Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

ох уж ці шифратори...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

був не знаю де, ловив не знаю на шо, але вот фото рибки)))

і я плюсую бо не бачив живої риби в садку))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pasha717, золоті слова...

хоч би 5 таких зловити,а не по мізинцю за весь ранок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це на 1-ну удочку.

5-ть обірваних гачків.

Півтори години ловив.

Трошки далеко але воно того стоїь

Ловив без платно

http://board.lutsk.u...tore2/image/6iv

http://board.lutsk.u...tore2/image/6ig

https://www.google.c...82aba60!6m1!1e1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чаруківськи красені трошки порадували сьогодні.

Бошка півтора грами і щось із смаком силікону - окуня їли усе!!!!!

Щоб відсікти трішки дрібненьких, виручив поляріс 3".

Біля води під вечір холодно вже!!!

post-7540-0-70590700-1439930139_thumb.jp post-7540-0-39116300-1439930192_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не в тому річ. карасики були гарні в садку у автора якому відповідав. не хотілось ображати, але не повірю що там 4,5 кг, тому своїх запостив які реально 3,5 заважили. а підйо за секрет в тому що рахую що якщо вже фото "наважився" виставляти то вже пиши де наловив. наприклад: кінець липня, з ночівлею, Чаруків, великий колись колгоспний став, не дотягнув до 4 кг (фото маленьке а риби реально багато (пів посудомийної раковини)

post-21875-0-60005600-1439974699_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трошки далеко але воно того стоїь

Фіга се трошки :_07: :_07: :_07:

В тих районах в колеги дачка є рибалка там знатна бува ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не в тому річ. карасики були гарні в садку у автора якому відповідав. не хотілось ображати, але не повірю що там 4,5 кг, тому своїх запостив які реально 3,5 заважили. а підйо за секрет в тому що рахую що якщо вже фото "наважився" виставляти то вже пиши де наловив. наприклад: кінець липня, з ночівлею, Чаруків, великий колись колгоспний став, не дотягнув до 4 кг (фото маленьке а риби реально багато (пів посудомийної раковини)

Карасики мої заважили більше 4 кг. Вірите не вірите , Ваша справа. Найбільший 800 гр, найменший 600 гр. Ті хвости , які Ви показали - меньші.

Ловля - р-н с.Усичів. На пружину та мастирку, фідерна ловля. В ночі зловив одного карпа на 600-700гр. решту в день з 9 години до 13. Зірвався карп приблизно на 3 кг.( не дотянув 5 метрів)

http://board.lutsk.u...08/19/qiAWe.jpg

post-10953-0-14110200-1439976034_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

maxman, я за теж саме, потрібно домовитись, що викладаєм фото і описуємо: де ловив, коли, скільки, на що, сумарний улов, не прошу здавати точок але хоча б приблизно інфу по способі ловлі, загальні враження.

буде набагато цікавіше і перечитати і можливо щось почерпнути для себе

це буду розуміти як фотозвіт

тим більше тут вже організувалися "постійні клієнти" і не так вже й багато

чому б не поділитися, один раз живемо

Карасики мої заважили більше 4 кг. Вірите не вірите , Ваша справа. Найбільший 800 гр, найменший 600 гр. Ті хвости , які Ви показали - меньші.

http://board.lutsk.u...08/19/qiAWe.jpg

шульц , не парся, ніхто переважувати не буде)) і оцінити візуально також не зможем

ну є так є,

і взагалі сама більша риба та яка обірвалась)

пропоную, для достовірності інформації планувати спільні вилазки на рибалочку)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наступного разу береш мене на рыбалку в чаруків

взяв :_25:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову відвідав Млинів. Прогулялись по річці, в асортименті голавлік, жерешок, окунець. Потім на гесі включили турбіни і рівень води різко піднявся. Рибка на кльов забила, але декілька штук вдалось таки видрочити)

post-23702-0-40893000-1439999716_thumb.j post-23702-0-96705100-1439999721_thumb.j post-23702-0-10759500-1439999728_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але ж жерешки :0132: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:smile-zachot:, так тримати. Теж поїду на вихідних відро дріб'язку налуплю, бо м'ясо дороге, а їсти немає що :0159:

З.І. Жерех- від 30, головень - від 24.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я колись піднімав тему, про жлобство викладання фото без місця ловлі, голосувалка була, перемогли жлоби, український менталітет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-11567-0-51666800-1440045810_thumb.jpost-11567-0-79467900-1440045237_thumb.jpost-11567-0-59666700-1440045249_thumb.jpost-11567-0-87992400-1440045262_thumb.j

вчора відбулась моя найкраща рибалка. мій козак впіймав першу рибу на спінінг, з човна. і навіть не одну. троха погріб веслами.

сину сподобалось, я в нірвані. хоча риби ми толком і не зовили, але я душу відвів.

були в чарукові, ловили без видумок на мепси, ще кілька біля дамби смикнув на гуму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ostasyuk, вітаю, хай росте завзятим рибаком. Моїй козачці тільки сім місяців, а я вже мрію про день, коли вперше візьму її на риболовлю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моя найкраща рибалка з моменту коли почав цікавитись і займась спінінговою ловлею

post-29683-0-48593900-1440066098_thumb.j

post-29683-0-38091800-1440066116_thumb.j

post-29683-0-34484300-1440066157_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yavorskiy igor 31, Під словом "найкраща" ти маєш на увазі за кількістю улову?

В мене бувають непогані вилазки на риболовлю взагалі без улову. Дуже люблю риболовлю в дощ, коли краплини стікають по щоках, капають з носа, біжать по шиї,тільки треба щоб дощ був тихий.

Головне в нашому ділі не забувати, що риба не їжа, риба - друг.

(я надіюсь улов на двох?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yavorskiy igor 31, Під словом "найкраща" ти маєш на увазі за кількістю улову?

В мене бувають непогані вилазки на риболовлю взагалі без улову. Дуже люблю риболовлю в дощ, коли краплини стікають по щоках, капають з носа, біжать по шиї,тільки треба щоб дощ був тихий.

Головне в нашому ділі не забувати, що риба не їжа, риба - друг.

(я надіюсь улов на двох?)

так ти напевно турист а не рибак

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так я напевно рибак, а не заготівник і торбохват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так я напевно рибак, а не заготівник і торбохват.

Без образ. Якщо ти такий зануда по життю, як тут, то я співчуваю твоїм оточуючим :_02:

Ну чому блін доколуповатись до кожного улову? Якщо ти наприклад їздиш на рибалку припустимо раз в тиждень і ловиш по 2 кг риби, то нормально. А якщо я от за все літо був два рази на рибалці, один раз - пусто, другий - 1 сом на 50 см, то я браконьєр?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

KGress, продовжеємо тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я нікого не захищаю але! Є такі водойми то переважно карпові платники на яких власники просять забирати всього окуня назад не викидати ,,,, так само людина рибачила може перший раз і взяла вю рибу.Я часто їжджу на окуня щуку можу викинути 100 штук а можу їх і взяти.І я себе браконєром не рахую. Чомусь в нас так: той хто випускає рибу то спортсмен, а той що бере той браконєр і не залежно від кількості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...