VaLeRa Опубліковано 3 Липня, 2015 в 09:17 #501 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 09:17 Саша Иванов, як каже гугль - то підлящик
SOAD Опубліковано 3 Липня, 2015 в 09:24 #502 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 09:24 підкажіть де можна з вудкою порибалити не професіоналу) та й трошки щось зловити?
Student91 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 09:30 #503 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 09:30 підкажіть де можна з вудкою порибалити не професіоналу) та й трошки щось зловити?Там там клює зеркальний карп, але дорого в Сiльпо дешевше i якщо приїхав пізно можна зловити звичайного карпа=)(Саме головне пробити крючком губу)
SOAD Опубліковано 3 Липня, 2015 в 10:43 #504 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 10:43 підкажіть де можна з вудкою порибалити не професіоналу) та й трошки щось зловити?Там там клює зеркальний карп, але дорого в Сiльпо дешевше i якщо приїхав пізно можна зловити звичайного карпа=)(Саме головне пробити крючком губу)а де він клює, на що, та яка ціна рибо місця))
kayot Опубліковано 3 Липня, 2015 в 21:15 #505 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 21:15 Вирішив сьогодні з моїм мабуть кумом за пару годинок простукати стави навколо Торчина (вся база річки Серна). Отже: 1. почав із ставів с.Усичі (ліва сторона від траси Луцьк – Торчин). Став довгий – спускали минулого року, пустий, низькій рівень води..залишки карася, безкоштовно, менший став – гарний, є бесідки, 50 грн – карась. Карпік…сидів охоронець з вудкою, трохи в садку було; став в лісі – гарний, хижий – риби не знайшов……мабуть його проЕЛЕКИРИЛИ. Біля пташиної ферми ставочок – карась є..але там такій сморід..що я не довго залишався на місці, чоловік казав що карась клює…але я думаю..він трохи там небезпечний. 2. став в селі Баїв, на межі із Торчином. У далекі 2000 ловив там файно карася та окуня. На сьогодні – ні води , ні риби, зате бомки, сука, розміром з шершня…корова бідна бігала кругами від них, хотілось ії пристрелити, щоб не мучалась – хазяєва…..злі люди. 3. Став в с.Торчин – файне місце, є краснопірка …але заріс капітально….робити там немає що 4. Село Веселе, отже минула моя поїздка туди http://board.lutsk.u...entry1053338951 була мабуть більше винятком. Ніж правилом. Пробили всі водойми даного каскаду: ближче до Володимира – вода цвіте, хижак мовчить, рогачів багато; центральний став – зловив 14 окунів + декілька сходів – окунь спить, клюваки на паузі, тупо вісне, навіть не відчуваєш ударчику. Водойма справа від траси Торчин –Копачівка – не пробували. 5. село Заболотці – платний став – сиділи на човнах, я не зупинявся 6. село Шепель…ООО Шепель ..скільки я чув і бачив фото звітів…..нажаль в тому році (здається) став повністю спустили і вийняли все, що схоже на рибу. На сьогодні – мертва водойма. Біля става можливо погуляти, покидати, половити дрібну червонопірку – але не більше, нажаль. Якщо дощик капне – краще туди не рипатись…дорога огогог..мої 8 см кліренса ледь вигрібали по твердій висохшій глинці. Ось такі на сьогодні стави біля головного озера Шепля Отже висновки - рибка є скрізь, треба або певні погодні умови ( приклад Веселе), або певну пору року (Усичі). Всім НХНЛ
Саша Иванов Опубліковано 4 Липня, 2015 в 07:58 #506 Опубліковано 4 Липня, 2015 в 07:58 Побував на Стирю. Одна покльовка - один рип, все по феншую). Повівся на вишню.
dimon18 Опубліковано 4 Липня, 2015 в 09:11 #507 Опубліковано 4 Липня, 2015 в 09:11 який принцип ловлі на вишню? леска на кінці крючок з вишнею і пускаєш по течії?
