Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Апну тему.

Хоча судячи з останніх постів про Стир і Хріни звіти будуть не втішні. Води напевно не має усюди.

Але хочу на якись платник по рибці карпо-расиків. Які поради? Можливо хтось кудись да виїзджав?

Опубліковано

Апну тему.

Хоча судячи з останніх постів про Стир і Хріни звіти будуть не втішні. Води напевно не має усюди.

Але хочу на якись платник по рибці карпо-расиків. Які поради? Можливо хтось кудись да виїзджав?

Опубліковано

Да улови моєй мєчти, я про жереха.Саша Іванов, а скажи скільки в тебе спінінгів? 

Опубліковано

1- це не мої улови, я вже давно своїх рибів не фотографую

2- спіннінг 1, бюджетний, лагуна 3-14 ростом 2.10. Є ще один, 10-30 но не користуюсь ним уже років 3.

Опубліковано

Не хотів полосатий брати сьогодні. Навіть на 250 грам жодного не витяг, минулого разу було значно цікавіше. 

Показать содержимое  

IMG_3189.JPGIMG_3190.JPGIMG_3193.JPGIMG_3191.JPGIMG_3196.JPGIMG_3192.JPGIMG_3195.JPG

Hide  
Опубліковано

Результат ранішньої прогулки в районі вишкова. Плюс клювака жереха який вилетів з зілля коли я продирав оснастку з того ж зілля. Фаворит дня - скісор 2.0 в білому кольорі.

Показать содержимое  

IMG_3201.JPGIMG_3202.JPGIMG_3203.JPGIMG_3204.JPG

Hide  
Опубліковано

Сьогодні поперся в Малеве,вірніше на Стирь біля Малева, половити у проводочку,клювало дуже погано,але невеличким бонусом стали два карася на пшеницю :blink: МлЯ!!!давно я такого не бачив " it's fantastic " я канєшно був дуже здивований коли так неочікувано серед плотвичок і густьорок БАЦ! карась,тут годинка і ще раз БАЦ! другий карась хароший такий ууух! красавчік жовтенький 220г., а потім ще і у брата один клюнув теж непоганий,але в нього вся інша рибка гарніше брала і краща розмірами, бо місце хороше надибав хлопаки,все залежить від місця(ну майже),все більше і більше з кожною рибалкою саме на Стирю я в цьому переконуюся.

PS:Перше фото його уловчік,далі моє,загалом слабенько,але цікаво як завжди при ловлі на поплавок у проводочку.

IMG_0333.JPG

IMG_0341.JPG

IMG_0340.JPG

IMG_0331.JPG

IMG_0332.JPG

Опубліковано

Нормальні люди на роботу, я - на рибу:D. Зранку стояв біля машини і думав брати підсак чи ні. А ну нах. В результаті прийшлось підмочити яєчка за соміком. Риб активний, но перебирає сцуко. Був ще один схід гарного рипа, явно соліднішого за цього соміка, що було - не бачив. Поводив пару хвилин потім  послав мене і успішно втік.

Стир, район вишкова

Показать содержимое  

IMG_3205.JPGIMG_3206.JPGIMG_3207.JPGIMG_3208.JPGIMG_3209.JPGIMG_3210.JPGIMG_3211.JPG.

Hide  
Опубліковано

Був я в Коршеві на розвідці декілька годин, парочку лящів і карасів гарних взяв. В принципі задоволений рибалкою, поїду ще.

WP_20160902_21_59_17_Pro (2).jpg

Опубліковано

Звиняйте хлопаки, що ляпаю у цю тему,але не можу стриматися.Все!!! мої стандарти про смак карася вщент розрушенні,карась зловлений на стирю в 1000 разів смачніший за будь який карась зловлений на штучних водоймах,думаю я вам америку не відкрив,я сам дуже великій любитель карася і не думав що може бути така реально велика різниця,ДА!!! різниця дуже велика у смаку.

PS:я люблю пару водойм біля Луцька(50км)з карасяками,але то все-не то!,тепер здається,краще два карася на Стирю ніж два кіло наприклад у Боголюбах і справа не у грошах.

Опубліковано

@yura-patriot  підтримую, тому що сам вже давно переконався в цьому, коли в основному тільки на стиру і рибачив.

