Перейти до змісту

Паста машинка або bellissimo pasta


Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Давно в цій гілці цікавенького і новенького не було.

Освоюю паста машинки, ручні. Описувати процес вибору і збору інформації не буду.. Замовив дві машинки. Одну дешеву, але робочу конячку якогось типу німецького виробника (насправді напевно Китай :) ) і лєксус в паста машинках.

Так от, робочу конячку вже відправив назад в інтернет магазин по причині явного б\у валів.

А от "лєксус" фірми marcato вже приїхав прямо з Італії (з спеціалізованого магазину), куплений для мене одією чудовою людиною.

Пізніше скину фотографії аля нятюрель.

Завтра поїду заберу муку з твердих сортів пшениці і буду щось шаманити помаленько, а результатами ділитись з вами.

Так що, чекаємо звітів про власне пасту, равіолі і інші вкусняшки (поки в думках хінкалі) :0111:

Опубліковано

Муку раніше купував в магазинчиках, що возять продукти з Італії. Зараз спеціально замовив сорт саме твердих сортів пшениці.

Італійською Grano Duro. Semola di grano duro rimacinata пшениця з твердих сортів мелена.

Захар, на апарат є насадка, що робить равіолі. Але, відверто кажучи, процес автоматизації там не сильний. Я не замовляв такої насадки, бо не люблю дрібноття :)

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну експерементую поки.

То часу нема, то муку не ту привезли, що замовляв. Поки нічого путнього. Відкатані листи і зроблені хінкалі один раз.

Опубліковано

Супер!

чекаємо звітів про власне пасту, равіолі і інші вкусняшки

А звіти ілюстровані будуть? Дуже цікавить кінцевий результат.)

Опубліковано

і скільки вона коштує?

де замовляв?

Виглядає отак

Подарували, відповідно ціну не озвучили :) . Купували родичі друзів в Італії.

Ціни на таку, як в ТС-а тут є

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

і скільки вона коштує?

Ціни на таку, як в ТС-а тут є

Тісторозкатку ATLAS 150 з насадкою для двох видів пасти зможу продати для усіх бажаючих за 750 грн. Налітай, не скупись, паста буде за..бісь.

  • 4 тижня потому...
Опубліковано

"Сама крутити" то не то пальто. Реально забава навколо приготування пасти.

Нагадали мені про тему, обіцяв ділитись враженнями.

Сьогодні паста. Варіантів море.

Я вибрав для себе варіант такий.

На 100гр муки 1 велике яйце, трішки солі, на перших етапах замісу трішки хорошої оливкової олії. Ретельно замісити, фізкультурен! Обернути в вакуумну плівку і на пів години в холодне місце. Розкатувати повільно. Я ріжу на тальятелле.

Можна робити на жовтках з додаванням води в пропорції. Але гранно пунто не вбирає в себе води більше чим їй потрібно.

Можна додавати трішки куркуми, тоді в пасти характерний насиченний жовтий колір виходить.

Муку з твердих сортів в віьному продажі знайшов в Сільпо, але від італійської вона відрізняється еластичністю і суб'єктивно смаком.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...