні люди.

А взагалі я тему відкрив щоб ділитися думками, а не обговорювати мою безграмотність.

Опубліковано

Щось не осилив, яке відношення до топу?..

Парниковий ефект, глобальне потепління, це все з теї самої пісенькі, на якій заробили мільярди жидомасони...

http://velichko.ucoz.ru/blog/konec_sveta_priblizhaetsja_ili_priblizhaetsja_konec_kommercheskoj_afery/2012-11-24-4559

Опубліковано

Щось не осилив, яке відношення до топу?..

Парниковий ефект, глобальне потепління, це все з теї самої пісенькі, на якій заробили мільярди жидомасони...

http://velichko.ucoz...2012-11-24-4559

То ти хоч про афери поговорити, чи про Кінець світу?

Опубліковано

Я взагалі не сприймаю це як реальне, я хочу зрозуміти хто на цьому наживається і яким чином, це дуже велика міжнародна фінансова афера...

Хто за цим стоїть і що вони з цього і яким методом отримають?

Опубліковано

Я взагалі не сприймаю це як реальне, я хочу зрозуміти хто на цьому наживається і яким чином, це дуже велика міжнародна фінансова афера...

ніхто нічого за це не отримує, хіба що найхитрожопіші. Всю "аферу" роздули спочатку жовта преса, а потім хомячки в соц мережах, на кінець вже телебачення. От і вся логіка.

Опубліковано

не переживайте, ніхто з нас не бессмертний. І кожному з нас гарантований свій особистий "кінець світу"

Адже коли ми "дригнемо копитами" цей світ для нас точно закінчиться...:)

Опубліковано

ніхто нічого за це не отримує, хіба що найхитрожопіші. Всю "аферу" роздули спочатку жовта преса, а потім хомячки в соц мережах, на кінець вже телебачення. От і вся логіка.

Я вважаю що цю казку вигадали щоб відвернути увагу людства від того що на справді діється...

Це просто прикриття для чогось великого...

Опубліковано

Я вважаю що цю казку вигадали щоб відвернути увагу людства від того що на справді діється...

Це просто прикриття для чогось великого...

а що по вашому діється? Хто ще щось в цьому житті все це робить, як не ми самі?

Опубліковано

Чого ви даремно сперечаєтесь?

Давайте закладемось якщо кінця світу небуде з вас пиво, якщо я помиляюся і кінець світу настане з мене пиво ;)

То як, є бажаючі?

Опубліковано

Давайте закладемось якщо кінця світу небуде з вас пиво, якщо я помиляюся і кінець світу настане з мене пиво ;)

То як, є бажаючі?

Чую десь подвох :_07:

Опубліковано

Нажаль ви мене не зрозуміли.(

Тут я так розумію нвкому не цікаво розібратися у всьому...

Опубліковано

То як, є бажаючі?

Чую десь подвох :_07:

Не просто подвох, а безпрограшний варіант.Якщо не буде - пиво вигране,якщо буде(не дай бог)- виставляти його вже не буде кому.Як власне і пива....

Опубліковано

щітаю,ТС єбанькО і повинен заробити на темі кінця світу п***лєй.от і вся жидомасонська змова

Повторяєшся :_07:

Опубліковано

... я хочу зрозуміти хто на цьому наживається і яким чином,...

... і що вони з цього і яким методом отримають?

хочеш бути в долі? трохи запізно надумав))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...