далі про звіти, фото викладу пізніше, так як, щось з компом не можу відкрити жодної папки.

був з неділі на понеділок на тому ставку "сам не знаю де, десь за Локачами")) ну Ви зрозуміли, да?, хто за звітами слідкує.))

в улові карась і одна плотвичка, кількість 21 шт, вага 8,4кг.

найбільший заважив 950г., найменший 200г. і плотва десь на лодошку.

клювало хвилями, звечора і вранці. і смаки мінялися, то кукуруза, то опариш, то черв’як.

найбільші 5шт 800-900 грамові взяли на горох, зловив на флет з клубнічкою. все інше на убійцу.

карп промовчав, але сторож казав що хлопці перед нами, ми з ними розминулися,

які стояли на "нашому" місці взяли чотири штуки, найбільший на вісім здається.

і щуку хтось підняв на шість, в брата на червяк взяла така десь до двух, не досунув до підсака обрізала.

казали там її не багато, але є.

ще поїду, тільки з погодою потрібно вгадати.

Опубліковано

Суботня ранкова рибалка на р. Стир в районі Мстишина.

Риба була малоактивною і дрібною незважаючи на досить великі приманки.

Фото0930.jpg

Фото0927.jpg

Фото0926.jpg

Опубліковано

Стирь, район села Малеве і знову проводка,майже не клювало,свою рибу не фоткав,бо думаю не цікаво,десь з десяток плотвичок  з густерками,а от баті рибу я не стримався і сфоткав,бо карасюки класні,найбільший пів кіло!!!,ну непогано так натрапив і як у мене минулого разу всі карасі і все інше на пшеницю.

IMG_0452.JPG

IMG_0456.JPG

Опубліковано
On 06.09.2016 at 12:31, pasha717 сказано:

далі про звіти, фото викладу пізніше, так як, щось з компом не можу відкрити жодної папки.

був з неділі на понеділок на тому ставку "сам не знаю де, десь за Локачами")) ну Ви зрозуміли, да?, хто за звітами слідкує.))

в улові карась і одна плотвичка, кількість 21 шт, вага 8,4кг.

найбільший заважив 950г., найменший 200г. і плотва десь на лодошку.

клювало хвилями, звечора і вранці. і смаки мінялися, то кукуруза, то опариш, то черв’як.

найбільші 5шт 800-900 грамові взяли на горох, зловив на флет з клубнічкою. все інше на убійцу.

карп промовчав, але сторож казав що хлопці перед нами, ми з ними розминулися,

які стояли на "нашому" місці взяли чотири штуки, найбільший на вісім здається.

і щуку хтось підняв на шість, в брата на червяк взяла така десь до двух, не досунув до підсака обрізала.

казали там її не багато, але є.

ще поїду, тільки з погодою потрібно вгадати.

Твореничі

20160904_183413.jpg

20160905_171624.jpg

Опубліковано

Погода літня, трофеї осінні.
Вчора зранечку випливаю в Аршичині. Годинку проплавав і зрозумів, що на пошук точок по окуню піде багато часу, а щука неактивна (не хотіла вона мінноу 110-120 мм). Вирішую перепливти в Млинів.
45 хв греблі і я на своїх точках (човен великий, а я один).
Перші проводки і стає ясно - легко сьогодні не буде. Кілька змін точок і окунь таки відзивається. Проте слабенько - 2 по 400 гр і кілька менших, недомірків не рахував, бо викидав одразу.
На одній з точок мав схід щуки - ТУК, метр шнура пішло і тиша, тільки зуби на чебурашці.
На контрольній проводці перед зміною точки маю ТУК, підсічка і, ніби цеглину засік, потім вона оживає і прямує в швидкому темпі до середини водойми під свист фрикціону мого страдіка, палка до 8 гр, шнур 8 лб., адреналіну море, адже і підсака не маю, 3-5 хв суб'єктивного часу і після танців навколо човна таки беру красуню до рук.
Зважування показало рівно 2500 гр.
Після неї 3 години нічого цікавого не відбувалось і я погріб на базу (ще 45 хв.).

20160911_154622_800.jpgi.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...