Перейти до змісту

Випадок в Луцькій маршрутці (16.11.2012)

Sanjak

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

dual, знімися з "ручніка" - Гетто взагальному говорить а не про той випадок.

то я не ображаю а просто пробую притормозити флуд :)

7 РО за образу користувача, я вже мовчу про кучу завуальованого мата, що ти тут понаписував дивлячись *зверху вниз* на iнших учасникiв топiка

помоєму виховання і культура ніяк не пов'язані з працевлаштуванням. Вони або є з дитинства або нема.

Хоча можливо я старомодний...

ога ога, *куйню пишете* , *знiмися з ручнiка* , *племенной маршутчiк* й т.д. й т.п

• Відповідей 140
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"А в законі десь є момент про те, що мене ваділа в маршрутці має право знімати на відео? "

а как же быть с видеорегистраторами и прочими видеокамерами в общественных местах?Подобные темы уже поднимались,ничего противозаконного тут нету.

Опубліковано

прочитай статтю 307 цивільного кодексу України

цитую вказану Вами статтю: Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру.

Підтримаю Гетто у попередньому його пості. Чого ж тоді не заборонені камери у тих самих супермаркетах і т.д.? Адже мої права теж порушуються.

Опубліковано

Адже мої права теж порушуються.

Ні. В супермаркеті попереджають "Ведеться відеоспостереження", а в маршрутці - аж ніяк. Він це робить фактично приховано, хоча камеру не дуже ховає.

публічного характеру.

Ось це ключове.

а как же быть с видеорегистраторами

Там я знімаю СВОЇ порушення :) Свою їзду. Ну і попутно чужу.

Знаєш, навіть на публічні (ага, саме так ,публічного характеру) судові слухання, не закриті, також питають згоди на відеозйомку, і знаєш, що цікаво, що можуть і НЕ дозволити.

Суддя, чи сторони-учасники процесу, якщо виступлять проти цього.

тут питання дуже двояке.

Опубліковано

В хермании в автобусах/трамваях (по крайней мере, в Дрездене), ведется видеозапись, о чем сообщает соответствующий знак/надпись на дверях транспортного средства.

Камеры купольные (возможно, камеры стоят не везде, есть и макеты, но это все равно сдерживающий фактор от краж/вандализма т.д...)

post-345-0-59782700-1365933411_thumb.jpg

post-345-0-36391000-1365933430_thumb.jpg

Опубліковано

georg, із теперішніми технологіями (Wi-Fi може покривати ВСЕ місто) і запис може передаватися одразу на сервера у офіс перевізника.

Хоча, хід хороший. Правильний.

Опубліковано

В супермаркеті попереджають "Ведеться відеоспостереження", а в маршрутці - аж ніяк.

а може в тому маршрутному таксі, про яке йде мова вище, попередження про відеозйомку все-таки присутнє.

Опубліковано

В супермаркеті попереджають "Ведеться відеоспостереження", а в маршрутці - аж ніяк.

а може в тому маршрутному таксі, про яке йде мова вище, попередження про відеозйомку все-таки присутнє.

Так і є, висить табличка, та й камера на видному місці.

Таку відеозйомку не кваліфікують як втручання в особисте життя, оскільки знімають не певну особу ціленаправлено, не фокусують камеру на цій особі.

Опубліковано

"В супермаркеті попереджають "Ведеться відеоспостереження", а в маршрутці - аж ніяк. Він це робить фактично приховано,

хоча камеру не дуже ховає."

в супермаркетах вешают эти таблички не для того, что бы предупредить покупателей в том,что их НЕ снимает скрытая камера, а как бэ намекают,что воровать очень рискованно.Мазурок не читал эти таблички, поэтому и результат оказался таким печальным.

Маршрутчик тоже может повесить в салоне такую обьяву, и не только камер понатыкывать,но и металлорамки в двери вмонтировать,как в аэропортах, не нравится? езди другими маршрутками! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...