Перейти до змісту

Випадок в Луцькій маршрутці (16.11.2012)

Sanjak

Рекомендовані повідомлення

Ді, а ти б стояв і матюкався ? бився ? чи підвіз би до найблищого відділку, попросивши заздалегіть щоб дипетчер дето зв'язався ?

Я власне до чого веду тут вже 2 сторінки:

імхо, ситуація показує одне бидло - водія.

Можливо друга сторона ще гірша, але він звичайний пасажир, один з двадцяти. Для нього існують виховання, поняття, правила, закони - чимось він керується, на щось забиває. Відповідно може послухати мат, получити тягла, відсидіти. Відповідає він лише за себе і свої дії.

Якщо вам подобається що водій може вийти в салон і матюкатися чи бити пасажира, то напевно ви підтримаєте ситуації коли:

лікар вам руку замість ноги пришиє бо просто ранок не задався...

даїшник з поганим настроєм може вас ви**ати жезлом на трасі бо хоче...

депутат може наїхати на вас джипом бо законопроект не пройшов...

президент може класти на вас *уй бо йому просто пофігу...

Чи вважаєте що це різні ситуації ?

Доречі хтось завжди скаже що ви самі винні бо нема чого хворіти, порушувати ПДР, переходити вулицю, жити в цій країні відповідно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 140
  • Створено
  • Остання відповідь

Ой, все понимают, что оба неправы в этой ситуации. Просто, автор ролика себя пушистым выставляет. В этом вся суть спора. Не перегибай, Соромитнык :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

водій може вийти в салон і матюкатися чи бити пасажира

лікар вам руку замість ноги пришиє бо просто ранок не задався...

даїшник з поганим настроєм може вас ви**ати жезлом на трасі бо хоче...

депутат може наїхати на вас джипом бо законопроект не пройшов...

президент може класти на вас *уй бо йому просто пофігу

услышал бы о таком, ничуть бы не удивился...

а вы? :) (скорее, удивился, если случилось бы наоборот...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, все понимают, что оба неправы в этой ситуации. Просто, автор ролика себя пушистым выставляет. В этом вся суть спора. Не перегибай, Соромитнык :)

так тобі добре - ти байком завжди катаєш :) а я на маршрутці :) знаєш як наболіло - через раз якась "ситуація".

Частіше винен пасажир, але дратує що водій починає крити матом 5 хвилин на всю маршрутку і сам себе накручує.

Я останні два роки без плеєра в маршрутку не сідаю взагалі - нерви ціліші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так тобі добре - ти байком завжди катаєш :)

Именно по этому у меня с маршрутчиками свои счеты. Еще и клаксонеры они знатные. А шансон - это отдельная тема, а плеера у меня нет. Но объективной быть стараюсь. Мне, допустим, чаще в маршрутках хочется заткнуть, или выкинуть конкретного пассажира, а водилы еще так не допекали. Одна тетка матюжила всю дорогу водителя за то, что у него, вишь ли, тормоза сильно гудят. А он при этом смолчал, вытерпел, пока она не сошла :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сірьога, ти по натурі ближче до флегматика, а я - до холерика. Тому для мене нормально "взять і ує*ать!", а для тебе - "подзвонити у міліцію". Питання у сприйнятті. Я часто жалкую про це, але змінити себе не можу.

Згадую один випадок постійно: шосейна гонка, перша у Луцьку "розділка". Лєкс на фініші, я на старті, випускаю. Все домовились, тири-пири - старт. Дзвоню йому, мол "пєрвий пашол", засікайте. У відповідь чую "ми ще не готові" фразами Лєкса, коли він нервує. У тій розмові слово х*й було самим пристойним. В результаті і я при купі людей вимовився на 100%. При дітях. Жалкую, канєшша, але слідуючого разу буде так само, впевнений. Тому водія я розумію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому водія я розумію.

Ді, це називається "професіоналізм". У відповідь на "Пошол на й*ух!", відповісти - "І Вам також гарного дня!".

А не кидатися із матюками чи кулаками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це називається толерантність до бидла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому водія я розумію.

Ді, це називається "професіоналізм". У відповідь на "Пошол на й*ух!", відповісти - "І Вам також гарного дня!".

А не кидатися із матюками чи кулаками.

А Ви б так відповіли? На пропозицію іти на xyz Значить Ви справжній професіонал. Чесно кажучи ще таких людей не зустрічав які на фразу йди ти на хуz посміхаючись бажають гарного дня. І не важливо на якій він роботі і скільки отримує. Адекватна і нормальна людина б'є в морду і це в кращому випадку, а не жує соплі. і не важно чи ти водій маршрутки, трактора чи директор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

козаче, та ти плємєнний маршрутчик...

