Перейти до змісту

Хто що думає за Ігоря Палицю?

Prosto

Чи пройде Ігор Палиця до ВР?  

151 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Вітаю усіх з Днем Незалежності України! Нині традиційно приєднався до акції "Українська вишиванка" на театральній площі. Приймаю участь практично кожного року. Нажаль так гидко, як сьогодні ніколи не було.

Місту, де впевнений, живе більшість патріотів, мер втюрює сателіта регіоналів Палицю, як найдостойнішого кандидата від Луцька до ВР... І це попри те, що цей відомий єврей, умудрився голосувати і за Харківські угоди і за сумнозвісний мовний законопроект. Бабло купує совість виборця.

Прикро, але деякі знайомі, отримавши 1000-гривенну подачку готові віддати голос за нього... Знайомі учителі розповідають як по школах Луцька створюються агітаційні группи серед вчителів, з 1000 гривенною добавкою до зарплатні і т.п. речі... Невже всетаки Луцьк продасться ?

Чомусь впадає у вічі млявість передвиборчої боротьби опозиції у нашому місті. У кого, які думки з цього приводу і які прогнози, хто пройде до ВР по Луцьку всетаки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь

Палиця - один з тих нардепів, хто майже не був присутній на засіданнях - лише кілька разів. Жодних виступів, законопроектів не зробив. Тобто активіст ще той. Робіть висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Палиця - один з тих нардепів, хто майже не був присутній на засіданнях - лише кілька разів. Жодних виступів, законопроектів не зробив. Тобто активіст ще той. Робіть висновки.

Чоловік постійно живе у Швейцарії, буде він тобі по таких дрібницях, як засідання у ВР, від відпочинку на лижному курорті відмовлятися.

До автора теми: ти чий троль будеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всеньке місто в бігбордах цього Палиці, народ як завжди поведеться і буде голосувати

тому в нашій голосувалці я проголосував "ТАК" хотя час покаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажітє,а шо,ви такі билі с нім в банє??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В дупу Палицю! Ще один бандюк хоче до державного корита дорватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ як завжди поведеться і буде голосувати
в нашій голосувалці я проголосував "ТАК"

Повівся, прикро :_14:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловік постійно живе у Швейцарії, буде він тобі по таких дрібницях, як засідання у ВР, від відпочинку на лижному курорті відмовлятися.

До автора теми: ти чий троль будеш?

Шановний ми з Вами, ще сто грам на брудершафт не пили щоб на ти переходити. Уявляєте, можна іноді не тролити, а писати що наболіло.

Стосовно ж якщо ще хто не в курсі, справжнє прізвище Палиці - Яктер. Одне із джерел тут.

Вибачте, якщо це виглядає провокативно і можливо, якийсь тролінг проглядається, але це мабуть загострення від засилля зовнішньої реклами цього кандидата у місті, а ще ходіння по хатах студентів, вчителів і т.п. і розпитування типу, що ви думаєте за Палицю і чи знаєте, який він хороший перець. Виходить, бабло всепереможне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю усіх з Днем Незалежності України!

....умудрився голосувати і за Харківські угоди і за сумнозвісний мовний законопроект.

1. Дякую.

2. 1345839768-clip-85kb.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я буду за нього , хоть щось робить)) всі інші тільки обіцяють, можливо це тільки перед виборами, все одно , хоть так)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виходить, бабло всепереможне...

Ласкаво просимо у дорослий світ.

Підкажіть де 1000 грн дають за обіцянку проголосувати.

А я буду за нього , хоть щось робить)) всі інші тільки обіцяють, можливо це тільки перед виборами, все одно , хоть так)

Не обманюйте себе.

Підпустять до корита - він витрачене швидко поверне з наших же кишень.

Досвід вже є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь місяць тому в якісь місцевій газеті було надруковане інтерв`ю мера стосовно розвитку міста. Спочатку читати це було дивно, потім-смішно - словосполучення Ігор Палиця перевалювало за всі розумні межі. Стаття білше нагадувала пародію. Тепер стосовно мера. Я чув багато негативних відгуків, розповім два, якими все сказано.

