Перейти до змісту

Хто що думає за Ігоря Палицю?

Prosto

Чи пройде Ігор Палиця до ВР?  

151 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

ну станет климчук нардепом,одержит в столице квартиру, потом её приватизирует,продаст

Ай да схємка, обзавідуєшся, да?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь

а чего мне завидовать? квартира у меня есть,не в столице,но своя.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Климчук хозяйственник(це точно).его надо на областном уровне руководителем держать
:_09:

Скільки землі в межах міста він взяв собі для ГородУ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

он ВАШУ землю взял?

Нашу. Читай ст. 13 Конституції.

А не засланый ли ты казачок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клімчук.. Палиця.. Годі сратись. У нас зарплати виші не стануть і рівень життя не покращиться. Єдиний плюс - в місті жити, можливо, стане комфортніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто знає, на чиїй землі стоїть Епіцентр?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отак правильно:

Єдиний плюс - в місті жити, можливо, стане комфортніше.

на Липинській. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Липинській. )

100% на землях Липинської сільської ради
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

абсолютно все рівно хто такий палиця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чиї то паї купив Клімчук, за які його Веселуха(бувший пркурор ) пробував пресувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів би наголосити, що перше питання в топіку було "Хто що думає за єврея Ігоря Палицю", але адміністратори вирішили видалити слово "єврея". Ось доказ, що спочатку питання звучало саме так:

305803c80016.jpg

Ніяким чином не хочу образити дану націю, серед моїх знайомих є теж євреї, яких я поважаю.

Але даний депутат, цей факт своєї біографії чомусь старається приховувати. Не здивуюся, якщо ця тема буде скоро закритою, бо склалося враження в упередженості адміністрації. Навіть якби там писало росіянина чи узбека, не бачу тут упередженості, проста констатація. Прикро таке спостерігати. Виникає підозра у достовірності опитування тепер.

Щодо ж питання за кого варто голосувати, то вважаю правильним за опозицію. Буду мабуть за Свободу, не тому що вони ідеальні, багато чого у них мене харить, але вважаю, що вони в ВР потрібні. ВО Батьківщина і так пройде, а опозиційної більшості не буде, якщо Свобода не пройде. В будь-якому випадку слід іти на вибори і голосувати за опозиці. Минулих президентських я був проти обох, але бачу що це була помилка, бо настільки бридко за державу, як зараз мені ніколи ще не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів би наголосити, що перше питання в топіку було "Хто що думає за єврея Ігоря Палицю", але адміністратори вирішили видалити слово "єврея". Ось доказ, що спочатку питання звучало саме так:...

Ніяким чином не хочу образити дану націю...

Але даний депутат, цей факт своєї біографії чомусь старається приховувати. Не здивуюся, якщо ця тема буде скоро закритою, бо склалося враження в упередженості адміністрації. Навіть якби там писало росіянина чи узбека, не бачу тут упередженості, проста констатація. ...

а складається враження якраз в твоїй упередженості і явному антисемітизмі. Ти на перше місце поставив його національність, наголосив на цьому, і цей твій топік ще більше це підкреслив. Був би я модером, вліпив би тобі РО за таке.

Я тобі задавав запитання "яка різниця, якої він національності" - ти не відповів. Ніяких аргументів, фактів ти не наводиш. Троль чистої води.

-----------------

А ти, випадково, не засланий козачок, га? ;) Створив, наприклад, тему, щоб виявити явних супротивників Палки.... ??? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... бо склалося враження в упередженості адміністрації...

Хто ти такий, щоб тлумачити дії адміністрації? Читай правила, або підпис адміністратора. Чи ти думаєш, що якось якісніше відрізняєшся від когорти політичних сирунів, які саме перед виборами починають активно гадити в ефір?

P.S по темі питання - мені фіолетово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Він пророк, тлумачить дії вищих сил, а ти кто такой що протів пророка преш, давай досвідання.

Зіберс ака Веріфейт, ще не заманався клони штампувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво у нього було таке прізвище чи воно з'явилося нещодавно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а як не крути жид він і все. Та на якій ляд вам той Палиця здався?

"Все решено до вас. У вас только иллюзия выбора" (С) Джон Карлин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нього мати працювали в головному управлінні казначейства з таким ж призвіщем - Палиця. А Ігор вклав немало грошей в місто (драмтеатр, цум, ліхтарі в парку і т.д.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Panterka22, от тільки не треба про ЦУМ... тоді тут кожен другий немало вклав в своє місто... ремонтуючи наприклад свою квартиру чи оздоблюючи фасад власного магазинчика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нього мати працювали в головному управлінні казначейства з таким ж призвіщем - Палиця. А Ігор вклав немало грошей в місто (драмтеатр, цум, ліхтарі в парку і т.д.)

і що з того, що там кудись, щось вклав?? У ВР необхідно ходити!!писати закони!!виступати на трибуні!! І свою картку носити з собою!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вибирати з таких як Палиця, Недужко або Клімчук - то Палиця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вибирати з таких як Палиця, Недужко або Клімчук - то Палиця

От тільки не треба зомбувати що Палиця єдиний достойний - особисто знаю Віктора Федосюка - достойна людина, меценат, благодійник (за власні а не с_ижжені з бюджету гроші), господарник (його видавництво успішно працює 14 років), хоча нічого такого не афішує; в минулому - депутат луцької міської ради.

А голосувати за Палицю тільки за рахунок того що його благодійність, заточена під вибори, має більші масштаби і піариться на кожному стовпі - це для забитих домогосподарок, бабусь на лавочці біля під"їзду та недалеких осіб.

Нікого не хочу образити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ті що вчора були виключені?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось почитав тему, переглянув список кандидатів, склалось враження (особиста думка), що немає людей достойних представляти луцьк в парламенті. Тому проголосую за Кварца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...