Перейти до змісту

Хто що думає за Ігоря Палицю?

Prosto

Чи пройде Ігор Палиця до ВР?  

151 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

это к чему было сказано? :)

читай пп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь

взавтра я это пп озвучу на весь форум:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задачка "на засипку":

Народний депутат П. заробив за 2011 рік 231 тисячу гривень зарплати і 35 тисяч гривень матеріальної допомоги. На банківських рахунках нулі.

Тоді ж депутат П. витратив 2 мільйони 482 тисячі гривень на нову квартиру і 753 тисячі гривень на новий "Лєксус".

А... Ще ж благодійність... Забув...

То скільки ще каденцій депутат П. повинен бути у Верховній Раді, щоби Луцьк став кращим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ода про Палицю
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухайте, а може досить про Палицю? Погана реклама - теж реклама. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точняк! Більше не пишем тут пости, а то роздули, прям є за що....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ж який буде облом Палиці та Клімчуку, коли без адмінресурсу та міліонів пройде депутат від опозиції.

а це який – оцей?

Народний депутат України5-го та 6-го. Голова Державної служби автомобільних доріг України9 січня до 21 серпня2008). Заступник міністра транспорту та зв'язку України — директор Державної адміністрації автомобільного транспорту.

і чим він відрізняється від того ж палиці?

Тим, що в слові "директор" робить дві помилки. Тільки не за нього! Геть безграмотний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йду в депутати, треба тільки купти пачку чупачупсів, і задарити їх в дитячий будинок, головне запросити Аверс, і прочі ЗМІ місцеві, прокашляти їм трохи щоб пропіарили - і от я який крутий добродєтель меценат.

А що може хтось давно собі тихенько помагає чим може, і не піариться, таких багато людей, бо якщо це від душі і від щирого серця, то навіщо всім показувати "який я крутий" і модний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фігасє тємку роздули! По-моєму, для думаючої людини все давно ясно, можна далі не вести "дискусію" :)

І ще один момент. Тут один форумчанин поводиться як класичний троль, хоча що кумедно, робить це не так, як працюють звичайні "тролі" - під замовлення, чи щоб задовольнити потребу, спровокувавши агресію користувачів і звести тему в офтоп, він робить це якось з глибини душі, щиро і наївно доводячи якусь тільки йому зрозумілу "мисль" :) Разом з тим, природність цього "писання" ніяк не впливає на суть: тролінг є тролінг, тому давайте не переконувати, а пам’ятати, що найкраща реакція на тролів - ігнор :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто що думає за Ігоря Палицю?

не знаю хто, і що там за нього (замість нього) думає.. але PR-итися він став давним давно.

Мій голос він не отримає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vidomosti-ua.com/newspaper/47959 Навіщо мер тоді такий і мерія? Все можна за кошти цього благодійника зробити. "Джинса" процвітає на шпальтах газет
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фігасє тємку роздули! По-моєму, для думаючої людини все давно ясно, можна далі не вести "дискусію" :)

І ще один момент. Тут один форумчанин поводиться як класичний троль, хоча що кумедно, робить це не так, як працюють звичайні "тролі" - під замовлення, чи щоб задовольнити потребу, спровокувавши агресію користувачів і звести тему в офтоп, він робить це якось з глибини душі, щиро і наївно доводячи якусь тільки йому зрозумілу "мисль" :) Разом з тим, природність цього "писання" ніяк не впливає на суть: тролінг є тролінг, тому давайте не переконувати, а пам’ятати, що найкраща реакція на тролів - ігнор :)

всі ми тут тролі :)

правда? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про що тут говорити, якщо Шевченко написав, що, граючи в Динамо, заробляв 2000 грн в місяць?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що можна думати про людину (депутата), картка якої "дивним чином" виявилась на руках в кнопкодавів з партії регіонів під час голосування за мовний законопроект?.. І потім він бігає з заявами "я не голосував"... Продажне бидло, як і переважна більшість "обранців".

Величезна проблема сучасної України в тому, що нею керують не патріоти, а продажні бандиткуваті бізнесмени.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всунули газету з програмою агітацією Палиц (ліньки фоткати, щоб сюди викласти)і...

Ви знаєте...Фіг його знає, ЩО він за людина, я особисто не знайомий... Але якщо навіть половина з того, що начебто він зробив, правда, то я проголосую за нього. Принаймні, він зрозумів, що щоб щось взяти, треба спочатку і щось давати...

А більшість з тих, кого ми обирали, тільки те й знали, що обіцяти, і ніхєра не давалиі ні ДО, ні, тим паче, ПОТІМ.

