Перейти до змісту

Моделювання і колекціонування: авто,флот,авіація,бронетехніка

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

Можу дати телефон чоловіка.Він займається досить професійно авіацією в 72-му маштабі.Але він клеїть для себе,незнаю як на продаж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 337
  • Створено
  • Остання відповідь

а який масштаб цікавить? 1/144, 1/72 чи 1/48? від цього напряму буде залежати ціна. ну і терміни виконання які? бо якщо треба модель на завтра-післязавтра, то того ніхто робити не буде. мої роботи на форумі є. якщо зацікавило, прошу в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забрав сьогодні фарбу з пензликом і гайда малювати. Почав з двигуна. Все як і чекав - лишаються сліди від пензлика, але це не смертельно. Гірше стало коли діло дійшло до крил, точніше до ніж під шасі. Змішав сір і зелену форби - і появилися пісчинки якісь. Як виявилось вони з сірої фарби. Результат плачевний. Якось від цих піщинок можна позбавитися? Чи це просто неякісна фарба?

post-21946-0-13379000-1369248873_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба фарбу розбавати більше, так щоб вона собою за раз не могла замалювати все і не лінуватися фарбувати два-три рази.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба фарбу розбавати більше, так щоб вона собою за раз не могла замалювати все і не лінуватися фарбувати два-три рази

чим акрил розводять? дистильованою водою?

і комочки теж мають розчинитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

комочки, скоріше всього, утворилися під час того, як ти намагався розтерти фарбу по площі, а вона в цей час вже частково висохла. розбавляється горілкою або водою. дивлячись який виробник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по комочках... вони дрібні як піщинки. Якщо пензликик умочити в баночу з фарбою всерівно присутні. А те що в мене вийшла фарба згустками на площині - це вже я справлі накалякав по недосохшій (підсохшій) фарбі. В мене хамброл. Підкажіть чим краще розвести. Завтра спробую перефарбувати, а то халтура повна.

Заодно прийшлося проводку з двигуна зрізати яку я подоклеював, знову нюанси повилазили - прийдеться переробити.

Mike_F, заодно гляньте на око, з кольором фарби RLM02 я менш-більш вгадав? (мішав сіру і зелену).

post-21946-0-60054600-1369252376_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо фарба була заморожена. Акрил цього не терпить, тому і комочки.

РЛМ 02

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось підсохший акрил змити можна аккуратно? Чи тільки зішкробати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді 'Кротом' можна.Почитай форуми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спиртом легко відмивається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді 'Кротом' можна.Почитай форуми.

Нічого не дало. Зате сифон на кухні почистив :)

Спиртом легко відмивається.

Пішло. Ватні палички, зубочистка, спирт, огірочок..... ех, добре пішло... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крайня моя робота.

09j6Tne5KJ4.jpg

Детальніше тут або тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ляпота...

В живу б побачити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як буде нагода, то покажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я теж трішки похвалюся. Поправив проводку на двигуні. Тільки дуже не сміятися, я давно такою дрібною роботою не займався - руки тремтіли спочатку жахливо, потім якось нормалізувалося. Як результат нахляпав трохи клею. Зате тепер розумію скільки зусиль люди трятять на це дрібноття і чому на фото воно інколи трішки незграбне.

post-21946-0-36125700-1369664589_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то поки відкритий двигун треба було не робити. Спочатку зробити просту модель, потренуватися в зборці, потім задуматися над придбанням аерографа і компресора. А тоді вже як буде вміння і зборки і адекватної покраски, то тоді братися за такі речі як відкриті двигуни і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я збираюсь зробити щоб бік або боки відкривалися/закривалися... якщо не вийде - заклею наглухо. (добре що запасні боковинки є). А як на вигляд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На перший раз нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mike_F вітаю.Як завжди,на висоті. Є до чого прагнути нам,зеленим.Респект.

wladlutsk ну і тебе з початком малярних робіт. :0165:

Свого тигра задув в базу. Напевне в утіль. Надто висвітлив фарбу (забагато білої добавив в основу).Вийшло щось не зовсім Олівер Драб. Думав зрівняти по таблиці РАЛ (маю на хазяйстві розкладку),там такого колору немає. От тепер думаю,перефарбовувати,чи лишити,як висвітлення.А в найбільш темних місцях передути чистою фарбою,без білого. Від прешейдинга,як і думав,сліду не лишилося. Що скажеш, Mike_F ? Чи фото потрібні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото потрыбны однозначно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок.Завтра викладу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От якось так:

post-11231-0-95209000-1369721043_thumb.j

post-11231-0-20439200-1369721098_thumb.j

post-11231-0-24524400-1369721107_thumb.j

post-11231-0-75015900-1369721115_thumb.j

post-11231-0-57310700-1369721124_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А який мав бути колір?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олівер Драб. XF-60 Tamiya. Просто в базу забагато білого добавив.Чи нормально?Далі модель всерівно буде темнішою і темнішою після всіх ефектів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...