Саша Иванов Опубліковано 4 Липня, 2015 в 09:28 #508 Опубліковано 4 Липня, 2015 в 09:28 Основна лєска 0.25 на ній скользящий грузик 10 грам, вертлюжок з карабіном, поводок 0.18 - це в мене так. Кидаєш як на донку і куриш.
kayot Опубліковано 5 Липня, 2015 в 15:49 #509 Опубліковано 5 Липня, 2015 в 15:49 Сьогодні в саму спеку побував в Терешківцях. Карп робить марево на поверхні води - табунами кабанчики плавають. Води дуже мало. Замість кладки, зробили дамбу. Біли криницю також розкопали та перегородили, щоб зробити дамбу та каскад водойм - мабуть хочуть підняти рівень. Окунь більше долоні ловився відмінно, але треба було стояти під палючим сонцем, а якщо стати в тіні дерев на дорозі біля головної дамби, то була роздача кабанів розміром з мізинець :-)
Antiphase Опубліковано 7 Липня, 2015 в 08:30 #510 Опубліковано 7 Липня, 2015 в 08:30 Вирішив сьогодні з моїм мабуть кумом за пару годинок простукати стави навколо Торчина (вся база річки Серна). Отже: 1. почав із ставів с.Усичі (ліва сторона від траси Луцьк – Торчин). Став довгий – спускали минулого року, пустий, низькій рівень води..залишки карася, безкоштовно, менший став – гарний, є бесідки, 50 грн – карась. Карпік…сидів охоронець з вудкою, трохи в садку було; став в лісі – гарний, хижий – риби не знайшов……мабуть його проЕЛЕКИРИЛИ. Біля пташиної ферми ставочок – карась є..але там такій сморід..що я не довго залишався на місці, чоловік казав що карась клює…але я думаю..він трохи там небезпечний. Дуже класний звіт, Пане, kayot )) Накидав по підсумкам десь таке: 1, Усичі1, 20 км, спускали, 2014, безкоштовно, карась, човен-?, резинка-?, мапа , boardа , 0 2, Усичі2, 20 км, 50, 50, карась, короп, човен-?, резинка-?, мапа , boardа , 0 3, Усичі3 в лісі, 22 км, ?пусто, ?безкоштовно, ?пусто, човен-?, резинка-?, мапа , boardа , 0 4, Усичі4, 22 км, , ?безкоштовно, карась, човен-?, резинка-?, мапа , boardа , 0 Все вірно? по посиланням теж ? Далі трохи не стиковка, це напевно 2. став в селі Баїв, на межі із Торчином. У далекі 2000 ловив там файно карася та окуня. На сьогодні – ні води , ні риби, зате бомки, сука, розміром з шершня…корова бідна бігала кругами від них, хотілось ії пристрелити, щоб не мучалась – хазяєва…..злі люди. Напевно Ви мали на увазі це - 5, Буяни, 23 км, ?пусто, ?безкоштовно, ?пусто, човен-?, резинка-?, мапа , -?- , 0 4 - зрозуміло, а далі я загубився.. 5. село Заболотці – платний став – сиділи на човнах, я не зупинявся 6. село Шепель…ООО Шепель ..скільки я чув і бачив фото звітів…..нажаль в тому році (здається) став повністю спустили і вийняли все, що схоже на рибу. На сьогодні – мертва водойма. Біля става можливо погуляти, покидати, половити дрібну червонопірку – але не більше, нажаль. Якщо дощик капне – краще туди не рипатись…дорога огогог..мої 8 см кліренса ледь вигрібали по твердій висохшій глинці. 5. село Заболотці – платний став – сиділи на човнах, я не зупинявся 6. село Шепель…ООО Шепель ..скільки я чув і бачив фото звітів…..нажаль в тому році (здається) став повністю спустили і вийняли все, що схоже на рибу. На сьогодні – мертва водойма. Біля става можливо погуляти, покидати, половити дрібну червонопірку – але не більше, нажаль. Якщо дощик капне – краще туди не рипатись…дорога огогог..мої 8 см кліренса ледь вигрібали по твердій висохшій глинці. Заболотці в нас у списку відмічені як Шепель? 83, Шепель, ? км, 200, 200, 75 спін, короп, карась, човен-?, резинка-?, мапа , boardа , 0 А це озеро спускали? , Шепель, ? км, , , , човен-?, резинка-?, мапа , -?- , 0 Реально згубився, вибачайте (((( Сьогодні в саму спеку побував в Терешківцях. Щось мутять в Терешківцях, а яка рибалка була навесні
