jack74 Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 18:12 #26 Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 18:12 та ніякий не конфліктер Ти створив тему, вставив в неї чужий текст, чужі думки, чуже бачення, я від себе не додав ні слова... От я й намагаюсь зрозуміти твої спонукання, що саме цією темою ти хочеш сказати... Чи це просто тролінг, вкинув кістку, і "ви тут гризіться, я поспостерігаю"... Поясни ж, що саме ти мав на меті створюючи тему з таким провокативним підтекстом
VilanS Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 18:20 #27 Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 18:20 тому що чоловіки не відчувають того що жінки!!!!!!!!!!!!!!!!! ми різні. А як правило чоловіки більш пихаті і думають, що сильніші бо типу мязів більше мають.якщо жінка починає себе відстоювати, то чоловіки зразу кажуть, що жінки погані.Задумайтесь над питанням. Чому майже ніхто не каже "Чому в релігіях так погано відносяться до чоловіків?" дивно!!! але серед чоловіків не менше грішників.
zaHARE Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 18:45 #28 Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 18:45 ... А прочтете расшифровку изречения и все станет на свои места.(найдете сами в гугле). ну да а чому мені треба вірити чиїйсь розшифровці і її читати? Бо хтось вирішив, що він ПРАВИЛЬНІШЕ зрозумів "изречение"? Слідувати далі такій логіці - то всі ці писання - для вибраних, а не для простих смертних. Тільки не зрозуміло КИМ вибраних... Ними самими, так? Тобто по цій логіці всі вчителі в школах та інститутах тіпа "умнікі"? Чого мені їм вірити?Вони що,вирішили що правильніше зрозуміли фізику й математику? Я шо не можу купити книжку,почитати й вивчити хімію? До речі ніхто не заважає дати своє пояснення(розуміння) того вислову.Чекаю з нетерпінням. А на рахунок того, що релігії ставлять чоловіка вище жінки - це дійсно викликає запитання... Але не так, як це змалював ТС, не тільки християнство на відміну від мусульманства, а взагалі ВСІ релігії... А от чому так?.... навряд чи хтось тут йому пояснить От я й запитував його (ТС) про мету створення теми.. Якщо подумати,то й в атеїстичному суспільстві в жінок життя не мед.При чому тут релігії? Чи ти вважаеш,що кожанка і маузер в руці зробили жінку щасливішою?
Miro Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 18:56 #29 Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 18:56 Чи ти вважаеш,що кожанка і маузер в руці зробили жінку щасливішою? Перепрошую, але загалі-то маузер ось такий. Ти мабуть мав на увазі наган
Amar Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 19:08 #30 Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 19:08 Всевышний Аллах говорит: «...и обращайтесь с ними (женщинами) по-хорошему» (Коран. сура «Женщины» аят 19). Посланник Аллаха (да благословит его Аллах и приветствует) сказал: «Мир этот дается во временное пользование, а лучшим из того, что можно получить в пользование в этом мире, является праведная жена» "праведная жена" - в данном случае - это, скорее всего, праведная церковь, не все из Святых писаний необходимо принимать дословно. Если прочесть нашу Библию и брать во внимание только буквально-исторический смысл, то можно крышей поехать от сказанного. Нас и глаза себе выковыривать "учат" и детей с горы бросать и родителей бросить, но в этом заложен иной, духовный смысл. А слово религия означает, в дословном переводе, как восстановление связи, в данном случае с Богом. А Бог есть Любовь.То что это тогда за религия, которая нас учит давать любовь кому-то больше, а кому меньше?!
zaHARE Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 05:10 #31 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 05:10 Чи ти вважаеш,що кожанка і маузер в руці зробили жінку щасливішою?Перепрошую, але загалі-то маузер ось такий.Ти мабуть мав на увазі наганЯ мав на увазі..Та ладно,забий.
jack74 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 08:02 #32 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 08:02 ...Тобто по цій логіці всі вчителі в школах та інститутах тіпа "умнікі"? Чого мені їм вірити?Вони що,вирішили що правильніше зрозуміли фізику й математику? Я шо не можу купити книжку,почитати й вивчити хімію? До речі ніхто не заважає дати своє пояснення(розуміння) того вислову.Чекаю з нетерпінням. 2*2=4 інакше зрозуміти не можна і в усіх перекладах воно трактується однаково. І книжку ти можеш сам купити, і почитати, і вивчити. Так що твоя паралель з науками сюди не підходить.А на рахунок мого розуміння "того вислову"... Щоб трактувати, потрібно самому прочитати мовою оригіналу, а не чиюсь інтерпретацію у вигляді "перекладу". Так що звиняй, не читав - не трактую ...А на рахунок того, що релігії ставлять чоловіка вище жінки - це дійсно викликає запитання... Але не так, як це змалював ТС, не тільки християнство на відміну від мусульманства, а взагалі ВСІ релігії...А от чому так?.... навряд чи хтось тут йому пояснить От я й запитував його (ТС) про мету створення теми.. Якщо подумати,то й в атеїстичному суспільстві в жінок життя не мед.При чому тут релігії? Чи ти вважаеш,що кожанка і маузер в руці зробили жінку щасливішою? Це ти мене запитуєш? Здається тему з прив'язкою до релігії підняв тут не я
zaHARE Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 14:39 #33 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 14:39 2*2=4 інакше зрозуміти не можна і в усіх перекладах воно трактується однаково. Не факт: Берем тождество 4:4=5:5 Выносим за скобки общие множители 2х(2:2)=5x(1:1) Из левой части можно еще вынести общий множитель 2x(1:1)x2=5x(1:1) Сокращаем правую и левую части на общий множитель (1:1) и получаем 2х2=5 І книжку ти можеш сам купити, і почитати, і вивчити. Так що твоя паралель з науками сюди не підходить. А на рахунок мого розуміння "того вислову"... Щоб трактувати, потрібно самому прочитати мовою оригіналу, а не чиюсь інтерпретацію у вигляді "перекладу". Так що звиняй, не читав - не трактую Тобто всі закони фізики та теореми математики ти вивчав мовою оригіналу?А те ,що Земля крутиться ти сам бачив на власні очі,чи повірив якомусь поляку? ...А на рахунок того, що релігії ставлять чоловіка вище жінки - це дійсно викликає запитання... Але не так, як це змалював ТС, не тільки християнство на відміну від мусульманства, а взагалі ВСІ релігії...А от чому так?.... навряд чи хтось тут йому пояснить От я й запитував його (ТС) про мету створення теми.. Якщо подумати,то й в атеїстичному суспільстві в жінок життя не мед.При чому тут релігії? Чи ти вважаеш,що кожанка і маузер в руці зробили жінку щасливішою? Це ти мене запитуєш? Здається тему з прив'язкою до релігії підняв тут не я Розжую.Чоловік ставить себе вище жінки і з релігією і без релігії.Андестенд?
