Перейти до змісту

Куплю об'єктив Canon EF 50mm f/1.8

AHDPYXA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пардон за те що пхаюся в тему, але як на мене це паршивеньке скло, в плані картинки\конструктиву.

Бачив фото з 60D + сабж - :0157:

1.8F діафрагма не спасає.

Як штатний\портретник - собі б не купував...

Опубліковано · Приховав Andruha_gpz28, 1 Жовтня, 2012 в 20:45 - Без причини
Приховав Andruha_gpz28, 1 Жовтня, 2012 в 20:45 - Без причини

Відкрита повністю діафрагма то взагалі зло, але більшість поціновувачів розмитого фону і різких очей з зеленими вухами зі мною не погодяться. )

Опубліковано

Пардон за те що пхаюся в тему, але як на мене це паршивеньке скло, в плані картинки\конструктиву.

за такі гроші це прийнятний варіант. Яке ще скло найдете менш як за тисячу гривень, з прийнятною якістю і автофокусом?

Згідний, це далеко не фонтан... Але за свої гроші він малює непогану картинку. явно ліпшу ніж кіти.

з.і. 1.8 там неробоче. з 2 варто починати

Опубліковано

ніконовському безмоторному аналогу - жорстоко пасує

і діло не лише у вмінні користуватися

Опубліковано

ніконовському безмоторному аналогу - жорстоко пасує

а скільки ніконовське моторний аналог вартує? кенон 50 мм 1.8 без аф десь грн за 400 можна купити

я не кажу що скло цяця. я кажу що скло за свої гроші варте уваги

Опубліковано
а скільки ніконовське моторний аналог вартує?

А кенонівська елька?:)

Мова то йде про фікси, котрі в однаковій ціновій групі:

Nikkor 50mm f/1.8D і Canon 50mm f/1.8

кенон 50 мм 1.8 без аф десь грн за 400 можна купити

Так, він доступний, але по тій причині що на ці гроші виходить розхлябана пластмаска, а не людський об"єктив.

Canon 50/1.8 промахується по фокусу, має "грубий шаг".

Я говорю про те, що тримав у руках, чисто суб"єктивна думка і враження.

Опубліковано

З картинкою в 50/1,8 все нормально, правда може залежати від екземпляру, а от із фокусуванням справді є проблема, дуже часто промазує, особливо на відкритій діафрагмі, але коли попадає, то і малюнок і різкість там на рівні, а конструктив там тільки з виду слабенький, як показує практика він міцніший ніж 50/1,4. Говорю як колишній власник.

Як перший фікс нормальна річ, щоб спробувати що це таке, але якщо важливий результат, то ІМХО краще взяти 50/1,4

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...