kayot Опубліковано 7 Липня, 2015 в 14:00 #511 Опубліковано 7 Липня, 2015 в 14:00 0 Antiphase, 1 та 2 стави біля того, що в лісі, номер 1 довгий став.Ви вказали 1-там става вже немає,а номер 2 тільки бачив з дороги, я думаю до нього не підійти, бо все в заборах да модних будиночках.4 вірно5 це став по ліву сторону від траси луцьк торчин, в полі між буянами і торчином, довгий на карті.Заболотці-став великий біля модного будинкуНа рахунок шепля, то чув що саме його і спускали, але тільки чув .В терешківцях проблема з водою. Джерела почали розкопувати пару років назад, от вони я думаю і почали руйнуватись, хоча шо дивуватись-води немає ніде....Рибалка там завжди була відмінно, особливо в жару окунь дурів, влітали там відмінні лапті.
Antiphase Опубліковано 8 Липня, 2015 в 09:03 #512 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 09:03 kayot, дякую за відповідь, якось так вийшло 1, Усичі1, 20 км, спускали, 2014, безкоштовно, карась, човен-?, резинка-?, мапа , boardа , 0 2, Усичі2, 20 км, 50, 50, карась, короп, човен-?, резинка-?, мапа , boardа , 0 3, Усичі3 в лісі, 22 км, ?пусто, ?безкоштовно, ?пусто, човен-?, резинка-?, мапа , boardа , 0 4, Усичі4, 22 км, , ?безкоштовно, карась, човен-?, резинка-?, мапа , boardа , 0 5, Буяни, 23 км, ?пусто, ?безкоштовно, ?пусто, човен-?, резинка-?, мапа , -?- , 0 6, Торчин, 23 км, Заріс, ?безкоштовно, краснопірка, човен-?, резинка-?, мапа , -?- , 0 7, Заболотці, 21 км, платний?, ?, ?, човен-?, резинка-?, мапа , -?- , 0 8, Шепель, ? км, 200, 200, 75 спін, , короп, карась, човен-?, резинка-?, мапа , boardа , 0 На рахунок шепля, то чув що саме його і спускали, але тільки чув . як таке можливо там же - Общезоологический заказник "Шепель" якщо це справді, то це кримінал
legolas_soi Опубліковано 8 Липня, 2015 в 09:08 #513 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 09:08 2, Усичі2, 20 км, 50, 50, карась, короп, човен-?, резинка-?човном там ніде розвернутись імхо. як я там був ніяких човнів не було.Карась манюній на пів ладоні, але клює як бешений.Ніякої іншої риби ні в мене ні в інших рибаків не попадалось.
bodia88888 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 10:05 #514 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 10:05 Рибацюги, тема ФОТОзвіти, а не теревені.Без образ.
kayot Опубліковано 8 Липня, 2015 в 19:54 #515 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 19:54 Виїхав зі своїм доціком (привчаємо до прекрсного) та моїм товаришем на годинку в Прилуцьке – перевірити наявність та ступінь зголоднілості місцевих смугастих монстрів. Монстри проявили себе на диво приємно, менших кабанчиків (у півтора мізинця) знайшли одразу: Більших, десь під долоньку, прийшлось трошки пошукати. Але вони є….і це радує. Дітки купаються, лебеді плавають – краса….
