summer Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 09:04 #51 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 09:04 неприємності можуть трапитися з кожним і не тільки якщо робиш щось не такі копатися ні в чому не потрібноТобто, ти кажеш, що не треба аналізувати своє життя?Може трапитися з кожним, але не "просто так"."Просто так" у цьому житті ніколи нічьо не відбувається.аналізувати і копатися в собі різні речів житті часом трапляється таке, чого не можливо передбачитиякщо з тобою поступають непорядно, то проблема не в тобі
Amelie Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 09:55 #52 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 09:55 summer, та ви не хвилюйтеся, кожен дає тут свою пораду, а не "копається" в чужих постахце була моя думка , підтверджена життєвими ситуаціями.
MACCEN Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 11:14 #53 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 11:14 Розслабся - ти втратив не друга, а мудака (якщо я правильно зрозумів, друг в тебе позичив гроші і злиняв, потім буде розказувати вибач, я хотів віддати і так далі), нормальний друг, сказав би причини і так далі, і я впевнений ти б його зрозумів, бо на те й потрібні друзі, щоб "ти мені, я тобі", життя таке в нас.Дівчина кинула, на 2000 грн., так це добре, а прикінь якби женився, і як жити з такою прошмандовкою, раз вона так поступила. Якщо по нормальному то могла б пояснити, і ти б я думаю подарував би ці гроші і не парився.Висновок, не сумуй, все в тебе буде добое, це тобі просто лишній стимул стремитись до чогось кращого, не замикайся в собі, не всі друзі "підараси" і не всі дівчата "прошмандовкі".Тримайся друже, все в тебе буде добре!
Vadimm Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 11:20 #54 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 11:20 Вадім, якщо ти бачиш тільки два виходи: або "по венах" або подарувати "папірці" - то це песимізм. Микола, конкретно я бачу не тільки два виходи, але в загальному із твердженням погоджуюсь.Та напевно кожен з нас коли щось варте втрачає - деякий час страждає песимізмом - хтось 30 секунд, а хтось і 3 дні.
DrWeird Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 11:32 #55 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 11:32 Позичили безстроково, вернуть з %. Не бачу проблем.
Otto Kreer Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 11:54 #56 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 11:54 неприємності можуть трапитися з кожним і не тільки якщо робиш щось не такі копатися ні в чому не потрібно А якщо прийняти до уваги що ТС живе зовсім один то "копатися" категорично заборонено !Доречі 23 роки це на мою думку переломний вік - друзі починають одружуватись і виходити заміж, настає момент що вже і ніз ким провести вільний час, невільно і задумаєшся над своїм життям, над собою...Висновок - потрібно одружитись !
Ko3bMa Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 12:03 #57 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 12:03 Висновок - потрібно одружитись ! Дівчину йому треба знайти для "тісних" відносин, а одружитись завжди встигне
MACCEN Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 12:09 #58 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 12:09 тут хтось писав, що в друга теж треба брати розписку, "бо сума не маленька", питання, а що то за друг тоді, який требує розписку? може вже краще в банку взяти кредит і такого друга викреслити з списку друзів, не зрозуміла позиція...
Oksana04 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 12:28 #59 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 12:28 тут хтось писав, що в друга теж треба брати розписку, "бо сума не маленька", питання, а що то за друг тоді, який требує розписку? може вже краще в банку взяти кредит і такого друга викреслити з списку друзів, не зрозуміла позиція...Ми позичали гроші в друзів. Перший раз писали розписку. Другий раз нам позичили вже без розписки. Ще одні друзі раз позичали під невеликий відсоток.Ні до тих, ні до інших претензій у нас ніяких - не перестаю вважати їх друзями. Вони нам допомагають, а те, що перестраховуються, чи ставлять певні умови (які нас влаштовують) - не перешкода, бо життя - складна штука.
Karabasbarabas Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 12:46 #60 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 12:46 тут хтось писав, що в друга теж треба брати розписку, "бо сума не маленька", питання, а що то за друг тоді, який требує розписку?життєвий досвід показує, що якраз певні гарантії з друзів/дуже хороших знайомих треба добиватись, бо потім починаються непорозуміння. бо підхід такий: "о він же мій друг, значить пробачить затримку чи ще якийсь косяк...ми ж друзі..."
moon Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 13:04 #61 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 13:04 ТС живий-здоровий? Рідні люди живі-здорові? От і добре. Так, сталась халепа, але найменш потрібно зараз закриватись у собі і мусолити свій мозок непотрібними роздумами. Робота - з роботи піти не додому і дивитись у стелю, а прогулятись містом, посидіти у кав’ярні, спробувати познайомитись з кимось, сходити завтра на джаз у замок, в суботу покопати картоплю, зрештою, просто отримати нові емоції. І все швидко забудеться. Головне, не пускати у себе цинізм і недовіру, бо коли знайдеться справжній друг чи подруга, можеш їх не розпізнати..Удачі!
