Перейти до змісту

миру явились 3250 грамм чистого счастья )

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 114
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а-ай-ай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ну накінець-то!!!!! вітаю вас!!! вітаю щасливу маму Агати і такого літаючого останні місяці від щастя тата Агати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

• Адміністратори
Опубліковано

Діма, щиро вітаю з народженням такого довгочеканного щастя, здоров'я Вам усім, щасливого та радісного батьківства!

ps: Вітаючи завтра (26.07) дружину з днем народження, обов'язково підніму келих і за Ваше здоров'я.

Опубліковано

Щиро вітаю! Дім, пощастило тобі, бо дівчатка - вони ж татові доці) Цінуй кохану і дякуй за найцінніший подарунок у житті.

Маленькій - здоров"я і гарної долі. Мамі - терпіння і підтримки. Тобі - сил, мудрості, любові до своїх дівчаток.

otkrytka_novorozhdennomy_02.jpg

Опубліковано

огромное спасибо за поздравления!! всё, что вы написали и напишете, я завтра утром с огромным удовольствием прочитаю счастливой маме :smile3:

ps. у кота родился лев ^ ^

Опубліковано

Вітаю!

Маленькій дівчинці з чудовим ім'ям - найкращої долі! Молодим батькам - енергії та натхнення!

Опубліковано

Кто самый богатый в мире? Новорожденный человечек, потому что у него все впереди: успех, счастье. Пожелаю новорожденной, чтобы она была так же красива, обаятельна и жизнерадостна, как ее мать, и так же умна, как ее отец. Урааааа! :_41:

Опубліковано

Вітаю Маму й Тата з новим життям яке прийшло в цей світ!

Нехай росте Ваша маленька донечка здоровою і щасливою та радує батьків!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...