Зимою в дитячому садку було холодно, працівники садку неодноразово звертались в мерію. Мер їх ні разу не прийняв, а обслуга сказала - що на такі дрібниці у шановного мера немає часу. В результаті коштами батьків було замінено радіатори.Шиба по крайній мірі приймав особисто. Ще був один випадок, де меру не до того, але зробив губернатор, хоча акція стосувалась тільки міста(подробиць не описую, щоб не було питань до організації).Ці два випадки не з чуток, я мав до них стосунок. Як що такий мер розповідає мало не про друге пришестя в особі Ігора Палиці - робіть висновок. Я думаю, що якщо в народу вистачило розуму вибрати мером банкіра( ще-й з Приватбанку, ще-й після кризи), вистачить вибрати і Ігора Палицю. Це-ж яка у чоловіка турбота про народ взялась за місяць до виборів - і торби носять, і безкоштовну медичну допомогу пропонують - як не вибрати? Але трагедія у тому, що мабуть правий був Черчіль, коли говорив, що народ має ту владу - на яку заслуговує. Зробити нічого нормального ми не можем, тільки барижнічати, засрати зони відпочинку і не тільки, то мабуть так і має бути - президент-зек, депутати- баригі, мер- банкір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стосовно ж якщо ще хто не в курсі, справжнє прізвище Палиці - Яктер.

Житєйське діло, його мати вдруге вийшла заміж і змінила прізвище сина.

Вас лякають гени?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йосифу Джугашвілі в мемуарах Бажанова приписується фраза "Не важно как проголосуют, важно как посчитают". А підрахують на користь героя теми. Він не виграє ці вибори тільки якщо за нього проголосує рівно нуль людей. І тут не його чи Миколи Ярославовича заслуга. Якщо на вибори мера був конкурент, який "підкупив" достатню кількість людей, але зійшов з дистанції, то на вибори у Раду ні непопулярна в наших краях ПР, ні популярна ОО не виставили сильних конкурентів в правильній для себе конфігурації, які навіть ще не почали рекламуватися (а будуть?). Таким чином після оголошення результатів виборів і вручення депутатського мандату Ігорю Палиці переважна більшість з нас не здивується, бо добрим хлопцем останній рік був лише він. Готуймось через кілька років читати анекдоти про Волинь - край УПА і обраного депутата, який персонально не голосував уже за конституційну реформу з введенням другої державної, але картка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Панове, а хто вам забороняє взяти ту тисячу, а проголосувати за кого захочете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Панове, а хто вам забороняє взяти ту тисячу, а проголосувати за кого захочете?

Були б євреї- то так і зробили б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Прикро, але деякі знайомі, отримавши 1000-гривенну подачку готові віддати голос за нього... Знайомі учителі розповідають як по школах Луцька створюються агітаційні группи серед вчителів, з 1000 гривенною добавкою до зарплатні і т.п. речі... Невже всетаки Луцьк продасться ?...
ДЕ?! ДЕ?! ДЕ ДАЮТЬ ТУ ТИШШУ?! Я ТЕЖ БЕРУ!!! :0020::ahuet:

:) Розумні люди беруть гроші, а голосують за тих, за кого хочуть ;)

Prosto, А ВИ, шановний, взагалі до чого вишиванки приплели? Типу, "поцілуй мене в плече", здалеку зайшли? :)

І до чого тут його національність взагалі? Ну єврей (якщо й так), ну і що?

Хоча, як на мене, він більше на рекетира з 90-х схожий :D Хоч як його фотографи/іміджмейкери і не стараються подати :D

І знайомі у ВАС якісь... раз продаються ;) ВИ ЇМ би спочатку спробували на совість чи патріотизм наступити :)

До речі, Prosto, а хто хороший? За кого нам, правильним, голосувати? Навчіть, тату

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Не подумайте, що я за нього (за палицю), він мені навпаки, антипатичний, але просто не люблю, коли починають аргументи з національності.

Та й аргументів то більше й не представив ніяких ТС....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проголосовал что не пройдет, но больше с надеждой,чем с уверенностью. Сегодня в центре на празднике реально задрало слышать только про него, про офигенного и неповторимого патриота нашего города.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Невже всетаки

Луцьк продасться ? "

а достойные варианты есть? Назовите фамилии.Вот вам предлагают Палицю,а кого ВЫ можете предложить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тут є перелік усіх 14 зареєстрованих кандидатів одномандатного виборчого округу № 22. Наприклад для мене запитання, хто пройде Палиця чи Клімчук?! А щодо моєї особистої думки, то я вважаю, що нехай хоч перед виборами частину "заробленого" спрямують на якісь соціальні проекти, лучанам від цього гірше не стане. І звісно, хочеться вірити у те, що кожен виборець проголосує по совісті і переконанням ;)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Невже всетаки

Луцьк продасться ? "

а достойные варианты есть? Назовите фамилии.Вот вам предлагают Палицю,а кого ВЫ можете предложить?

Царя Бориса :_06:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клімчук з меншою ймовірністю змінить політичний вектор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

какой вектор? куда? ну станет климчук нардепом,одержит в столице квартиру, потом её приватизирует,продаст, при чём тут Луцк?и вобще...

Климчук хозяйственник.его надо на областном уровне руководителем держать.А у ВР его перекупят как морковку,или сожрут... как морковку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...