Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І ще на рахунок роз'ємів.

Сейчас же, вроде, большинство смартов идут с стандартным разъёмом 3.5", то можно любые уши туда воткнуть.

Воно то так, але навіть з цим в Samsung в черговий раз умудрилися начудидит. Поміняли полярність і вийшло, що "нє всє йогурти адіникава палєзни..."

Опубліковано
Спробуйте запустить одночасно - скайп, навігатор і реєстратор, дякую за увагу.

А андроїд зможе?

Які тоді android-моделі актуальні у даному ціновому діапазоні (2000+)?

Sony Sola змогла, сам брав в Німеччині за 280ойро коли в нас по 4100грн були - http://stylus.com.ua...0903/index.html

sony-xperia-sola_01.jpg

Опубліковано

Моя особиста думка, як людини яка змінила біля 50 моделей телефонів за свій "мобільний стаж", на сьогодні найбільш універсальна платформа для смартфонів -- Андроїд. В вищих цінових категоріях з ним може позмагатись iPhone (проте, не в моєму випадку), в нижчих -- Symbian (якщо вас влаштовує "мертва" ОС з застарілим інтерфейсом і незручним керуванням). WinPhone, прийнаймні поки апарати на базі WP8 не з'явились в продажу і широкому вжитку, абсолютно ні разу не конкурент.

цілком незгідний, мені якраз до вподоби BlackBerry OS, ф-ції звичайної звонилки 5+, багатозадачність+, free_apps + і тд і тп. Перепробував фактично всі моделі виробника із різними версіями OS.... Але це вже Холіваррррр і офтоп... :duel:

Опубліковано

Блекбері... ОС для обмеженої кількості людей (принаймні, за межами США), зі своїми бонусами, зі своїми мінусами. Але на сьогоднішній день вона помирає. Скільки ще -- пів року, рік? З огляду на перспективу я б не став звертати увагу на неї.

Хоча, певно, якби мені потрібна була саме дзвонилка з багатозадачністю, я б взяв не сенсорний смарт на Symbian, не менш мертвій ніж Блекбері. Так що вся справа в смаках :)

Опубліковано

610,710,800 та 900 будуть оновлені до віндовс 7.8

І для чого тут розказувати про можливості апаратів з 4000 грн, коли в людини бюджет 2000?

S питає вона найкраз власників 710ї. про враження від неї саме.

Опубліковано

Не візьмусь сперечатися з людьми, які в цій сфері мають більше знань і досвіду, та все ж своєю думкою поділюсь, оскільки вже трохи більше, як місяць користуюся якраз 710-ю.

Все влаштовує! Дизайн, інтерфейс, швидкість роботи цілком відповідають його вартості! На рівні моїх потреб і запитів телефон працює відмінно!

Свого часу питання стояло аналогічно - щось більш-менш адекватне приблизно на таку суму! Про вибір жодного разу не пошкодував!

Опубліковано

Ще питання, де в нас в Луцьку можна обміняти звичайну лайф картку на micro sim зі збереженням номеру?

Опубліковано

Хто каже? :)

Відрізається лише лишній картон, як це може вплинути на якість? Головне збереження правильної форми.

Опубліковано
Вопрос: Использовать обрезанную Micro-sim или поменять на нормальную?

Ответ: Как повезет. Если очень плохо берет сеть и отваливается 3g - конечно лучше поменять на нормальную.

Опубліковано

Ще питання, де в нас в Луцьку можна обміняти звичайну лайф картку на micro sim зі збереженням номеру?

Прийти в Ювант і висікти за 5 сек і 10 грн.

Потім можна вставляти назад і використовувати в зичайних телефонах

Опубліковано

Прийти в Ювант і висікти за 5 сек і 10 грн.

Потім можна вставляти назад і використовувати в зичайних телефонах

Дякую, у вас в магазині до речі EU моделей немає?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...