HWman Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 13:07 #62 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 13:07 Друзі це не ті хто можуть тобі позичити, і не важливо чи під розписку чи під відсоток чи просто за чесне слово... це моя думка.Був свідком подій аналогічних як у ТС тобто два друга, не розлий вода були і тут один позичив у другого 2 к. гривень і пропав, я якось того що позичив зустрічав ще, питаю що збираєшся віддавати? а він - канєшно нє...І до цього часу гроші ніхто не повернув, отаке от...
Oksana04 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 13:14 #63 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 13:14 Друзі це не ті хто можуть тобі позичити, і не важливо чи під розписку чи під відсоток чи просто за чесне слово... це моя думка.А в когось вона інакша???
HWman Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 13:18 #64 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 13:18 Хто зна, може є ще якісь наївні люди...
Maniko Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 13:29 #65 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 13:29 До речі заробляю я, на своїх 23 роки, не багато (близько 3500 грн в міс.)Фігасє "не багато", мені б таку зарплату...
Dream Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 14:26 #66 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 14:26 Краще один раз ТАК "позичити", ніж потім все життя мучитись.
Khvostow Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 00:47 Автор #67 Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 00:47 Khvostow,А в Криму зараз починається Оксамитовий (бархатный) сезон .я б з'їздив кудись, але на роботі відпустку зараз не дадуть! вихідні - субота, неділя - щось придумаю.
Khvostow Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 00:54 Автор #68 Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 00:54 До речі заробляю я, на своїх 23 роки, не багато (близько 3500 грн в міс.)Фігасє "не багато", мені б таку зарплату...це не так важливо, але...Еее... , Ви шановний в магазинах, коли останній раз були? ціни бачили? до речі це не є одна зарплата, а просто середній дохід в місяць.
Melo Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 05:29 #69 Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 05:29 Якщо є якісь контакти з тими людьми пропоную написати їм, попросити повернути гроші, але на це не розраховувати. І можливо вас в майбутньому очікуватиме приємний сюрприз.Можливо вашим "позичальникам" гроші дійсно потрібні і коли з'явиться можливість їх віддати, то гроші вам повернуть. Хоч так справжні друзі і не поступають, але все-таки...А на даному етапі раджу розслабитись і якось від цього абстрагуватись, бо це тільки зіпсує нерви. Працюйте, відпочивайте, розважайтесь, навчайтесь, живіть!
petyavaps Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 06:28 #70 Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 06:28 11 місяців назад, ПОЗИЧИВ другові 3000$ і його вже ніхто не бачив! ПОЗИЧИВ коханій дівчині 2000 грн вона сїхала до тьоті в Білорусію І от зараз сижу в мєлкому дєпрєснячку(ну мол на сигарєти завтра не буде), а зарплата тільки післязавтра. До речі заробляю я, на своїх 23 роки, не багато (близько 3500 грн в міс.) щоб такі подарунки оточуючим робити! Що робити мені, шановні? в кого які мислі? Так, по перше якшо друг мав їхати в Пітєр і ви про це нічого не знали значить він вам не друг, і вам треба було ретельніше на це дивитися і аналогічна ситуація з дівчиною. А дівки то взагалі окрема тема вони можуть імітувати кохання до тебе лише коли ти маєш гаманець, і то тепер така жизнь пішла і нічого не поробиш бо ж капіталізм на дворі. ) І доречі заробляєш ти вполнє нормально і я б сказав добре, що тобі повезло з роботою бо от знаю людей які в свої 45-років день в день херачаться за 1500грн ( де працюєш якщо не секрет?) На майбутнє пораджу тобі, перш ніж якусь людину вважати справжнім другом треба спочатку дуже добре її знати і її сімю і наміри, а не то так знати друга, що навідь не сказав, що в Пітєр жити поїхав. А, що стосовно дівчат то взагалі раджу якщо є любов то гроші не афішувати, лише подарунки там чи ще щось і тоді дійсно побачиш чи тебе кохають. А на щот вени різати і дєпрісняк то навідь не радив би і про таке думати бо можуть розвитися психічні дефекти тоєсть хвороби які лікуються тільки там кінцева зупинка маршутки 9-ки.) Краще б ви зайнялися якимось ділом, приміром якщо живете у квартирі то можна ремонт зробити власноруч чи якщо у приватному секторі то щось будувати для себе і повірте це буде вам на користь і у майбутньому будете собі дякувати. І я вам скажу бо знаю сам, що робота лікує все, тількі звісно не та де цілий день сидиш в офісі кліпаючи в монітор. А друзі, дівчина повір то все прийде просто треба більш відверто розмовляти з людьми і вміти їх вислухати і повір знайдуться навідь міцніші і надійніші друзі ніж ті з якими ти пробув майже все життя. Навідь звичай перехожий чи той хто тут зараз сидить на борді може бути набагато кращим другом ніж ті фальшивкі які ввели тебе в оману і ти вірив, що вони з тобою чесні та справедливі, зовнішність оманлива тому треба впершу чергу розкривати сутність характеру та душі того друга чи теї подругі. І все що робиться, то робиться на краще!
