Перейти до змісту

Чи потрібен перехід в кінці мосту?

zaHARE

392 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 577
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Жень, то ти проголосував? :)

Да !:) Мені нєфіг що дома робити, я наразі безробітний, дай, думаю, некромантизмом займуся. І археологією!

Опубліковано

В нас хтось із Бордівчан в міськраді є? Чи мо депутати?

Хай но закинуть ідейку!

Зараз ніхто з депутатів нічого робити не буде.Вони вже добувають каденцію.Вибори восени.

А якщо пірнути в те,які зараз тенденції в організації руху в Європі та інших країнах,то ми в мезозої.

Опубліковано

В нас хтось із Бордівчан в міськраді є? Чи мо депутати?

Хай но закинуть ідейку!

Зараз ніхто з депутатів нічого робити не буде.Вони вже добувають каденцію.Вибори восени.

Ну чому ж? Якраз не погана можливість засвітитися перед виборами?

Опубліковано

А якщо пірнути в те,які зараз тенденції в організації руху в Європі та інших країнах,то ми в мезозої.

цікаво. будь добр - кинь пару лінків в пп, якщо не важко. Або новим постом. Буде думаю всім цікаво.
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

ДАІ й досі вважає цей перехід потрібним і казати,що аварій там не трапляється?

ППЦ!!! Розідрати того гонщика!

Опубліковано

Давайте не будемо маніпулювати фактами, цей інцидент пов’язаний не з дислокацією переходу, а з прямим порушенням правил дорожнього руху водієм і занадто безтурботним відношенням пішоходів до переходу дороги. Тобто, це могло статись у будь-якому місці. А свій плюс у статистику проти нерегульованого переходу поблизу школи від додасть.

П. С. Я проти переходу там, якщо що.

Блін, і ще напишу для тих, хто в БТРі. Справа не в тому, з якою швидкістю їхав водій, не ставте діагнози по відео, яка швидкість, на вашу думку, була? Як ви це можете довести? Вина водія в тому, що він зобов’язаний був, ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ!!!!!! був зупинитись. А свої безглузді домисли і недоречні емоції лишайте при собі.

Опубліковано

треба на перемоги всі переходи стерти, світлофори познімати, пішоходів позаганяти в ліс, велосипедистів пороздушувати (мені так колись один воділа зказав, "зараз роздушу тебе") і буде красота, а то немає як розігнатися! І ще забув, пустити рух авто по тротуарах саме зараз там файні тротуари, ато ті пішоходи всеодно нізащо не платять.

Опубліковано

Цей перехід дуже проблемний.

1. Тролейбуси/автобуси коли від'їзджають від зупинки,то затуляють знак.

2. Любий водій старається на міст на під'йом розігнатись,а немісцевий тим більше,не знає,що там пастка-перехід,бо ж тільки-но від'їхав від регульованого переходу.

Стосовно ДТП,то на відео чітко видно,що дітки бігли через перехід і водій чорної автівки їх просто не міг бачити.А біла машина в той же час тільки почала уповільнюватись.Вкотре кажу дитині-"Крути головою,навіть якщо зелене світло і тебе всі машини пропускають!"

Опубліковано

2. Любий водій старається на міст на під'йом розігнатись,а немісцевий тим більше,не знає,що там пастка-перехід,бо ж тільки-но від'їхав від регульованого переходу.

Не любий. Я на ділянці від світлофора до цього переходу швидше 40 не їду - дуже обмежена видимість (див. п.1 :) ), ризиковано.
Опубліковано

Не любий. Я на ділянці від світлофора до цього переходу швидше 40 не їду - дуже обмежена видимість (див. п.1 :) ), ризиковано.

Я мав на увазі не конкретно цей міст,а мости з під'йомом взагалі.Як тільки водій бачить попереду під'йом,то старається розігнатись.На цьому мості я теж не розганяюсь,бо пішоди на цю зебру завжди виходять з-за перешкод.

Опубліковано

Приберуть зебру - просто стане більше придурків страждати за межами пішохідного нереходу. Але люди там як ходили, так і ходитимуть, тому вважаю за доцільне щоб перехід залишили. нехай краще автомобілі гальмують занючи що попереду зебра. А якщо прибирати перехід, то обов"язково необхідно встановити високі паркани з обох сторін щоб геморно було перелазити бажаючим екстриму.

Ну нащі можуть вирішити це подібно до переходу на Володимирській

post-684-0-90913300-1349088876_thumb.jpg

О, я цей перехід на Володимирській взагалі "обожнюю", особливо коли переходжу там дорогу з двома маленькими дітьми (один з яких ще в калясці). Цеж яким мудаком треба бути щоб зробити пішохідний перехід і перегородити його забором???

Але прикладів таких переходів можна наводити безліч, ось наприклад перехід на Словацького (що навпроти "базиліка", рухаючись з каляскою мені спочатку треба виїхати на проїжджу частину, а потім виїхати на зебру, бо і тут якийсь мудак зробив зїзд з тротуару не там де треба.

Мені здається що всі ці "пакращення" для пішоходів зазвичай роблять люди які уявленя не мають про зручність їх росташування, бо самі їздять в машинах з усіма порушеннями ПДР, і на зручність пішоходів їм далеко начхати...

Опубліковано

"ТРК Аверс" про цей перехід (вірніше, про те ДТП, коли збили двох дівчаток) зняв сюжет

а це та програма "Народний контроль" (про яку згадує ведуча на 35-й секунді попереднього відео), про цей перехід говориться на 19:49

Опубліковано

Те, що сказав Главічка, тут вже обговорювалось.

Чим далі, тим більше я переконуюсь, що найоптимальнішим рішенням там може бути лише розділювальна смуга від світлофору і до метрів 10-20 вверх від початку підйому. Але це утопія.

Опубліковано

Хай би отой новий "відбійник" що вони там на мості мумять - продовжили аж до першої зупинки, що біля "вівасана". Чи як воно там.

Опубліковано

можна зробити перехід під мостом, підсунувши стоянку.

Яку стоянку? о_О

Я під мостом щодня дорогу переходжу, стоянка не заважає. Чи я щось не зрозумів?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...