То Prosto, - навіть не дивлячись, що він, за твоїм твердженням, єврей :)

Ти мені так і не відповів, хто з тих українців, що в списку тих, що туди пнуться, зробив більше (чи хоч щось), і вартий того, щоб ми його обрали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що можна думати про людину (депутата), картка якої "дивним чином" виявилась на руках в кнопкодавів з партії регіонів під час голосування за мовний законопроект?.. І потім він бігає з заявами "я не голосував"... Продажне бидло, як і переважна більшість "обранців".

а он в это время за_кардоном был

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Праваильно, кожен депутат знає, треба спочатку "дати" пару рублів електорату, замутити якусь фігню, дати пару рублів дитбудинкам, протрубити про це все на виборах.

Потім всю капусту яку в нього вклали повернути з торицею всім своїм спонсорам.

Депутати бізнесмени. От вони перед тим складають бізнес план, який називається "Що я поімєю, і кого поімєю і як, якщо стану депутатом"... далі все стандартно план, прихід, рзхід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як там в класика- демократи об,єднуються перед розстрілом, а кандидати,, діляться,, з народом перед тим, як в них мають забрати накрадене.

Не захочеш в тюрму, то ще й не таке зробиш.

А очі то перелякані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно голосувати проти всіх, щоб були перевибори. Хай висувають достойних кандидатів.

Сюрприз, а не буде вже цієї графи

http://sociolab.net/...afi-proti-vsih/

але вибори не потрібно ігнорувати, якщо вже не хочете ні за кого голосувати, потрібно прийти і просто зіпсувати бюлетень, намалювавши чи написавши на ньому щось "оригінальне" ;), бо його використають по "назначєнію"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені таке цікаво, що на плакатах Палиці написано що відповідальний за випуск і розпорядник виборчих коштів Товстенюк, - директор друкарні "Християнське життя" наскільки я знаю він один з перших регіоналів на Волині, через це на минулих виборах його друкарня отримала держ. замовлення на виготовлення бюлетенів, програм і т.д.

Питання, яке відношення має регіонал Товстенюк до НУНСівця Палиці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені таке цікаво, що на плакатах Палиці написано що відповідальний за випуск і розпорядник виборчих коштів Товстенюк, - директор друкарні "Християнське життя" наскільки я знаю він один з перших регіоналів на Волині, через це на минулих виборах його друкарня отримала держ. замовлення на виготовлення бюлетенів, програм і т.д.

Питання, яке відношення має регіонал Товстенюк до НУНСівця Палиці?

А він що Нунсівець ) він вже давно вийшо. Він Троянський кінь. Це все приховані технології ПР. Як пройде, то він зразу в коаліцію до ПР піде це однозначно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Депутати в основному всі путати, так що тут дивуватись нема чому.

Так само як колись комуністи, був наприклад все життя в верхушці, а тут як розвалився СССР, то оказується він все життя був проти комуністичної партії.

От і маємо, що ту саму демократію комуністи будують, так само як і зараз депутати, сьогодні вірю в синіх, завтра йду за білих, чи там ще яких, бо там заплатили, заманили, і так далі...

Це якщо порівняти деяких з коханням, сьогодні я тебе кохаю, жити без тебе не можу, а завтра вже розлюбив, а через пару днів знову, я ж тебе кохаю жити без тебе не можу, і такий замкнутий круг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно не захищаю Палицю, але депутат зобов'язаний здати картку по закінченню сесії. Картка повинна зберігатись у секретаріаті ВР. Ну а хто там керує зараз всім відомо, тому формально до Палиці не докулупаєшся. Хоча від жодного з таких "неголосувавших" не було позову до суду про визнання мовного закону недійсним чи щось в цьому дусі.

До речі, виборча кампанія Палиці обійшлася (обійдеться) йому в 70 млн гривень, а це = річному бюджету невеликого райцентру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто знає, на чиїй землі стоїть Епіцентр?

Власник Герега Олександр Володимирович - співвласник мережі гіпермаркетів "Епіцентр К"

ЗІ: Сергій я ж тобі давав копію права власності на землю, та договір оренди чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.. але депутат зобов'язаний здати картку по закінченню сесії. Картка повинна зберігатись у секретаріаті ВР...

Не повинна. Це чергова "утка". Немає такої норми в регламенті.

Теоретично це може бути узгоджено по фракції, але будь який документ фракції не може перечити регламенту.

На засідання ВР кожен депутат повинен реєструватись особисто, шляхом представлення посвідчення і підпису в спеціальному журналі, а вже потім проходить реєстрація в електронній системі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...