Перейти до змісту

Допоможіть знайти людину

Atletlutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть знайти людину. Номер тел.099 32 38 767. Звати Антон. Взяв товар, і пропав. Винен чималу суму грошей. Морозиться вже днів з 20 трубки не бере. Точно знаю, що зареєстрований на борді. Хто допоможе знайти місце проживання даної особи, буду дуже вдячний. + з мене грошова винагорода.

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Допоможіть знайти людину. Номер тел.099 32 38 767. Звати Антон. Взяв товар, і пропав. Винен чималу суму грошей. Морозиться вже днів з 20 трубки не бере. Точно знаю, що зареєстрований на борді. Хто допоможе знайти місце проживання даної особи, буду дуже вдячний. + з мене грошова винагорода.

То паспортне імя? Вік? Приблизний район проживання? Мо проблеми у людини які?

Опубліковано

Імя правильне, А от фамілії не знаю, (якби знав не звертався б сюди) Район проживання 33-ій, центр. Всі ми люди і якшо в людини проблеми то про це можна розповісти і в такому випадку отримати відсрочку платежу. А Якщо нагло не брати трубки 20 днів, то це вже точно щось інше.

Опубліковано

ну навряд хтось, хто знає його візьме і напише, спочатку його набере. А пошукати в соц.мережах не пробували? Якщо знаєте приблизний вік людини, то переглянути 400фото (в середньому) не так складно. Почніть з ВК. І побачивши знайоме обличчя, там все прощЕ...

Опубліковано

як то тему закрыть? самое интересное только начинается!

Певно справді варто тему перенести у Книгу Скарг, і слідкувати за розвитком подій :)

P.S. Країна має знати своїх героїв...

Опубліковано
Гетто' timestamp='1348243377' post='1052676696']

як то тему закрыть? самое интересное только начинается!

Цырк приехал,цырк приехал!!!

...скорше з роботи прийшов, а не приїхав :D

Опубліковано

неее...цирк будет тогда, когда начнутся активные действия обеих сторон конфликта. не часто тут такое случается,когда реально вычисляют виртуального нехорошего человека,тем более,что если уж ситуация привела к этой теме...

Опубліковано

А мені не прихована, фото на сторінці в нього є ...13 штук.

то зареестрованним видно, я ще не дорiс до того, щоб там рееструватись

Опубліковано

MANJAK11, дякую за "комплімент". Не всі зареєстровані Вконтакті дибіли, нижча раса чи ким Ви їх там вважаєте. Та це окрема тема.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...