EleKtrik Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 06:43 #71 Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 06:43 І все що робиться, то робиться на краще! Все що робиться, то робиться на краще... тільки найгіршим із способів....
Deemon Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 07:01 #72 Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 07:01 ( де працюєш якщо не секрет?) Навідь звичай перехожий чи той хто тут зараз сидить на борді може бути набагато кращим другом ніж ті... Грамотний, наш психолог, ти бачу також хочеш позичити пару коп набитися в френди ТС
petyavaps Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 07:13 #73 Опубліковано 31 Серпня, 2012 в 07:13 ( де працюєш якщо не секрет?) Навідь звичай перехожий чи той хто тут зараз сидить на борді може бути набагато кращим другом ніж ті... Грамотний, наш психолог, ти бачу також хочеш позичити пару коп набитися в френди ТС Ні, я взагалі ніколи і ні в кого грошей не позичаю навідь як би сутужно мені не було, принцип в мене такій, зато буду собі з чистою совістю ходити і знати що нікому нічого не винен.
serhiy.drozd Опубліковано 1 Вересня, 2012 в 20:50 #74 Опубліковано 1 Вересня, 2012 в 20:50 короче, тут з колегою перетер, якщо хочеш вернути хоч пів сумми пиши в приват. Потрібно всі данні "редиски".позитивий результат не гарантую на 100%
Khvostow Опубліковано 6 Вересня, 2012 в 21:19 Автор #75 Опубліковано 6 Вересня, 2012 в 21:19 Откровение от автора.Ну вот прошла уже неделя со времени публикации моего поста. Если честно, то я жалею, что вообще его написал(да, я из тех людей, которые просыпаются утром и говорят сами себе «Блин, на..уя я вчера сделал то так, а то так). Ну, век живи, век учись!) Вообще не понимаю н*х я написал об этих деньгах, на которые, в принципе, давно забил болт. Был тогда период мелкого безденежья, хотя(как и многие из вас) мог в тот период депрессии на много увеличить состояние минусового баланса на кредитке привата))). Но не это главное, это так, пыль!Хочу поделится с вами, бордовци, как я провел эту неделю и что за это время осознал.Сейчас на моих часах 23:30 вечера, я только что проснулся(че-то не до сна), а вчера ночью еще и напился с другом, сам не знаю почему(так что промилле спирта в моей крови сейчас предостаточно). Все-таки наверное поверил стереотипу, что алкоголь притупляет боль. Понял, что это не так – хуже только в несколько раз.( Я люблю, да до сих пор и несмотря ни на что я ее люблю. Ученые говорят, что любовь это болезнь и типа у меня щас период лечения, но блин побочные эффекты ужасные. По совету друзей, да и самих бордовцев, решил «перепихнуться» с другой девушкой (это второй неверный стереотип). Позвонил, приехала, посмотрели какой то увлекательный фильм(не ханслер ТВ))), переспали, утром кофе и пока, и все(девочки бейте меня за то что такой сякой, но тока не по лицу, ну а парни думаю поймут))). Честно, легче не стало.Моя любимая, тем временем приехала с Белоруссии домой. Там у нее что то не получилось но по ходу скоро опять уезжает, всех нюансов не знаю, так как она полностью игнорирует меня. Номер свой сменила, меня в соц. сети заблокировала и общаться со мной лично отказывается. Я могу общаться только с ее мамой, а толку!(мне дико влиять на ее через маму). Не могу понять почему? Что я ей сделал плохого? Ведь делал только хорошее. Несколько ночей подряд провел у ее подъезда на лавочке с пивом, сигаретами и плохим настроением, глядя в ее светящие окна(она живет в километре от меня). Да, получил от нее пару смс з 777, где она говорит, что мы с ней расстались из-за кофе с коньяком!(многие его пьют с утра, тем более не же каждый день). Бред!!! Говорит, что боится меня (я вроде как не очень похож на маньяка, вполне норм., адекватный человек, ну был там у нас однажды секс с применением моей физической силы, заламыванием рук и т.п., но в итоге обое остались довольны))). Бред!!! Пишет мне, что я был с ней только для сексуальных отношений!(я ее люблю, и как то не говорил такого до нее никому) Бред!!! Блин, здоровья нету сейчас, как нибуть потом допишу...P.s. Вибачте за москальщину, я ж все таки наполовину рус!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.