kayot Опубліковано 8 Липня, 2015 в 20:52 #516 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 20:52 Доречі, біля Церкви сьогодні карпи...десь під три-чоитри кіля ставали на хвіст....попередньо висовуючи морду з води, таке відчуття, що оглядались - чи хтось дивиться на них чи ні!!!
kayot Опубліковано 11 Липня, 2015 в 20:01 #517 Опубліковано 11 Липня, 2015 в 20:01 Був по роботі Копачівці, вирішив на зворотньому шляху катнути в Сирники (до Руслана вроді), взнати ситуацію на модній водоймі. Нажаль на водойму так і не попав - машин тьма, людей так само. Цей ставок має з лівому куті від в’їзду, такий собі апендицит. Так от, пам’ятаю, раніше там були файні карасі з карпами., ну відповідно і хижачок. Отже прокинувся пару разів - окунь є...не багато, але ж таки присутній. На рахунок карасів та карпів - думаю їх там вже пополоскали добряче. Як заїхав до Луцька, то подзвонили хлопці і запропонували в Прилуцьке заскочити. Вітер був сильний, трошки комфорт ламав, але ж дрібного окуня поганяли на ура!!!
inhelp Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:23 Автор #518 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:23 Я так розумію, що на День Рибака на рибалці був тільки один kayot ...
VaLeRa Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:28 #519 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:28 принципово не їзджу на рибалку на День рибака. Останній раз як був - на ранок МЧС доставало утопленика з ставка... відсвяткував дядько...
yura-patriot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:35 #520 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:35 Я так розумію, що на День Рибака на рибалці був тільки один kayot ... Ой і не говори, якась пічалька з тими рибаками , я думав теми будуть завалені фотками,звітами,розповідями, бо сам не був то хоча б подивився Правда у суботу ходив в Адреналін з 13.00.до 20.00, три карася(з18.00до 18.40) і все, макушатнік нуль, два поплавка(мастирка,кукурудза) також нуль, два убійци(кук часниковий) на один ось тих три карасика десь по 250гр. Кароч дуже погано.
Grekus Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:36 #521 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:36 принципово не їзджу на рибалку на День рибака. Останній раз як був - на ранок МЧС доставало утопленика з ставка... відсвяткував дядько...У вільхівці казали рибакі також один на вихідних дорибалився, серце вроді підвело, шкода.
ostasyuk Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:39 #522 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:39 це те ж саме , що сачканути на відкриття по перу через небезпеку. хто хоче - той знайде на свою голову будь-коли.
fresh1987 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:40 #523 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 10:40 Був на день рибака в С.Мосир Приїхав 04:00 і в 9:00 поїхав святкувати Снасть фідер, вбивця карася. Наживка опариш, кук часничний. Прикормка бойли пилящі, горох, фішдрім красний карп в кормушку, мастирка в пружину. Результат 1-н Линок 0,350Кг; 10 Плотвичок котові Почалась хвиля в 08:00 і зовсім перестало брати. оплата 40 грн за пів дня і 70 грн день можна ловити з 04:00 оренда човна 15грн/день.
igorrrko Опубліковано 13 Липня, 2015 в 16:51 #524 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 16:51 Був на Нобелі.4 дні.Їздили компанією з 6 чоловік.За весь час була піймана одна щука на 2кг.на всіх.Окуньці і красноперку на юшку не рахуємо.Окунь якийсь в'ялий був.Тик-тик,а брати не хоче.Було декілька зачотних.Відпочинок загалом бомбезний тільки добирання паршиве і погода зіпсувалася.Їхали в шортах і окулярах,а поверталися в бушлатах.
Antiphase Опубліковано 14 Липня, 2015 в 09:34 #525 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 09:34 zigorko, молодці!!! Ви тільки по хижаку виступали? Фідер нє?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.