SanyaTT Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 14:50 Автор #34 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 14:50 Розжую.Чоловік ставить себе вище жінки і з релігією і без релігії.Андестенд? це ти про мене???
jack74 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 14:57 #35 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 14:57 я чекав чогось подібного, але цЕ! ...Берем тождество 4:4=5:5 Выносим за скобки общие множители 2х(2:2)=5x(1:1) це в якій школі так вчать? Скажи всім, щоб знали, куди дітей не слід віддавати ... Якщо подумати,....При чому тут релігії? Чи ти вважаеш... Це ти менЕ запитуєш? Здається тему з прив'язкою до релігії підняв тут не я Розжую.Чоловік ставить себе вище жінки і з релігією і без релігії.Андестенд? ти щось педалі плутаєш це не я тебе запитував (що ти мені розжовуєш), а ти мене запитав про щось таке, що говорив не я
SanyaTT Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 15:01 Автор #36 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 15:01 jack74 , є такий анекдот Мужик пере свої штани біля річки і каже, вот блін даже собі вірити неможна, я ж тільки пукнути хотів)))
zaHARE Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 19:16 #37 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 19:16 я чекав чогось подібного, але цЕ! ...Берем тождество 4:4=5:5 Выносим за скобки общие множители 2х(2:2)=5x(1:1) це в якій школі так вчать? Скажи всім, щоб знали, куди дітей не слід віддавати Е,взагалі-то це на рівні академіків такі ігри,написав мовою оригіналу,але не заморочуйся,воно тобі точно не тра.
diezel Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 19:56 #38 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 19:56 Е,взагалі-то це на рівні академіків такі ігри,написав мовою оригіналу,але не заморочуйся,воно тобі точно не тра. Это полный отпад, я считаю. zaHARE, вот полный cписок украинских академиков с 1918. Может поделишься именами тех, с кем из них ты играл в такие альтернативно-интеллектуальные игры?
Tolik_lt Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 20:04 #39 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 20:04 ідьош до женщін- вазьмі пльотку! пльотку в сємь хвастов!
diezel Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 21:41 #40 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 21:41 ідьош до женщін- вазьмі пльотку! пльотку в сємь хвастов!Кстате, вот еще один нюанс - монотеистические религии, по сути своей, опираются на схожие постулаты, имеют массу точек пересечения/соприкосновения, некоторые из них более привлекательны для отдельных групп людей, некоторые менее, некоторые - отвратительны.Почему же в существующей реальности доминирует христианство?Одна из причин заложена в построении отношений религии с верующими: духовное наставничество христианских ветвей, в отличии от духовного лидерства мусульманства/индуизма/буддизма/остального.Духовное наставничество, помимо явных своих преимуществ(расширенные охват и горизон планирования, гибкость канонов, целостность восприятия и пр.), имеет еще то преимущество, что делает своих последователей усточивыми к такому банальному троллингу. Ведь очень сложно затроллить на почве религии человека, который привык во всем разбираться сам и обращаться к духовному наставнику только если сам разобраться не может.В отличии от того, кто внемлет религиозному лидеру(или академику) в надежде уловить следующую подсказку для своих действий или очередную трактовку избитых истин.Каждый раз, когда поднимается тема про "мусульмане лучше чем", мне вспоминаются трое человек: капитан Барриль, Иэн Хендерсон и Рэймонд ДэвисТоесть все ок и лучше всех, да, но вам не кажется, что ситуация там давно контролируется кем-то другим? Впрочем, тоже самое можно сегодня сказать про индуизм, коммунизм и прочие схожие иллюзии величия.
zaHARE Опубліковано 28 Вересня, 2012 в 13:40 #41 Опубліковано 28 Вересня, 2012 в 13:40 Согласен,тема неправильная,ну может и правильная,но вышла неправильной,наверно потому что старт не совсем правильный. Вышло наверное как в этом случае: jack74 , є такий анекдот Мужик пере свої штани біля річки і каже, вот блін даже собі вірити неможна, я ж тільки пукнути хотів)))
EleKtrik Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 22:30 #42 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 22:30 Относительно темы. К женщинам относятся по разному в разных конфессиях. Лично я интересуюсь религией других странах и конфелий. Всем должна бить извесна религия Ислама. Вон нашол интересную статю, назва которой: Ислам - мирная религия? Лично я в ето не верю, а каково ваше мнение? Здесь не только о женщинах идет речь._Олександр_ а весь топ перечитати, релігія не дозволяє?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.