я всі 15 років стажу працюю з людьми :) давно навчився бажати гарного дня так що "йди на *уй" звучить як комплімент. Але це не означає що я пошлю чи битиму когось на роботі... а хочеться періодично.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адекватна і нормальна людина б'є в морду

Точно адекватна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адекватна і нормальна людина б'є в морду і це в кращому випадку, а не жує соплі. і не важно чи ти водій маршрутки, трактора чи директор.

У ти какіє ми правільниє.

Я тобі розкажу історію. Був я роки 2 може 3 назад в прокуратурі міській, на допиті (справа не по мені). Так от прийшов до прокурора. Даю свідчення. Заходить такий дядько. Небритий. НУ так як інші прокурори встали я зрозумів що який главнюк. Питає в них це хто кажуть по такій справі.

Так от той дяько мені каже "ТИ скажи, бл....ь що це тобі директор сказав зробити те і те". І вийшов. Питаю хто такий кажуть прокурор міста - фамілію називати не буду, він зараз вроді прокурор Нововолинська. КОму треба той взнає про кого я.

Я канєчно міг послати його нах і дати в пику але тоді б я відразу пішов би з прокуратури по статті.

Треба ще тверезо оцінювати ситуацію. Да в одному випадку можна послати самому або в"єхать в рило. Може проканати. А може той дибіл якого ти вдариш зробити з тебе дибіла і ти ще потім йому будеш бабло давати, щоб не мати трабл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно адекватна?

Ну а як Ви поступите, якщо до Вас підійшли і попросили Вас "іти на xyz"? Усміхнулись і побажали гарного дня?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ви б так відповіли?

Відповідав. І не раз. І сам таких людей бачив. А в морду, як то говориться, завжди встигнеться.

Ну а як Ви поступите, якщо до Вас підійшли і попросили Вас "іти на xyz"? Усміхнулись і побажали гарного дня?

Все залежить від ситуації. Якщо я, скажімо, людина, що працює в сфері послуг, то я просто права не маю такого сказати, чи тим більше, вдарити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно адекватна?

по дитячих поняттях живеш. Дай в морду комусь і тебе посадити можуть на кілька років.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно адекватна?

ти шото пропустив походу. Ми обговорюємо не ситуацію на вулиці між двома гопами а поведінку водія маршрутки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще невеличке ІМХО внесу - в наш капіталістичний час, люди, які працюють з людьми повинні бути ввічливими і керуватися виключно законодавством, а не поняттями. Якщо водій не може адекватно спілкуватися навіть з неадекватними людьми, то хай наймає контролера. До речі, а чи не повинні всі маршрутки бути з контролерами? Бо кожен раз наражають всіх пасажирів на небезпеку, коли рахують гроші, або спілкуються з пасажирами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я поняв - в мене світосприйняття інше, бо я ніколи не працював "на дядю". Після армії почав займатись підприємництвом і всю сознатєльную жизнь на бидлоцтво відповідаю "ПАШОЛНА№*!!!!!!!!" І хай потім розказують, яке я хамидло і не приходять до мене у магазин. І друзів теж хай не приводять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

помоєму виховання і культура ніяк не пов'язані з працевлаштуванням. Вони або є з дитинства або нема.

Хоча можливо я старомодний...

P.S.: десь була тема з великим холіваром на твою тему :)про хамство і базар. Я навіть будучи шефом не хамив би працюючи в корпоративному секторі чи в магазині в центрі міста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіть будучи шефом не хамив би працюючи в корпоративному секторі чи в магазині в центрі міста.

А я , будучи шефом, хамив де тіко можна. Це єдина штука, де я можу хамити. У 2004-му я стояв разом з іншими... непохамиш.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене який випадок з маршрутчиком був!

Дають вчора водію двухсотку.

Водій: "А у вас дрібніше нема???"

Пасажирка: "Нема!"

Водій: "Ну то зараз буде!" (Дістає із заначки прес купюр по 1 гривні). Поржали всім салоном. До речі цей водій мені запам"ятався раніше, завжди до пасажирів ставиться з гумором навіть на грубість, а на всяк випадок реєстратор пише все що відбувається в салоні... Так шо не всі однакові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на всяк випадок реєстратор пише все що відбувається в салоні...

перестраховується??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перестраховується??

береженого і Бог береже.

насправді, запис подій в маршрутці - непогана штука. Можна ж випадково зняти кишенькового злодія, або якщо виникне конфлікт між пасажирами і цей запис може бути доказом в суді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VadimM

не 16-тий маршрут,випадково?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, один раз бачив на 17, один раз на якомусь іншому. На 16 не їзджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...